ne çatlayacam ewde war ama ben yemiyom istemem cips neyyn midemi yakar bakarsın
bak bu saat oldu sabah kahwaltısıylan duruyom bu gidişle ebru şallının rekorunu ben kıracam haaaaa
bbböööğğğğ şimcik kusacam haaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
belkide ondan evlenmiyordur:roflol::roflol:
ohh bende şimdi köfte yapacağım kocişime yanınada ayran yapam baricokacimcoook
korkma canım diyetle yoluna giriyormuşa.skontrole gittiğimde bi kadının öleydi diyet verildi
164 çıktı bacım.senin kaç çıktı.
ebru sallııımııı onun 5 boy kısası 7 büyük bedeni olursun anca sennn:roflol::roflol::roflol:
o bakımdan demedim nan hamileliğinde aldığı kiloyu dedim hem o kadın o kaaa uzun değel taaammı senin kadar war yok bedenide muhakkak 0 bedendir bende 40 bedenim ne war yani
176delikafadulden kormaa bişe olmaz allahın izniyle
ayyyyy olsa da yesemmmmmmmmmcippsss yiyommm çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
ayy ceviiiiizzzzzçaturtu bende gazoz höpürtediyom yanında da ceviz içi yiğyom cokacimcoook lülülülülülü lülülülülülü patlaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh
daha yapılmadı canım benimki canısı... olsun diyet yaparsın cnm bi arkadaşım yeni doğum yaptı şekeri çok yüksekti ayrıca erken doğum riski falan da vardı ama maşallah ikisi de çok iyi endişelenme tamammııkızlar benim şeker yüklemesi yüksek çıktı ya.şimdi 100lük yapılcak.varmı sizden yüksek çıkan.ayyyyyyyy ailede olunca yüksek çıkıyomuş ama ne bilem işte.doktor ya diyet ya da insülin dedi offfff
inşallah canım ya.ne bilem ben ilk bebek ya herşeyde acemiyim e korkuyom.sonrada diyomki amaaan abartma annelerimiz bizi nasıl doğurmuş boşver.işte böyle geçecek üç ay.ayyyyyyyy üç ay kaldı ya.nasıl geçiyo zaman.daha dün hamile olduğumu öğrenmiş gibiyim.çok güzel bişeyyyyyyyyyyyy
ayyyyy olsa da yesemmmmmmmmm
ayy ceviiiiizzzzz
daha yapılmadı canım benimki canısı... olsun diyet yaparsın cnm bi arkadaşım yeni doğum yaptı şekeri çok yüksekti ayrıca erken doğum riski falan da vardı ama maşallah ikisi de çok iyi endişelenme tamammıı
hiç bişey istemiyom iştahımda yok zatiii :sinifsinif:
evde varmış bakıp bakıp agzının suyunumu siliyon bacımm mafoldumbenne çatlayacam ewde war ama ben yemiyom istemem cips neyyn midemi yakar bakarsın
bak bu saat oldu sabah kahwaltısıylan duruyom bu gidişle ebru şallının rekorunu ben kıracam haaaaa
bbböööğğğğ şimcik kusacam haaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yap kız ayranda yap köftede cıtırdı duydun mu gızzz :roflol: :roflol:belkide ondan evlenmiyordur:roflol::roflol:
ohh bende şimdi köfte yapacağım kocişime yanınada ayran yapam baricokacimcoook
korkma canım diyetle yoluna giriyormuşa.skontrole gittiğimde bi kadının öleydi diyet verildi
delikafadulden delikafaduldenebru sallııımııı onun 5 boy kısası 7 büyük bedeni olursun anca sennn:roflol::roflol::roflol:
hiç bişey istemiyom iştahımda yok zatiii :sinifsinif:
grape nann nie hiş ses etmiyon
anam karıya iyi nazar değdirdik haaa birde bana değdirinde birşey yemeyim yaa hedefim 10 kilo ile bitirmek diyorum ha bire tıkınıyorum ama 2 kilo almışım daha 8 kilo hakkım var dahakaydirigubbakcemile3
ewet gözünüz baya tesirliymiş
sende bence daha aksiyondan bahsetme istersen aksiyon yapacapın yerlere nazar değmesin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ewet gözünüz baya tesirliymiş
sende bence daha aksiyondan bahsetme istersen aksiyon yapacapın yerlere nazar değmesin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyy olsa da yesemmmmmmmmm
ayy ceviiiiizzzzz
daha yapılmadı canım benimki canısı... olsun diyet yaparsın cnm bi arkadaşım yeni doğum yaptı şekeri çok yüksekti ayrıca erken doğum riski falan da vardı ama maşallah ikisi de çok iyi endişelenme tamammıı
hee benimde ilk alışıozz işteeee 100 giderkene 9dan sonra bişe yeme o güne kadArda dikkat et yediklerinee 2ncide düşük çıkıomus test sonucuuu bazı kişilerina.s
yok kuzum merak etme oraya birşey olmaz evellallahbuyrunnnnnnnnnewet gözünüz baya tesirliymiş
ben biçikolata alım gelim yaaa bebegıme yarasın çaturtum agzının suyu aktı gız siliver hacıııııı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?