2009 Kasm Anneleri

karpuz mu nirede gel burada canım soğuk soğuk yiyelim vallacokacimcoook
göbişin maş çok güzel çıkmış gııı benim bile o kaaaa yok:1no2:

kızlaaarr ben gidiyoooomm
beni özleyin anacımmm
yokum bi hafta yaban ellerden yazarun belki size öpüldünüüz

karpuz mu nirede gel burada canım soğuk soğuk yiyelim vallacokacimcoook
göbişin maş çok güzel çıkmış gııı benim bile o kaaaa yok:1no2:

kızım ben zaten tosun gıbıydım zayıf deıldım kıneeeeeeeeeeeee naniknanik naniknanik nirde kız kes geliyommmmmmmm

kızlaaarr ben gidiyoooomm
beni özleyin anacımmm
yokum bi hafta yaban ellerden yazarun belki size öpüldünüüz
hadi görüşürüz tatlım kendine ve bıdığa iyi bak haa oralarda öpüldünopuyorumnanaktan
tüm tubişlere cnmm,anladın sen onuuuu opuyorumnanaktan

hıııımmm kimmiş o tuğbişler:kedi:koysunlarda bakalım bariiiikaydirigubbakcemile3

ben kaçayom kızlaar,bugün komsum çağırdıı ona gidecez yemeğeee :teytey: çok konuşmayın nan gecee gecee gözlerim dönmesin okurkenee

kızım ben zaten tosun gıbıydım zayıf deıldım kıneeeeeeeeeeeee naniknanik naniknanik nirde kız kes geliyommmmmmmm
ahanda tam benim pcnin önündecokacimcoook
ben kaçayom kızlaar,bugün komsum çağırdıı ona gidecez yemeğeee :teytey: çok konuşmayın nan gecee gecee gözlerim dönmesin okurkenee

anam ne ballısın gııı her akşam bi komşuda msn sen :uhm:

yaa aklıma bişi geldi kımdı yaaa hanı ogluna isim arayan yok hediye neyim gönderecedi kımın söledini begenırse hangınızdi gıı o eda mıhenir mi :jeyyar:

yaa aklıma bişi geldi kımdı yaaa hanı ogluna isim arayan yok hediye neyim gönderecedi kımın söledini begenırse hangınızdi gıı o eda mıhenir mi :jeyyar:

aboooow ne uyanık gacısın sen gııı unutmamış hatta topik bile açmıştı demiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:

ahanda tam benim pcnin önündecokacimcoook

anam ne ballısın gııı her akşam bi komşuda msn sen :uhm:

:teselli: :teselli: bende gelem çatal getir enes banada bebemm hadiii teyzesii zemuszemus

bende ballıyım gıı gediyom evde yımek hazır kaynana sag olsun salıgüününede sıparıs verdım patates salatası ıstedım salıgun eltım ızınlıbebege bakmıyo kaynanam ban abakacak salıları :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…