aboooow ne uyanık gacısın sen gııı unutmamış hatta topik bile açmıştı demiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:
hee kıı nehirdi nann emme bedavaya getirid işi baksannaa buldu kendiii :roflol:
ben kaçtım muucckkss
:teselli: :teselli: bende gelem çatal getir enes banada bebemm hadiii teyzesii zemuszemus
bende ballıyım gıı gediyom evde yımek hazır kaynana sag olsun salıgüününede sıparıs verdım patates salatası ıstedım salıgun eltım ızınlıbebege bakmıyo kaynanam ban abakacak salıları :roflol: :roflol: :roflol:
ne buldu gıı ısım ben onu söledıydım dıyım :jeyyar: :jeyyar:
hee yaaa allah razı olsun kayanana karusundan bu dükkanıda o almısdı gı bana beni az sefiyon nan bu garı çaktım sincükk delikafaduldensen sus zaten ballıların en önde gidenisinklava:anm şöle bi kaynanamız olmadı beee hamileyken bile canının çektiği birşey olursa söyle bile demedi ne varsa anamda var walla:gitme:
hayır o ismi ben söylemiştimklava::roflol:
nannn sen doğurunca ona da bakcak mı kaynanan ???:teselli: :teselli: bende gelem çatal getir enes banada bebemm hadiii teyzesii zemuszemus
bende ballıyım gıı gediyom evde yımek hazır kaynana sag olsun salıgüününede sıparıs verdım patates salatası ıstedım salıgun eltım ızınlıbebege bakmıyo kaynanam ban abakacak salıları :roflol: :roflol: :roflol:
nannn sen doğurunca ona da bakcak mı kaynanan ???
TEYZELER BUDA CANLİZ KARISININ BEBİŞİ MAŞALLAHHHHHHHHH
[/URL][/IMG]
nehircim cok cokk mersi bacımm
göbegi bana benziyo kaydirigubbakcemile2
BİŞEDEĞİL BAJIMMopuyorumnanaktan
ben diyecektim valla:roflol::roflol::roflol:
kız hanı sen isim bulan ahediye gönderecedın bacım noldu ben sölemiştim asrını nirde kaldı hediyem :mymeka: :mymeka: neyse bebegımkıyle bır gönderi verın bi zahmet alkisalkisalkis
yok dediği ilk isim benim dediğim isimdir haaa:jeyyar:hee yaaa allah razı olsun kayanana karusundan bu dükkanıda o almısdı gı bana beni az sefiyon nan bu garı çaktım sincükk delikafadulden
hangiismi bacımm ne oldugunu biliyon mu da :roflol: :roflol:
oyyyy maş.kocaman tosun olmuş yawwTEYZELER BUDA CANLİZ KARISININ BEBİŞİ MAŞALLAHHHHHHHHH
[/URL][/IMG]
ben diyecektim valla:roflol::roflol::roflol:
hadi nan nerde asrın demiştin tpicte yazıomulmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?