elevitini benim gibi düzensiz içen gaytaran anne varmı :kedi:
ben kacıom kıslarrr gelirim sonraaaaaaaaaaaaaaa
hiç bişey istemiyom iştahımda yok zatiii :sinifsinif:
evde varmış bakıp bakıp agzının suyunumu siliyon bacımm mafoldumben
yazık sana yaww seb gıt mıhlama yiiii böğğğğğğğğğğğğğ müş :dilcikar: :dilcikar:
yap kız ayranda yap köftede cıtırdı duydun mu gızzz :roflol: :roflol:
delikafadulden delikafadulden
yadiklerine say nan :mymeka:
bebek sevıyo kız cıkolatayı kımıslıyo yoksa ben sevmem pekk zemuszemusyok kuzum merak etme oraya birşey olmaz evellallahbuyrunnnnnnnnn
nann çikolata yiyip durma hem çocuğu hem kendini duba yapacan:mymeka:
ben düzenli alıyom fitaminlerimi zemuszemus
koş kız sen izinlisin izin verdik sana :jeyyar:
kız nazar ettik seni hee mıçını kaşı bacım nazar değmesin
sen ona mı güvendiydin gıı kafamçokkarıştıkıs sen geçenlerde spiral taktıracam diyordun demi işi garantiye almak için bak ona o kaaaa güvenme derimyerimseniben
enien ebru şallı olcak buuuebru sallııımııı onun 5 boy kısası 7 büyük bedeni olursun anca sennn:roflol::roflol::roflol:
ayy geliim walla denize de gidermiyük nan ? çok ösledim yüzmeyi dr. havuzu yasaqladııgel beraber yiyekkkŞeniz
sağol canım ya.ne yapalım artık biraz dikkat ederiz inşallah bişey olmaz allahın izniyle.
aaaaa inşallah ya.ben o zaman biraz dikkat edeyim.yediklerimde pek bişey yok daha doğrusu iştahsızım ama içeceklerime dikkat edeyim.son zamanlarda canım kola çok istiyo kaçırıyom valla.inşallah ikincisinde düşük çıkar.
ayy geliim walla denize de gidermiyük nan ? çok ösledim yüzmeyi dr. havuzu yasaqladıı
sanada mı elevıt verdıler
sen ona mı güvendiydin gıı kafamçokkarıştı
enien ebru şallı olcak buuu
ayy geliim walla denize de gidermiyük nan ? çok ösledim yüzmeyi dr. havuzu yasaqladıı
istemem na ben onları hep kustuuuuumm nan kolay kolay yemem çikolata neynnnben biçikolata alım gelim yaaa bebegıme yarasın çaturtum agzının suyu aktı gız siliver hacıııııı kaydirigubbakcemile3
yok kuzum merak etme oraya birşey olmaz evellallahbuyrunnnnnnnnn
nann çikolata yiyip durma hem çocuğu hem kendini duba yapacan:mymeka:
hee bana da virdiler bacım bayaa oldu ama günde bi taneydi 5-6 tane kaldı zaten. bakalım bitince doktorum yine wercek mi?
burda deniz dah acok bura gellll gamyoncuiremsuayy geliim walla denize de gidermiyük nan ? çok ösledim yüzmeyi dr. havuzu yasaqladıı
nan başlamışınız yine yimek isimleri wermeyeklava:
ama bende tatlı yaptımmmm zemuszemus söliyim mi ne tatlusu zemuszemus
burda deniz dah acok bura gellll gamyoncuiremsu
söle kız revanimi şaker paremi irmik helvasımı ne kızzzzzzzzz cokacimcoook cokacimcoook
ebişkoomm buraya gel nan hacıı ben seni hergün götürürüm denize düdütümlen hihoyyyt hihoyyyt
yok kıs ben korkarım öle şeyden yaaa çevremde 1-2 kişi öle oldu ondan ben bundan sonra 2 korunma yöntemiyle korunmayı düşünüyorum:roflol:sen ona mı güvendiydin gıı kafamçokkarıştı
enien ebru şallı olcak buuu
istemem na ben onları hep kustuuuuumm nan kolay kolay yemem çikolata neynnn
olur olur bunlaın gözü sıra senin aksiyonunda bacı dikkat et:roflol::roflol:
nann düdük tubişş verirken demedim dr.zatiii benimki dedii taaaa emzirdiğim zaman bilem iççem bu eleviti ölee kutu bitince bitmicek yaniii
söle kız revanimi şaker paremi irmik helvasımı ne kızzzzzzzzz cokacimcoook cokacimcoook
heee edanın düdütüü var zengin garuuu nolcak :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?