napıyonus leynnnnnnnnnnn geçmiş böcükleriiiiiii geçmişi okuycanız demiiiiiii :jeyyar:
allahımmmmmmmmmm bugun cumaaaaaaaaaaaa :sm_cool: yaşasinnnnnnnnnnn yupiiiiiiiii :dance:
eveeetttt bugün cumaaaa :sm_cool: :sm_cool:
ve ben cts gece çıkıyorum yola sevgilimi bırakıp gitceem :çok üzgünüm: zaten başbaşa kalamadık 1 haftadır mafoldumben
testerem çok hareketliydi acaba ismini mi beğendi gıı :roflol:adamımmmmmmmmmmm çok güsellllllllllll yaaa maşalahh testerene :roflol:
daha çokkk hareket eder üsülme kocişinle izlersinis yawrıııımmm :teselli:
ben de seni özlüyom gııı belki girerim oralardan da belli olmaaz :lepi:yaa gidion muuu mafoldumben ben seni özlüyom yaaaaaa
günaydın hekese kartanesi aynı şeyi bende yaşadım dün ama benimki sona tepinmedi önceki gün kolbastı yaptıydı dün havasında değildi galiba bugünde bişi yok walla ömrümü yiyecek bu velet benim
günaydın hekese kartanesi aynı şeyi bende yaşadım dün ama benimki sona tepinmedi önceki gün kolbastı yaptıydı dün havasında değildi galiba bugünde bişi yok walla ömrümü yiyecek bu velet benim
evet ayy aklıma gelince öle mutlu oldum kii annatamamgünaydın asebaaaaaaaaaaa ivet yaaa cuma yaşasınnn :)))
ayy canımm yinemi gideyon yazık kız senin kocişe bu sefer nereye gideyonneveeetttt bugün cumaaaa :sm_cool: :sm_cool:
ve ben cts gece çıkıyorum yola sevgilimi bırakıp gitceem :çok üzgünüm: zaten başbaşa kalamadık 1 haftadır mafoldumben
ayy hergün aynı davranışları beklemeyin canım yaaagünaydın hekese kartanesi aynı şeyi bende yaşadım dün ama benimki sona tepinmedi önceki gün kolbastı yaptıydı dün havasında değildi galiba bugünde bişi yok walla ömrümü yiyecek bu velet benim
günaydın mevzeyyyy zemuszemus bebişlerden çok şey mi bekliyos acaba yaaa kaydirigubbakcemile3
ama benim zilli zarifem daha babasına kendini hiç hissettirmedi adamcaz elini koyuyo dinlio falan tık yok ne tekme bişi naniknanik
eveeetttt bugün cumaaaa :sm_cool: :sm_cool:
günaydın a.s.
dün ayrıntılı ulturasyonumuz vardı allaha şükür herşeyimiz temiz çıktıönce arkası dönüktü paşamızın dr organlarını kan akışını falan tüm kontrolleri yaptı yüzünü bi türlü göstermedi dr ben raporu yazarken size çikolata ikram edeyim onu yiyin 15 dak. sonra tekrar bakalım belki yüzünü gösteriri dedi ve dediği gibide oldu benim rüşvetçi oğlum çikolatayı yiyince yüzünü gösterdi bide bize selam çaktı ki dr o görüntüyüde yakalamış cdmizi fotog. aldık allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:
günaydın nasıl giyo hamilelik ikimiz doğumu aynı bebeğin hareketleri nasıl benim önce çok fazlaydı şimdi biraz azalmış ya:sm_cool:
allaha şükür bi problem yok yarem. zaten bu haftalar tutarsızlık olurmuş çok kafana takma canım ama özellikle tatlı yiyince hareketleniyor senin bebeğin cinsiyeti neydi
günaydın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?