2009 Kasm Anneleri

canım geçmiş olsun bunu da atlatırsın sıkma canını doktorunu dinle bak itekd dedıya düzelıyormuş canım insallah allahın izni ile ban mureda ile dogurcabn gıı opuyorumnanaktan

canım wannam beniiim,üzme kendini amaa yaav,iç bol bol suyunu dik ayakları yat tatlımm opuyorumnanaktan
aynı gün doğurcaz senlen merak etme kaydirigubbakcemile3

:lepi:

canım çok geçmiş olsun
sakın üsülme .en azından halledebileceğin bir durum
yüce rabbim halledemeyeceğimiz sorunlardan yavrularımızı ve bizi korur inşallah
canım ben de normalde 1.5 lt kesin içiyorum ama fazla da içemiyorum
ama bunu dışında karpuz salatalık fazla tüket
bunlardaki su bile faydalı oluyor.su oranı en yüksek gıdalar bunlar.belki de bunun artısını görüyorum.bir de gece içilen suyun çok faydası varmış.önemli olan suyu vücutta tutabilmekmiş.gece bunu daha fazla sağlayabiliyoruz.inşallah senin de bu durum normale dönecek.umarım yardımcı olabilmişimdir sana canım
öpüyorum seni çokkk üsülmene gerek yok.opuyorumnanaktan

hoşgeldin kuzum

kuzum erkek ismi zor yaaa ama allahtan ikisininkinide kolayca buldum.sende tuğra koy bari benim adıma yakın bir erkek adı ben bunda koymayı düşünüyordum ama ensar daha baskın çıktı

canım meraba ,bizim koymayı düşündüğümüz isim tuğra kısmetse.İlk oğlumun adı da baray

ay canım çok iyiyim çok şükür bugün hafif bi kahwaltı yaptım şurubumu içtim ondan sonra arkadaşıma gittim ordada çok az yedim akşam 8 de geldim ewe ewi topladım kociş geldi bi çay demledik yine hafif kahwaltılık atıştırdım şimdi iyiyim allahıma şükür dün çok fenaydım yaaa helede gece kcişi nöbetçi eczanelere gönderdim gece gece ama o şurup çok iyi geldi bana

aman iyi ol canım dikkat et kendine
bende gece bir oksurukle uyandım bütün kasıklarımdaki agrıyı anlatamam bir ara dogurucam sandım :)

tatlım geçen rahatsızlıkların için gözün aydınnnn diğeri içinde geçmiş olsun hiçççççççççç bişicikler olmasss korkma sakın tatlımmmmmmmmmm kasım anneleri ve bebişleri allaha emanetttttttttttt bakkkkkkk hiç sorun yaşayan varmı yokkkkkkkk allahımıza şukur böle ufak tefek şeyler oluyo bi kaç gun stres yaşıyos amaaaaaa sonu hep güzel oluyooooooooooo dimi tatlımmm seninde öle olcak okiiiii mucucucŞeniz

günaydınn canlarrr
ayyy bugünn cumaymışş ayy ne güzel bi günn
hepinize hayırlı cumalar

napıyonus leynnnnnnnnnnn geçmiş böcükleriiiiiii geçmişi okuycanız demiiiiiii :jeyyar:
allahımmmmmmmmmm bugun cumaaaaaaaaaaaa :sm_cool: yaşasinnnnnnnnnnn yupiiiiiiiii :dance:

günaydın cerenimoooo ve diğer kasım annişleriii
dün eve gittim ya dedim sanki bu bebiş bugün hiç hareket etmedi diye bi endişe bi endişe yatıyom sarsıyom göbeemi sonra hafif bi tık geldi anne bi git başımdan yaa dedi heralde bizim zilli
neyse sonra gittim uzandım göbemi de açtım kitap okuyom anam benim kız okutmadı meğer benimkinin hareketleri de dışardan bariz belliymiş de ben göbemi açıp bakmadığımdan göremiyomuşum kaydirigubbakcemile3
yarım saat bi o yana bi bu yana oynadı ben de konuştum kızımla sevgülümü çağırcam baksın görsün diye kalksam durur diye korkuyom bağıramıyom da gel diye içerde babasıyla oturuyo göremedi o yüzdeen mafoldumben
ama harika bişidi yaaa saatlerce izlesen sıkılmıcan bi şölen resmen çok duygulandım valla
kızım kitap okumayı sevcek galiba kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…