delıkmiymiş :roflol: kızım dah ane yöntemler var nan bide evli olcan haa :mymeka:ben okyanusa gircem delikafadulden
gıı sen zaten emzirmiyomusun halaaa
o zaman tek korunma yöntemi kalıyo ee o da dedlikmiymiş nan :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
bende katılıyomm yerimsenibenkesün öleeedatlummmm katılıommmmmmmmmmm:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: uyanık delü seniii sırnaşık şeyhee kııı dedim öldüyse yalanıdamı götürdüüü :roflol: ben baştan diyimdee şimdi karşımdakide altında kalmasın demiii :roflol: :roflol:
evet nan söleyekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk chiccodan aşşağısını yediririm nannnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok valla annem spirali varkene hamile kaldı benim gıı
aa ben çıktım sanaaa kaydirigubbakcemile5
delıkmiymiş :roflol: kızım dah ane yöntemler var nan bide evli olcan haa :mymeka:
delıkmiymiş :roflol: kızım dah ane yöntemler var nan bide evli olcan haa :mymeka:
bende katılıyomm yerimseniben
:roflol: :roflol: uyanık delü seniii sırnaşık şey
:roflol: :roflol: fotosunu çeker kk de rezil ederik ve geri gönderirik kargoynan kargonun parasınıda o öderrr laelaelaelaelae :roflol:
:roflol::roflol:yok gıı bıraktım emzirmeyi 7,5 ay emzirdim işte.ben okyanusa gircem delikafadulden
gıı sen zaten emzirmiyomusun halaaa
o zaman tek korunma yöntemi kalıyo ee o da dedlikmiymiş nan :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
canım muredam gel seninle şöle bi özelden görüşek bakıyım:jeyyar::roflol: :roflol: bana kim çıkarsaaaaaaaaaaaa anasına bir adana burması :roflol: bebesinedee isimli künyeee :roflol: :roflol:
yok valla annem spirali varkene hamile kaldı benim gıı
aa ben çıktım sanaaa kaydirigubbakcemile5
bir tane daha var ama en risklı am abiz öle korunduk anladın sen onu ahanda heçç bır zaman kaçmadı bız ıstemedıkden sona :kedi::roflol: :roflol:
öbür yöntem zaten risk abidesi nan -tatlicadiarzu-
başka ne var gıı
hap ve iğneden başka naniknanik
he nan yapafrık hatta önce hediyemizi alırık beğenmezsek bizde yollamayık:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
öbür yöntem zaten risk abidesi nan -tatlicadiarzu-
başka ne var gıı
hap ve iğneden başka naniknanik
bir tane daha var ama en risklı am abiz öle korunduk anladın sen onu ahanda heçç bır zaman kaçmadı bız ıstemedıkden sona :kedi:
bizden korkulur vallaaaaaaaa :roflol: :roflol: yollamayık tabii
bir tane daha var ama en risklı am abiz öle korunduk anladın sen onu ahanda heçç bır zaman kaçmadı bız ıstemedıkden sona :kedi:
godomannn hemen anladın valla zeküü kadunn senii bizde öle devam laa bu karular bide kendılerı korunuyo acı cekıyolar igna yaptırıp :roflol: :roflol:bizde öle korunduk nan 2 senee valla bişecikte olmadı nann,gene öle devam ederükte zateenn..
hayır yollamadığım gibi bide kk ya rezil ederim vallaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
hani şu en riskli olanı mı:uhm:bravo len becerikliymişsinizvereliniortak:roflol:
hoşbulduk canım, nasılsın a.s.özleeemm hoşgeldin cnmmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?