2009 Kasm Anneleri

say gıı sayyopuyorumnanaktan
sayıyomm :roflol:
kireç suratlıııııııı
çöplük mideliiiiiiiiii
çaturtuuuuuuuu
çuturtuuuuuuuu
pokluuuuuuuuuuuu
sidikliiiiiii
bodurrrrrrrrrrrrrrrr
varmı artıran gel kk gelllllllllllllllllllllllllllllllll delikafadulden :roflol: :roflol:
istemem nan öle 1.70boy zürafa gibi ben memnunum boyumdan posumdan
a.s
150 boyun neyine memnunsun lenn pokda sürdürmüyon haaa

hadi canım istemezmiş hıh sen kaçsın 1.50 anca duruon o boya bide 70 kg sun sen :umursamaz:

:roflol: :roflol: :roflol:

hadi canım istemezmiş hıh sen kaçsın 1.50 anca duruon o boya bide 70 kg sun sen :umursamaz:
hayır canım ne kırpıyon boyumdan yaaaa bugüne bugün 1.55 boyum war
bak kilomdan kırpmışmı deli bacım ben 70 le doğum yaparım nan doğuuummmmm
naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
allam bu karular insanı öldür nan :roflol: :roflol: çıtırtım çok özlücem seni nann :1hug:

he yaaaa bende sizi özliycem yaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama

çorak karuuu
dikenli tarlalu
kireç suratlu zapuk
1.50 lik şişko
çöplük midelii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canlız nan sildinmi sehpalarını hadi getiriyom mısır saç kıl neyynn olmasın haaa sehpalarını güzelce temizle:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende kına yok kız ben boya yakım sizde kına yakın çaturdu gidiyo yaa naniknanik naniknanik

canlız nan sildinmi sehpalarını hadi getiriyom mısır saç kıl neyynn olmasın haaa sehpalarını güzelce temizle:roflol::roflol::roflol:

sildim apllaaaaaaaaaa cilaladım da gtir koyak tuzda getırrrrrrrr cokacimcoook

kızlar nan 25 haftaya girdim şaka maka nan oğlum bazen öle hareketler yapıoki karşımda oturanlar bile görüo sankim içimden çıkacakkk

bende kına yok kız ben boya yakım sizde kına yakın çaturdu gidiyo yaa naniknanik naniknanik

sildim apllaaaaaaaaaa cilaladım da gtir koyak tuzda getırrrrrrrr cokacimcoook

nan öle deme özlerim ben pötlek gözlü çaturtumuuu:çok üzgünüm:

kızlar nan 25 haftaya girdim şaka maka nan oğlum bazen öle hareketler yapıoki karşımda oturanlar bile görüo sankim içimden çıkacakkk
maşallah canım büyütmüssün oglusu opuyorumnanaktan

nan öle deme özlerim ben pötlek gözlü çaturtumuuu:çok üzgünüm:

he kız bizimle kım kafa yapacak demi nann kartanesıde gidiyımus kaldık dımdızlak :sinifsinif: :gitme: :gitme: :gitme: kireç suratlıııııııııııııııııııı :gitme: :gitme: :gitme:

yok anam yok bu dün akşam bişe becerememiş çıldırdı kadın bari şekerli su werekte belki susar nan :roflol::roflol::roflol:

hadi nan is boğaz seninde midenin ağrısı başına vurmus çöplük midelii karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:

çöplük boş yani ölemi delikafadulden naniknanik

nan 2 dakka yanlız bıraktım girmişiniz birbirinize :mymeka: ama bensiz olmazzz sositososito

saoll canım darısı senin bebenin başınaaa...opuyorumnanaktan

he nan özleriss bunlarıııııııııııııııı nan :gitme::gitme: çaturtummmmmmmmmmmmm gitmeeeeeeeeeeee:a015::a015::a015::a015::a015:

kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim
kıssss hoşgedin ne yaptın anlat bakıyım
anacım bu nehiriver karusu nerde yaawww ayılamadı galibaaaa :jeyyar:
kısın kocası geldi tabii bizi tanırmı:jeyyar:
dedikoducuuu karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne işin var nann senin burada git kocişinin yanına

ilkel doğuma az kaldı kuzuuummlülülülülülü

heee sen küstür kadunuu sonra gitme dee olurmu nann klava:
çıtırtııım sen genede gitme nann vala bak sende yapamıcaksın orda biz olmadan :çok üzgünüm:

bende terkedecem işte sizi haftaya birkaç günlüüne kaçıyorumzemuszemus

kıs kocişim doktoruma gitti tahlillerimi göstertmeyezemuszemus

he bajım allahın izniyle az kaldııııııııııııı ilkel lkel doğuracam inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm hamişlerrr nasılsınız bakalım ben kendimi dısarı atıcam cok sıcak ama evde cok bunaldım yaaa

aaa elifsun nerdesin sen yaavv,dün dedim bu kız nerde deyüüü a.s.

nerde olayım canım sıcaklardan bişey yapılmıyor ki
bu sıcaklar beni çok fena yaptı yaaa elim ayağım tutmuyoo
sürekli yatıyorum, bilgisayarı bile açmaya üşeniyorum..
birde benim kızım acayip hareketli hiç durmuyorrr
diyorum ki acaba ondan mı ben hep böyleee halsizim...
sizin enerjinize hayranım vallaa maaşallah sizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…