ben azcık uzanm bırazdan yogunum randevularım var sıcakdan gelemıyolar aksamda 9:30 10kadar burdaoluyom napam
iyiyim canım bu marifetli gacıları dinliyom işte:roflol:sen nasılsın
ben azcık uzanm bırazdan yogunum randevularım var sıcakdan gelemıyolar aksamda 9:30 10kadar burdaoluyom napam
haha kontorlllü insanlarıkkk bizzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
siz değil kocişleriniz kontrollü cicimlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kontrolsüz güç güç diildir -tatlicadiarzu-
benim kocişkom da çok kontrollüdür :lepi:
aynen öle walla halı örtüsü aldım serdim yinede leke yapmayı başarmış kuzumkaydirigubbakcemile3
kııı tubiş karusu sende koy nan göbüşünüü valla konuşmucam seneln bi dahaa haaaklava: yimeyik nan göbeğiniii klava:
ooh maşallah maşallah yirim ben bu canlizi gıı
kız senin de göbüşün de kız göbüşü gibi nan yayılmışş
he nan tuba koysana nan yiyecekmiyik nan ne var hacııı ya koyuverrr gıııııııııııııızemuszemuszemuszemus
kııı tubiş karusu sende koy nan göbüşünüü valla konuşmucam seneln bi dahaa haaaklava: yimeyik nan göbeğiniii klava:
kıızz şişko diye koymuyo bu nan,sankim biz dalızdaaaklava:
geldümmm nannnnnnnn yatamadım sıkıldım zemuszemusdur nan gitmee eccük beklee
karpuza geldüm nierde nirdee hanii cokacimcoooknereye gidiyon gııı daha karpuz kesecektikcokacimcoook
göbemimi gördünüz hacılarrrrrrrrr hee kız bagada halakız gıbı gelıyuuuu :kedi:ooh maşallah maşallah yirim ben bu canlizi gıı
kız senin de göbüşün de kız göbüşü gibi nan yayılmışş
ne o kız tosun mu seviyon :roflol: :roflol:alkisalkisalkis haay maşallah nan canliz alkisalkisalkis
suss nan hacıı zaten karının hala umudu var yapma naann
nannn bende güveniyordum önceden ama artık güvenmem diyorum allah sizede versinde görürsünüz o zaman kime güveneceğinizi:dilcikar::dilcikar::dilcikar:hee kııı ne kocişi nede bu kontrollü sonrada vaaay kazalan olduuklava: düdük senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?