2009 Kasm Anneleri

ben okyanusa gircem delikafadulden

gıı sen zaten emzirmiyomusun halaaa
o zaman tek korunma yöntemi kalıyo ee o da dedlikmiymiş nan :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
delıkmiymiş :roflol: kızım dah ane yöntemler var nan bide evli olcan haa :mymeka:

kesün öleeedatlummmm katılıommmmmmmmmmm:roflol::roflol:
bende katılıyomm yerimseniben

hee kııı dedim öldüyse yalanıdamı götürdüüü :roflol: ben baştan diyimdee şimdi karşımdakide altında kalmasın demiii :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: uyanık delü seniii sırnaşık şey

evet nan söleyekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk chiccodan aşşağısını yediririm nannnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: fotosunu çeker kk de rezil ederik ve geri gönderirik kargoynan kargonun parasınıda o öderrr laelaelaelaelae :roflol:

he nan yapafrık hatta önce hediyemizi alırık beğenmezsek bizde yollamayık:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben okyanusa gircem delikafadulden

gıı sen zaten emzirmiyomusun halaaa
o zaman tek korunma yöntemi kalıyo ee o da dedlikmiymiş nan :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:yok gıı bıraktım emzirmeyi 7,5 ay emzirdim işte.
:roflol: :roflol: bana kim çıkarsaaaaaaaaaaaa anasına bir adana burması :roflol: bebesinedee isimli künyeee :roflol: :roflol:
canım muredam gel seninle şöle bi özelden görüşek bakıyım:jeyyar:
yok valla annem spirali varkene hamile kaldı benim gıı

aa ben çıktım sanaaa kaydirigubbakcemile5

ahanda bir vaka daha ne yapıyormuşuz hanımlar spiral taktırmıyormuşuz.hem ben korkuyom ondan yaaa:çok üzgünüm:

çaturtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hediye tarihini kaca erteleyekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nan

:roflol: :roflol:
öbür yöntem zaten risk abidesi nan -tatlicadiarzu-
başka ne var gıı
hap ve iğneden başka naniknanik
bir tane daha var ama en risklı am abiz öle korunduk anladın sen onu ahanda heçç bır zaman kaçmadı bız ıstemedıkden sona :kedi:
he nan yapafrık hatta önce hediyemizi alırık beğenmezsek bizde yollamayık:roflol::roflol::roflol::roflol:

bizden korkulur vallaaaaaaaa :roflol: :roflol: yollamayık tabii

bir tane daha var ama en risklı am abiz öle korunduk anladın sen onu ahanda heçç bır zaman kaçmadı bız ıstemedıkden sona :kedi:

bizde öle korunduk nan 2 senee valla bişecikte olmadı nann,gene öle devam ederükte zateenn..

hayır yollamadığım gibi bide kk ya rezil ederim vallaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

hani şu en riskli olanı mı:uhm:bravo len becerikliymişsinizvereliniortak:roflol:

bizde öle korunduk nan 2 senee valla bişecikte olmadı nann,gene öle devam ederükte zateenn..
godomannn hemen anladın valla zeküü kadunn senii bizde öle devam laa bu karular bide kendılerı korunuyo acı cekıyolar igna yaptırıp :roflol: :roflol:
hayır yollamadığım gibi bide kk ya rezil ederim vallaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

aynennnn :jeyyar: :jeyyar:

ohhhh allah muhabbetınızı arttırsın.konular almıs basını gıdıo,korunma yontemlerı,cekılıs tarıhleri....sızıı yalnız bırakmaya gelmıyo valla....ayvalıktan sevgıler anacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…