2009 Kasm Anneleri

kızzzzzzzzzzzzzz dilmuhhhhhhhhhhh van gölü cenavarııııııııııı döndün mü aramızaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin gııııııııııııııı

krispi sen nası bi çarpıldıysan daha da yemek ismi zikretmiyon hahahah allan sopası yok işteeeeeeeeeee naniknanik

ana özge geldi anam eli çabuk karu işte bak hallediwerdi işini geldi
:teytey::teytey::teytey::teytey:watana millete hayırlı uğurlu olsun:roflol::roflol:

geldin mi kızz geçti mi ağrıların bakiiyyimm :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:

yasakmış :dilcikar: bizde yedikk laelaelaelaelae

he geldim dedikoducu gecmedi kocamı yolladım doktoruma sonuclarımı göstersin bide sorsun die ben cıkamadım

hee türkiye bitti yurtdışına açıldım :lepi:
eveet bu süper bişiii ben de izleyip durdum akşam
sağol canım 1 hafta kalcam gelcem hemen
evet mükemmelmiş moralim bozuktu dün akşam azcık kızım bi oynadı karnımda ben de dışardan gördüm herşey bir anda geçti canım yavrum benim yaa annesinin moralini de mi düzeltirmiiş
akşamı iple çekiyoomm
kartanesi sana bir düzine soru sorayım niye gidiyosun ,bu halinle ne işin var oralarda, yanlızmı gidiyosun,kaç gün kalıcan????düzine olmadı ama idare etCADIARZU
iş için gidiyok gıı arkadaşlarla gitcez 1 hafta kalcam

yaaaaaaaaa kartanemmmm isveç miiiiiiiiiiiiiiiiii ne işin var oralardaaaaaaaaaaaa
kızıma kıyafet alacaam -tatlicadiarzu-
günaydın bacılar bensiz kaynatıyonuz haaaa zemuszemus bende simdi röfle paketledım de onun reng almasını beklıyorum canlarım
gııı saç boyatma deyolar sen onların kokusundan rahatsız olmuyon muu
gel seni de götürem gıı para benden çıkmıyo zatii :roflol:
Mide yanması olursa bebek saclı doğar diyorlar, sizce dogrumu bu bayanlar. Bende hiç olmuyo mesela simdik benim zillim keltosmu olacak???

öyle bi şey ben de duydum ama geçen bi sitede yanlış olduğu yazılıydı zaten bana da çok saçma geldiydi sanki .çocuk midemizde mi rahimde saç mideyi niye yaksın diye düşünmüşümdür hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…