2009 Kasm Anneleri

aboooow ne uyanık gacısın sen gııı unutmamış hatta topik bile açmıştı demiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:

hee hangiçatlak dı o yaww :roflol: :roflol: hem belkım isimbulamamıstır da hedıye gönderırı bıze yoksa zengın karuu muydu bu gıı nehirde topık başı oda olabılır :lepi:

sen sus zaten ballıların en önde gidenisinklava:anm şöle bi kaynanamız olmadı beee hamileyken bile canının çektiği birşey olursa söyle bile demedi ne varsa anamda var walla:gitme:

sen sus zaten ballıların en önde gidenisinklava:anm şöle bi kaynanamız olmadı beee hamileyken bile canının çektiği birşey olursa söyle bile demedi ne varsa anamda var walla:gitme:
hee yaaa allah razı olsun kayanana karusundan bu dükkanıda o almısdı gı bana beni az sefiyon nan bu garı çaktım sincükk delikafadulden
hayır o ismi ben söylemiştimklava::roflol:

hangiismi bacımm ne oldugunu biliyon mu da :roflol: :roflol:

nannn sen doğurunca ona da bakcak mı kaynanan ???

kız hanı sen isim bulan ahediye gönderecedın bacım noldu ben sölemiştim asrını nirde kaldı hediyem :mymeka: :mymeka: neyse bebegımkıyle bır gönderi verın bi zahmet alkisalkisalkis

hadi nan nerde asrın demiştin tpicte yazıomulmaz:

hee yaaa allah razı olsun kayanana karusundan bu dükkanıda o almısdı gı bana beni az sefiyon nan bu garı çaktım sincükk delikafadulden

hangiismi bacımm ne oldugunu biliyon mu da :roflol: :roflol:
yok dediği ilk isim benim dediğim isimdir haaa:jeyyar:
TEYZELER BUDA CANLİZ KARISININ BEBİŞİ MAŞALLAHHHHHHHHH

[/URL][/IMG]
oyyyy maş.kocaman tosun olmuş yaww
ben diyecektim valla:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:aynen walla neyse bozuntuya vermeyim popişide aynı anasına benziyor:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…