2009 Kasm Anneleri

dedikoducuuu karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
nan karıyı gene baarrtcanız heee başlar az sora yok sevişmiyoz yok yasakk naniknanik
hee başlar şimdi yaaaaaaaaaassssssssssssaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk diyee delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: delü gacıı gene güldürdün nan benii

benide güldürdü delüü çaturduu :roflol: :roflol: :roflol:

anam delirdi kız nan anlaşıldı senin bir bardak şekerli suya ihtiyacın war git yaptır şu şeker yüklemesinide aklın yerine gelsin:roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi nan is boğaz seninde midenin ağrısı başına vurmus çöplük midelii karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:

tırsmıyom nan onun apışarası ağrıyo bana bişe yapamaz dötünü kıpırdatsın o önce
a.sa.sa.s:roflol::roflol::roflol:

nan yolarım ben seni sen benim cüssemi gördünmü nan üstüne düşerimde kaza süsü veririm valla haaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hadi nan is boğaz seninde midenin ağrısı başına vurmus çöplük midelii karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol:
çöplük mideli :jeyyar: :jeyyar: en cokds bu garının lakabı var haaa sayammı çaturtuuuuuuuuuuuuu
tırsmıyom nan onun apışarası ağrıyo bana bişe yapamaz dötünü kıpırdatsın o önce
a.sa.sa.s:roflol::roflol::roflol:

yuhhhhhhhhhhhh nan çaturtu ahan şimdi yedi seni nehirr :roflol: :roflol: :roflol:

nan yolarım ben seni sen benim cüssemi gördünmü nan üstüne düşerimde kaza süsü veririm valla haaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

gördüm nan o cüsseyle sen anca göbeni taşıyabülüsün son aylada onuda taşıyamazsın hacııııııııııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:

haha sen merak etme ben hala manken gibiyim ben 25 haftalık oldum sen daha bu haftanda ayı manıgı gibisin nan 1.70 boyumla 67 kg hala catlada patlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

he iki gündür bişe yiyemedin ya miden bayram etmiştir :roflol:
ewet yiyemedim kilo werdim yaaaaaaaaaaaa
kireç suratlu bacım gett mısır çıtlat da gel yiyek yaaaa cokacimcoook
tamam getiriyom senin sehpalara koyarık artık :roflol::roflol::roflol::roflol:
çöplük boş yani ölemi delikafadulden naniknanik

öle booooooooşşşşşşşşşşşşşşşşş accuk dinlensinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…