2009 Kasm Anneleri

yok dimedii :çok üzgünüm:

yok anacım ben öleee dadlularla uğraşamam ben kolay dadlu yaparunn. sölemesi ayıp tramisu yaptım çokta gösel yaparım heee cokacimcoook

ben didim işte canikom :roflol: lan bu dr.lar zayıf karılara vermemiş bu vitaminleri şişkolara vermiş nann :roflol::roflol:

filllllllllllllllllllll olcannnnnnnnnnn gııııııııııııııııııııı:CüvCüv::CüvCüv:
yok nannnn olmammmmm çünküüüüüüüüüüüüü çünküüüüüüüüüüüüü benim hortumun yok ki delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: şeyiniz yamulur sona :1shok:
yok dimedii :çok üzgünüm:

yok anacım ben öleee dadlularla uğraşamam ben kolay dadlu yaparunn. sölemesi ayıp tramisu yaptım çokta gösel yaparım heee cokacimcoook

o nasıldı gıı unuttum ben :umursamaz: şöle bi revani yapaydında hep beraber yiyeydık hacııııııı lülülülülülü lülülülülülü

sen ona mı güvendiydin gıı kafamçokkarıştı

enien ebru şallı olcak buuu

gııııııı spiral korumuyomu ne oluyo anam.bende ona güveniyodum garanti diye.eeeeeee netcez şincik.
dilmuhcum canım,üzme kendini daha çok az bi vakit geçti alışırsın cnm yaa.inşallah lojmanda cabucak cıkarda kafana göre insanlarlan tanışırsın cnmcıım

sağol canım ya.hayırlısı dedim oturuyom işte.ama dışarı çıkasım bile yok.alışcam mecbur ama o zamana kadarda baya zorlancam.istanbuldan sonra heryer zor gelecekti biliyodum ama ne bilem işte.4 yıl sonra allah kısmet ederse gene istanbula döncez.

sağol canım bakıyorum

hortumlun karnında yaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: hee çekilişte bana çıkan yasadı nan :roflol: :roflol:
ben çıkarmısın bakecez bakalım ne alcan :jeyyar: :jeyyar: adi bişi alırsan irezil ederim nan godamannn senii :roflol: :roflol:
çaptan düşmesinler die vermişlerdir kesin :roflol::roflol::roflol:

delikafadulden delikafadulden heee aynen vallaa laelaelaelaelae

ayy geliim walla denize de gidermiyük nan ? çok ösledim yüzmeyi dr. havuzu yasaqladıı
ben okyanusa gircem delikafadulden
gıı sen zaten emzirmiyomusun halaaa
o zaman tek korunma yöntemi kalıyo ee o da dedlikmiymiş nan :roflol:
ben didim işte canikom :roflol: lan bu dr.lar zayıf karılara vermemiş bu vitaminleri şişkolara vermiş nann :roflol::roflol:

çaptan düşmesinler die vermişlerdir kesin :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: bana kim çıkarsaaaaaaaaaaaa anasına bir adana burması :roflol: bebesinedee isimli künyeee :roflol: :roflol:

ben çıkarmısın bakecez bakalım ne alcan :jeyyar: :jeyyar: adi bişi alırsan irezil ederim nan godamannn senii :roflol: :roflol:

delikafadulden delikafadulden heee aynen vallaa laelaelaelaelae

he nan bana çıkanda yandı uyduruk bişe oldumu rezillllllllllllllll ederim valla benim çeneme düşcene gttin foseptik çukuruna düşsün daha iyi resmini cekip koycaz zaten :roflol::roflol::roflol::roflol:

hortumlun karnında yaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee gıı hüppppppppp diye cekıyo ya benım yediklerımı otlakçııııııı bunlar :dance: :roflol:
:roflol: :roflol: bana kim çıkarsaaaaaaaaaaaa anasına bir adana burması :roflol: bebesinedee isimli künyeee :roflol: :roflol:

sallaaaa yavrımmmm :teytey: :teytey: :teytey:

hee gıı hüppppppppp diye cekıyo ya benım yediklerımı otlakçııııııı bunlar :dance: :roflol:

sallaaaa yavrımmmm :teytey: :teytey: :teytey:

hee kııı dedim öldüyse yalanıdamı götürdüüü :roflol: ben baştan diyimdee şimdi karşımdakide altında kalmasın demiii :roflol: :roflol:

he nan bana çıkanda yandı uyduruk bişe oldumu rezillllllllllllllll ederim valla benim çeneme düşcene gttin foseptik çukuruna düşsün daha iyi resmini cekip koycaz zaten :roflol::roflol::roflol::roflol:
gııı bizim kı hediye değil arzı talep oldu nann oldu olacak magza adı verekde ordan alsınlar özel sparüşş :roflol: :roflol: :roflol:
:jeyyar::jeyyar: çekilişi kim yapacaktı :roflol::roflol:

çakallllllllll senüüüüüüüü yutacan altınları demüüüüüüüü naniknanik

evet nan söleyekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk chiccodan aşşağısını yediririm nannnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok valla annem spirali varkene hamile kaldı benim gıı
aa ben çıktım sanaaa kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…