2009 Kasm Anneleri

:roflol: :roflol: allan laz çatırtısı mannak karı nerden buluyon kızım bunnarı delüüüü
gece 12 ye kadar böle:roflol::roflol:
ayyy yazık siz böle numaralara mı gerek duyuyorsunuz:roflol::roflol:

:roflol::roflol:kıs bugünde var mı pireler

kız kocası ayıkladı diyok ya annamıyonmu hacıııı
nasıl ayıklamışsa hemencecik geçmiş anacım:roflol::roflol::roflol:

ohhaaa hakkat odaa teyze fotokopisiymiş kaydirigubbakcemile3 asrında anlaşılmıcak ne var nannn kaydirigubbakcemile3

yohh sadece suya girdim çıktım abdez almadım cenaaabet geziyom canlissss gacisi :roflol:

ohhaaa hakkat odaa teyze fotokopisiymiş kaydirigubbakcemile3 asrında anlaşılmıcak ne var nannn kaydirigubbakcemile3

gı kimse diyemio nedem ama ben memnunum isminden değişmem bu saaaten sonra artık söleyemeyenlerle dala ecmeyi oğlumada öretecem beraber ti ye alcazzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

yohh sadece suya girdim çıktım abdez almadım cenaaabet geziyom canlissss gacisi :roflol:
almadın mı :1shok: :1shok: :1shok: kaşıntıdan sona cerin abdestttttttttt almamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
gı kimse diyemio nedem ama ben memnunum isminden değişmem bu saaaten sonra artık söleyemeyenlerle dala ecmeyi oğlumada öretecem beraber ti ye alcazzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: anasına balk oglunu alma :roflol:naniknanik

kurban ol sen yağlııııııııııııııı :roflol::roflol::roflol::roflol:

hepimiz birimiz birimiz hepimiz için deyülmüyükkk :sinifsinif: :sinifsinif: biz cadıysak sende cadısın o zaman baganneeeeesositososito

nannnn şimdi cerin cenabet hepimiz mi oluyoruz dediğin lafa bak bee:mymeka::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…