sayıyomm :roflol:say gıı sayyopuyorumnanaktan
150 boyun neyine memnunsun lenn pokda sürdürmüyon haaaistemem nan öle 1.70boy zürafa gibi ben memnunum boyumdan posumdan
a.s
hadi canım istemezmiş hıh sen kaçsın 1.50 anca duruon o boya bide 70 kg sun sen :umursamaz:
hayır canım ne kırpıyon boyumdan yaaaa bugüne bugün 1.55 boyum warhadi canım istemezmiş hıh sen kaçsın 1.50 anca duruon o boya bide 70 kg sun sen :umursamaz:
allam bu karular insanı öldür nan :roflol: :roflol: çıtırtım çok özlücem seni nann :1hug:
sayıyomm :roflol:
kireç suratlıııııııı
çöplük mideliiiiiiiiii
çaturtuuuuuuuu
çuturtuuuuuuuu
pokluuuuuuuuuuuu
sidikliiiiiii
bodurrrrrrrrrrrrrrrr
varmı artıran gel kk gelllllllllllllllllllllllllllllllll delikafadulden :roflol: :roflol:
150 boyun neyine memnunsun lenn pokda sürdürmüyon haaa
:roflol: :roflol: :roflol:
hayır canım ne kırpıyon boyumdan yaaaa bugüne bugün 1.55 boyum war
bak kilomdan kırpmışmı deli bacım ben 70 le doğum yaparım nan doğuuummmmm
naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
he yaaaa bende sizi özliycem yaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
çorak karuuu
dikenli tarlalu
kireç suratlu zapuk
1.50 lik şişko
çöplük midelii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende kına yok kız ben boya yakım sizde kına yakın çaturdu gidiyo yaa naniknanik naniknanik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canlız nan sildinmi sehpalarını hadi getiriyom mısır saç kıl neyynn olmasın haaa sehpalarını güzelce temizle:roflol::roflol::roflol:
bende kına yok kız ben boya yakım sizde kına yakın çaturdu gidiyo yaa naniknanik naniknanik
sildim apllaaaaaaaaaa cilaladım da gtir koyak tuzda getırrrrrrrr cokacimcoook
maşallah canım büyütmüssün oglusu opuyorumnanaktankızlar nan 25 haftaya girdim şaka maka nan oğlum bazen öle hareketler yapıoki karşımda oturanlar bile görüo sankim içimden çıkacakkk
nan öle deme özlerim ben pötlek gözlü çaturtumuuu:çok üzgünüm:
yok anam yok bu dün akşam bişe becerememiş çıldırdı kadın bari şekerli su werekte belki susar nan :roflol::roflol::roflol:
hadi nan is boğaz seninde midenin ağrısı başına vurmus çöplük midelii karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:
çöplük boş yani ölemi delikafadulden naniknanik
nan 2 dakka yanlız bıraktım girmişiniz birbirinize :mymeka: ama bensiz olmazzz sositososito
maşallah canım büyütmüssün oglusu opuyorumnanaktan
he kız bizimle kım kafa yapacak demi nann kartanesıde gidiyımus kaldık dımdızlak :sinifsinif: :gitme: :gitme: :gitme: kireç suratlıııııııııııııııııııı :gitme: :gitme: :gitme:
kıssss hoşgedin ne yaptın anlat bakıyımkızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim
kısın kocası geldi tabii bizi tanırmı:jeyyar:anacım bu nehiriver karusu nerde yaawww ayılamadı galibaaaa :jeyyar:
ne işin var nann senin burada git kocişinin yanınadedikoducuuu karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar nan 25 haftaya girdim şaka maka nan oğlum bazen öle hareketler yapıoki karşımda oturanlar bile görüo sankim içimden çıkacakkk
maşallah canım büyütmüssün oglusu opuyorumnanaktan
he kız bizimle kım kafa yapacak demi nann kartanesıde gidiyımus kaldık dımdızlak :sinifsinif: :gitme: :gitme: :gitme: kireç suratlıııııııııııııııııııı :gitme: :gitme: :gitme:
kıssss hoşgedin ne yaptın anlat bakıyım
kısın kocası geldi tabii bizi tanırmı:jeyyar:
ne işin var nann senin burada git kocişinin yanına
ilkel doğuma az kaldı kuzuuummlülülülülülü
aaa elifsun nerdesin sen yaavv,dün dedim bu kız nerde deyüüü a.s.
heee sen küstür kadunuu sonra gitme dee olurmu nannklava:
çıtırtııım sen genede gitme nann vala bak sende yapamıcaksın orda biz olmadan :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?