2009 Kasm Anneleri

ebru sallııımııı onun 5 boy kısası 7 büyük bedeni olursun anca sennn:roflol::roflol::roflol:

ayyyy iyi ya ozaman.ne bilem ya hiçbişey bilmiyom cahal karı oldum iyice.sağol

o bakımdan demedim nan hamileliğinde aldığı kiloyu dedim hem o kadın o kaaa uzun değel taaammı senin kadar war yok bedenide muhakkak 0 bedendir bende 40 bedenim ne war yani

:roflol::roflol::roflol::roflol: polemiğede girmio karuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol:

176delikafadulden kormaa bişe olmaz allahın izniyle

inşallah canım ya.ne bilem ben ilk bebek ya herşeyde acemiyim e korkuyom.sonrada diyomki amaaan abartma annelerimiz bizi nasıl doğurmuş boşver.işte böyle geçecek üç ay.ayyyyyyyy üç ay kaldı ya.nasıl geçiyo zaman.daha dün hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim.çok güzel bişeyyyyyyyyyyyy

cippsss yiyommm çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
ayyyyy olsa da yesemmmmmmmmm
çaturtu bende gazoz höpürtediyom yanında da ceviz içi yiğyom cokacimcoook lülülülülülü lülülülülülü patlaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh
ayy ceviiiiizzzzz
daha yapılmadı canım benimki canısı... olsun diyet yaparsın cnm bi arkadaşım yeni doğum yaptı şekeri çok yüksekti ayrıca erken doğum riski falan da vardı ama maşallah ikisi de çok iyi endişelenme tamammıı

hee benimde ilk alışıozz işteeee 100 giderkene 9dan sonra bişe yeme o güne kadArda dikkat et yediklerinee 2ncide düşük çıkıomus test sonucuuu bazı kişilerina.s

gel beraber yiyekkkŞeniz

hiç bişey istemiyom iştahımda yok zatiii :sinifsinif:

anam karıya iyi nazar değdirdik haaa birde bana değdirinde birşey yemeyim yaa hedefim 10 kilo ile bitirmek diyorum ha bire tıkınıyorum ama 2 kilo almışım daha 8 kilo hakkım var dahakaydirigubbakcemile3

evde varmış bakıp bakıp agzının suyunumu siliyon bacımm mafoldumben
yazık sana yaww seb gıt mıhlama yiiii böğğğğğğğğğğğğğ müş :dilcikar: :dilcikar:

yap kız ayranda yap köftede cıtırdı duydun mu gızzz :roflol: :roflol:

ebru sallııımııı onun 5 boy kısası 7 büyük bedeni olursun anca sennn:roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden
hiç bişey istemiyom iştahımda yok zatiii :sinifsinif:

yadiklerine say nan :mymeka:

anam karıya iyi nazar değdirdik haaa birde bana değdirinde birşey yemeyim yaa hedefim 10 kilo ile bitirmek diyorum ha bire tıkınıyorum ama 2 kilo almışım daha 8 kilo hakkım var dahakaydirigubbakcemile3

ewet gözünüz baya tesirliymiş
sende bence daha aksiyondan bahsetme istersen aksiyon yapacapın yerlere nazar değmesin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben biçikolata alım gelim yaaa bebegıme yarasın çaturtum agzının suyu aktı gız siliver hacıııııı kaydirigubbakcemile3

sağol canım ya.ne yapalım artık biraz dikkat ederiz inşallah bişey olmaz allahın izniyle.
hee benimde ilk alışıozz işteeee 100 giderkene 9dan sonra bişe yeme o güne kadArda dikkat et yediklerinee 2ncide düşük çıkıomus test sonucuuu bazı kişilerina.s

aaaaa inşallah ya.ben o zaman biraz dikkat edeyim.yediklerimde pek bişey yok daha doğrusu iştahsızım ama içeceklerime dikkat edeyim.son zamanlarda canım kola çok istiyo kaçırıyom valla.inşallah ikincisinde düşük çıkar.

ewet gözünüz baya tesirliymiş
sende bence daha aksiyondan bahsetme istersen aksiyon yapacapın yerlere nazar değmesin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok kuzum merak etme oraya birşey olmaz evellallahbuyrunnnnnnnnn
ben biçikolata alım gelim yaaa bebegıme yarasın çaturtum agzının suyu aktı gız siliver hacıııııı kaydirigubbakcemile3

nann çikolata yiyip durma hem çocuğu hem kendini duba yapacan:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…