bizde öle korunduk nan 2 senee valla bişecikte olmadı nann,gene öle devam ederükte zateenn..
hoşgeldin özlemima.s.hoşbulduk canım, nasılsın a.s.
ohhhh allah muhabbetınızı arttırsın.konular almıs basını gıdıo,korunma yontemlerı,cekılıs tarıhleri....sızıı yalnız bırakmaya gelmıyo valla....ayvalıktan sevgıler anacım.
ben de yaptırmam ondan:roflol::roflol:yok gıı bıraktım emzirmeyi 7,5 ay emzirdim işte.
canım muredam gel seninle şöle bi özelden görüşek bakıyım:jeyyar:
ahanda bir vaka daha ne yapıyormuşuz hanımlar spiral taktırmıyormuşuz.hem ben korkuyom ondan yaaa:çok üzgünüm:
ben de onu diyom gıı risk abidesi diyeebir tane daha var ama en risklı am abiz öle korunduk anladın sen onu ahanda heçç bır zaman kaçmadı bız ıstemedıkden sona :kedi:
bizden korkulur vallaaaaaaaa :roflol: :roflol: yollamayık tabii
işte canlizin kullandığıöbür yöntem ne gııı walla en mantıklısı iğne gibi geliyor bana CADIARZU
ben ceviz üzüm atıştırıp duruyom yoksa acıktım ben deenan kartanesi nereler kayboluyon senn? ben acıktım hacıı sen de acıktın mı?
hani şu en riskli olanı mı:uhm:bravo len becerikliymişsinizvereliniortak:roflol:
a.s :roflol: :roflol: heyyt yavrım beee dıle kolay 5 seneeeee :teytey:nan 5 senedir ne ilaç nede başka bi yöntem doğal yollan korunduk bizzz 2 sene marifetmiii:kedi:
cesaretli gacılar siziii:jeyyar:şimdi ben kendimi riske atamam diyecem atmadında ne oldun diyecekler en iyisi ben susam:roflol::roflol::roflol:
a.s :roflol: :roflol: heyyt yavrım beee dıle kolay 5 seneeeee :teytey:
bence de sus yoksa sımdıye 3 lerdin bebeleri :lepi:
hoşbulduk canım, nasılsın a.s.
haha kontorlllü insanlarıkkk bizzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
bizdeeeee :roflol: :roflol:haha kontorlllü insanlarıkkk bizzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:
heee laaa öyle bi kontrol etmişimkiiii bırakınca bile 1 sene korudu nan :roflol: :roflol:
hoşgeldin özlemima.s.
heee öle walla dadlum hoşgeldina.s.
heee laaa öyle bi kontrol etmişimkiiii bırakınca bile 1 sene korudu nan :roflol: :roflol:
kısım kocişe güvendimde ne oldu bundan sonra güvenmem onaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:godomannn hemen anladın valla zeküü kadunn senii bizde öle devam laa bu karular bide kendılerı korunuyo acı cekıyolar igna yaptırıp :roflol: :roflol:
aynennnn :jeyyar: :jeyyar:
vereliniortaknan 5 senedir ne ilaç nede başka bi yöntem doğal yollan korunduk bizzz 2 sene marifetmiii:kedi:
walla ben bi daha düşünmediğim için en mantıklısı iğne geliyor.hap desem bu 2 çocukla unuturum ben onu bekaydirigubbakcemile3ben de yaptırmam ondan
ben de onu diyom gıı risk abidesi diyee
işte canlizin kullandığı
bi daha düşünmüyosan iğne iyi de düşünüyosan iğne yaptırma demişti benim dr.um
ben ceviz üzüm atıştırıp duruyom yoksa acıktım ben dee
:sm_cool: :sm_cool:
işler bitti canım, halılar geldi hatta kirlendiler bile :)) sağolsun benim oğlan hemen leke yapmışvalla iyi cnm sıcaklan boğuşmadayız,sen naptın bittimi işler,geldimi halılarr..
hoşbulduk itekcim naber,nasılsın a.s.
işler bitti canım, halılar geldi hatta kirlendiler bile :)) sağolsun benim oğlan hemen leke yapmış
:roflol:laelaelaelaelae
yok gı hesapla 9 kasım 2004 te evlendik kontorolü bıraktık hemen 3ncü ayında gelüverdüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?