:jeyyar::jeyyar: eee yorgun düşmüştür haliylen onu siz bugun daha beklemeyin kızıııııııııııımmmmm :roflol::roflol::roflol:
ana özge geldi anam eli çabuk karu işte bak hallediwerdi işini geldi
:teytey::teytey::teytey::teytey:watana millete hayırlı uğurlu olsun:roflol::roflol:
krispi sen nası bi çarpıldıysan daha da yemek ismi zikretmiyon hahahah allan sopası yok işteeeeeeeeeee naniknanik
geldin mi kızz geçti mi ağrıların bakiiyyimm :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
yasakmış :dilcikar: bizde yedikk laelaelaelaelae
hıh dedikoducu karuuuuuuuuuuuuuu:umursamaz:
bu dedikodu değelki yüzüne söyliyom ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heeee karu geldi işteee,o kadar saat günahını aldınız naann :roflol:
ohhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bari yüzüme baka baka deme burdayım nan:roflol:
:kedi: ne var beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yalan mı naniknanik
hee türkiye bitti yurtdışına açıldım :lepi:olurmu gıı ben iki dk ayrı kalamıyom canım kocamdan yaaa
şimdi misafir var evde elele gözgöze oturamıyoz özlüyom valla hee opuyorumnanaktan
bu sefer uzağa gidiyom kızlaar isveçee
isveç te ne işin var kı türkiye bittide orası mı kaldı:teytey::1hug:benide götürsene kı anam kimse beni bir yere götürmüyor
eveet bu süper bişiii ben de izleyip durdum akşamHerkeslere günaydın:))))
Bayanlar artık ben sadece hissetmiyorum göbegim resmen bir saga bir sola oynuyor. Uzanıp göbegimi izliyorum hoooop sag taraf yükseliyor sonra hoooop sag taraf iniyo sol taraf kalkıyor. Çok ama çok eğlenceli:)))
sağol canım 1 hafta kalcam gelcem hemenevet yaa hemde haftasonu geliyordu kocişinde evde olurdu ne güzel bakardı annesi
belki sen olmayınca evde rahat edemeyiz diye gidiyolardır
ee çalışan adama gelirsen öle oluyoo aşama kadar tek bekliyon
ayy benim kocişinde gelme saati az geciksin huzursuz oluyom gelmedi deyiii
aşam bi yere gitmesi gerekirse göndermek istemeyom
gündüz zatii görüşemiyoz diyee
canım yaa Allah kavuştursun eee çok mu kalcan yaa oralarda
evet mükemmelmiş moralim bozuktu dün akşam azcık kızım bi oynadı karnımda ben de dışardan gördüm herşey bir anda geçti canım yavrum benim yaa annesinin moralini de mi düzeltirmiişgünaydınnn kasım annelerriiii ve bıdışlarıı a.s.
anam bütün kocalar aynı demekki. dün bende uzandım babamıza göstercem hareket etmedi oğluş,bende dürtüklüyom bir sağ-bir sol yapıyom kociş kızdı rahat bırak cocuğu yaav sersem ettin diyo :roflol:ama dışardan görmek inanlımaz bişeymiş yaaa :lepi:
iş için gidiyok gıı arkadaşlarla gitcez 1 hafta kalcamkartanesi sana bir düzine soru sorayım niye gidiyosun ,bu halinle ne işin var oralarda, yanlızmı gidiyosun,kaç gün kalıcan????düzine olmadı ama idare etCADIARZU
a.s.a.s.a.s.ŞenizŞenizlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
sankim sen geri kaldın cadııııııııııııııııı:roflol::roflol:
kızıma kıyafet alacaam -tatlicadiarzu-yaaaaaaaaa kartanemmmm isveç miiiiiiiiiiiiiiiiii ne işin var oralardaaaaaaaaaaaa
gııı saç boyatma deyolar sen onların kokusundan rahatsız olmuyon muugünaydın bacılar bensiz kaynatıyonuz haaaa zemuszemus bende simdi röfle paketledım de onun reng almasını beklıyorum canlarım
gel seni de götürem gıı para benden çıkmıyo zatii :roflol:nan kartanesi ne zaman paralanmıda isviçrelere giidiyoooooooooooo :1shok: :1shok:
ooooooo kartanem eyisin haaa ben buralarda antalyada harcanıyo yaaa kafamçokkarıştı
nasıl degmesin nan cıplak elle yapıyok düz boya degılkı bu sekerım paket ıcıne alıyoz ya ama elıme degmıyo sen merak etme opuyorumnanaktan
Mide yanması olursa bebek saclı doğar diyorlar, sizce dogrumu bu bayanlar. Bende hiç olmuyo mesela simdik benim zillim keltosmu olacak???
a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz
:roflol::roflol::roflol::roflol:
eyi affettim hadi bakem :teselli:
nan ben sana beni affet demedimki nan
seni sefiyom deyüü çiçek werdim o kaaaa yani:roflol::roflol::roflol:
saaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee belki ben affediom alla alla:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?