ama ama ama bu sabah bişi yiyemedim bişide alamadım dahada yarım saat var öğle yemeğine napim karnum acıktııııı :sinifsinif: :sinifsinif:
hem napim acukuyom zaten ben karar verdim aldığım kiloları vermicem doğumdan sonra bana ne işte ömrüm boyunca kilo almaya çalıştım şimdi kızım aldırdı vermem dahada kaydirigubbakcemile3
börekçi heee anlaşıldı tubişin neyynn böle şiştiği bekarken incecikmişsin evlendikten sonra şişmişsin eee iyi beslemişler seni yavrum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eminimki aile boyu duba dubasınız demi:roflol::roflol:
naberrr karularrrrrrrrrrrrrrrrrr
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım bürek istedi cokacimcoook
hoşbuldum kocişim bana bişeler almaya gitmiş not yazmışş kahvaltı hazırlama die gelir sanırsam birzadan :kedi:
ayyy bebeğim ağzından bal damlıoo valla canım benim inşş dediğin gibi çıkarrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ooooooooooooo kıızzz maşşallah maşşallah
kız sakın mesir macunu getirmesin kocişin heeeeee:roflol::roflol::roflol:
nan nasıl yemedin o yediklerinle bütün kasım anaları bebeleri doyar nan bide börek istiyor karuya bak bide beni ye üstüne istersen anca doyarsın 62 kilo :roflol::roflol:
yok nan ihtiyacı yok ok sükürrr :roflol::roflol: benim yemem için getirirse bilemem:roflol:
he hacıı biz aile boyu dubayızz hele benim herifte bi gobek war gören hanginiz doğurcak diye soruyooo sırnaşık şey
napıyon gııı bugün ağrıların daha iyicemi bakıyım :jeyyar:
gel ısmarlıyam karakızım istediğin börek olsun opuyorumnanaktan
nan sizin bu kocişlerinizin bu hallerini duyunca benim herüfü boğasım geliyoo hee benim herüf heç bölee düşünceli değel :1no2:
heee kıı arada sırada ble ağzımdan bal damlar emme çok kısa sürer yaniiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
ya kızlar nedense bekarlığımdan beri cumartesi günleri içim kıpır kıpır oluyorkaydirigubbakcemile3sizede oluyormukii acep????oldum olsaı cumartesi akşamları hep gezmek isterdim iki canlıyım hala aynıyımkaydirigubbakcemile2
anam şu tv de hiç bişey yok yaaa nasıl sinirlerim bozuluyo anlatamam herkes tatile çıktı yaaa heç bişey koymuyolar tv de
:
nan nasıl yemedin o yediklerinle bütün kasım anaları bebeleri doyar nan bide börek istiyor karuya bak bide beni ye üstüne istersen anca doyarsın 62 kilo :roflol::roflol:
slm herkese
karakızım ne kadar kilo aldın bakim
bu aralar herkesin kilosunda farkedilir değişiklik vardır sanırsam
ben 3.5 kilo almışımsenağlama
ve sanki hergün değişiyor karnımda hergün şişiyor adeta
geceleri artık uyuyamıyorum göbüşüm bana fazlalık gibi geliyor:roflol:
slm herkese
ay bende öyleyim c.tesileri bekarlığımdan beri kıpır kıpır olurum
zaten hiç yerimde durmam gezentini tekiyim kaydirigubbakcemile3
dvd neyn alıp izle şekerim ben gecen akşam Güneşi Gördümü izledim cd sini almış kociş tavsiye ederim muhakkak
nan bu sabah sadece pisküt yedim bişi hazırlayamadım kendime alacak yerde yoktu
hem böreğide cok seviyorum nappim allah allah kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin zeytinim hiçte kilo almış gibi durmuyordun fotolatrda walla maş.varslm herkese
walla benim kocişimde her dediğimi yapar hiç kıyamaz.eminim seninkininde olumlu tarafları vardır yoksa niye evlenesinyerimsenibenhe hacıı biz aile boyu dubayızz hele benim herifte bi gobek war gören hanginiz doğurcak diye soruyooo sırnaşık şey
napıyon gııı bugün ağrıların daha iyicemi bakıyım :jeyyar:
gel ısmarlıyam karakızım istediğin börek olsun opuyorumnanaktan
nan sizin bu kocişlerinizin bu hallerini duyunca benim herüfü boğasım geliyoo hee benim herüf heç bölee düşünceli değel :1no2:
slm cnmm hoşgeldüünna.s.
ayy bende bacak aramda yastılan yatıyom emme ne faydaaa :sinifsinif:
BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )
BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR
SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR
HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR (arkadaşlar krispi arkadaşımızın ricası üzerine hediye kargolama tarihi 20 ağustosa çekilecektir bi itirazı olan yoktur umarım )
KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
karazeytin
GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:
ewet bu hafta herkes şişmeye başladı sanırsam :CüvCüv:
ne demek göbeğim fazlalık geliyoo kızz sus bebişin duymasın üzülürklava:
slm cnmm hoşgeldüünna.s.
ayy bende bacak aramda yastılan yatıyom emme ne faydaaa :sinifsinif:
nan elifsunun topicinde heçde sadece bisküwi yazmii walla yok yok onları kim yedi :jeyyar:
kendimi ekleyebildummü acep
napım anacım çok gergin hissediyom
sankim doğurcam şincikkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen ya ben de aystık koyuyom ama
sabah yastık yerine kocişimin poposu
atmışım bir güzel kocişime bacak ohhh keyfime yok
en rahat da o oluyo vallakaydirigubbakcemile3
maviş kııı,
annem kestirmeme izin vermedi bana saçlarımı,bebeğin ömrü kısalırmış diyo hamileyken saç kestirincee ayyy inanmam böle seylere emmee yinede kestiremedim kıı bennn :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?