hadi hayırlısı diyeyim ben o zaman
sana da kolay gelsin canım
çoçuklarla uğraşmak da zor
yok len onun için değil onun varlığı yeter banaabowwwww geceler yetmiy karuya naaannn kaydirigubbakcemile
haha doğru dion bende bi süre yazmama kararı aldım protestoo ediom :umursamaz::umursamaz:
yok len onun için değil onun varlığı yeter bana
2 dak.boş bıraktık ne yaptınız len yine:mymeka:
hadi hayırlısı diyeyim ben o zaman
sana da kolay gelsin canım
çoçuklarla uğraşmak da zor
haklısın canım ya.bizde kalabalık bir aileyiz ama evlenince malum hepimiz bir yerlere dağıldık.ama yine de her sene bir araya gelebiliyoruz çok şükür
olsun canım allahtan kk varda burda tüm sıkıntılarımızı da giderebiliyoz
orası ölee kııı bende isterim ki hep evde olsun emme hem ben evde hem kociş evdee paraları nerden kazancaz kıııııı kaydirigubbakcemile3
aman ya aynen öyle ne yapalım.rabbim herşeyin hayırlısını versin.ayyyyy bugün benim oğluş tembellik yapıyo oynamıyo.ayyy bebişler doğana kadar böyle korka korka geçecek zaman
hee kııı bi çıksalarda rahatlasakkk kaydirigubbakcemile3
hee kııı bi çıksalarda rahatlasakkk kaydirigubbakcemile3
çıkınca rahatlayacağını mı sanıyorsun dadlum:jeyyar:anlatmaya başlayım mıkaydirigubbakcemile3
kızzz kartanem face ye yazmış gidiyorum diyee,
bende güle güle git bebişede kendinede iyi bak yazdımdıı mafoldumben
onun arkadaslarından biri bebişmii yazmışşş mafoldumben ayyyy pot kırdım galibaaa ağlıcam çok sinir olduuummmm kendimee amaa ne bilim yaaa ben iyi niyetlen dedimdiiiklava:
anacım nolacak karu zaten doğurcak bi kaç aya kadar bilmeyen de duyuversin uzme kendini bişicik olmas zemuszemus
ben kaçar kıslar kociş geldi markete gitcez,ağsama gene görüşürükk...
haa bide almış kocişim cok güzel hareketlere bilet hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?