2009 Kasm Anneleri

tünaydın annişler
mureda sana da tünaydın canım
ohhh ne güzel gezin bakim
krafta ben de baktım gelişi güsel çok güzel şeyler var
fiyatlarda iyi bence
inşallah bebişine güsel şeyler bulabilirsin canım
şöle bir girem dedim
pazara gidecez bizde
öptüm bay

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR (arkadaşlar krispi arkadaşımızın ricası üzerine hediye kargolama tarihi 20 ağustosa çekilecektir bi itirazı olan yoktur umarım )

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

kızlaarrr ankara çok sıcak canını seven gelnesinn ayyy yandım yaaa dr. havuza da izin vermiyoo

ay yazık acıdım bak sanazemuszemus
napalım gı ankarada istanbul çok güsel valla
bugün havada serindi
olmadı hafta sonları denize kaçıyoz zemuszemus
ankarda güvenilir klorlu havuz olursa sorun olmaz canım
benim doktorum farketmez demişti
ama hemen duş al demişti
klorlu havuzda mikrop kapmazsın
hadi sana kolay gelsin canım
öptüm

hım ben bursa bi nispet mi seziyorum Çok üzgünüm çoooknaan ben zaten istanbul deyi ölüyoommm nan 3 yıl önce geldim ist.dan her hafta sonu tekirdağa giderdik yazlığa inci biyere gidemiommm:çok üzgünüm:

özge denize gitmiyomusun cicim senn?

yok canım ben 4 senedir denizin ortasında oturuom önce kktc şimdi iskendeurn ki evimin karsısı deniz son 3 senedir 2 kere falan girdim sanırsam ne bilem sevmem ben pek ama haftaya kampa kacabilirim opuyorumnanaktan

kıslarrr aa kimsecikler yok yahuuuu
ben sabahtan beri evdeyim annemler geldi kahvaltıya tüm günü birlikte geçirdik akşama kadar tontiş yeğenimi sevdim oynadım çokkkkkkkkkkkk tatlıydı oğluşum benim yaa kartopummm opuyorumnanaktan öpe öpe bitirdim böcüümmüüü hehehehee

ayyy nazarlar değmesin maşallahhh subhanallahtaa allahımmm bizede böle bebişler nasip etsin yaa o kaaa uslu ki annatamammm çok sakin tatlı bi böcüş yaa kuzucuk hiçbi eziyeti yok anneciğine pamuğum benimmmm ablam hep dioki ben ona hamileyken çokkk kuran okudum her fırsatta ömrümde okumadığım kadar kuran okudum bu sakinliğini ben hep ona bağlıyom dedi sende okusana deyü beni dürtüyo ya okuyem diyom bende ama çok olmiy

slmm kızlaarr a.s.
bizde sıcaktan geberiyoz yaaa,yemek yerken bayılcam sandım :bbo: ,ebiscem anlıyorum seni canımcımm yanii ama bence katiyen girme havuzaa yaa ben normalde bile hiç güvenli bulmam havuzu..
Cerin tatlım annecinle,tontiş yiğeninle geçirdin haa bugünüü zemuszemus oyy bizimkilerde doğsun büyüsünde sölee oynaşcak hale gelsinler demiii...

selam cerincimm kız okusana ne var sanki 1 yasin 9 dk sürüyo:umursamaz:

yok canım ben 4 senedir denizin ortasında oturuom önce kktc şimdi iskendeurn ki evimin karsısı deniz son 3 senedir 2 kere falan girdim sanırsam ne bilem sevmem ben pek ama haftaya kampa kacabilirim opuyorumnanaktan
anammmm ben olsam her gün girerim nan manyaqqmısın yüzmek bebelere çok ii geliomuş:mymeka::mymeka:

ben de normalde hiç girmem havuza emme denize de gidemiyorum noolcekk bilmem

selam cerincimm kız okusana ne var sanki 1 yasin 9 dk sürüyo:umursamaz:

kızım o kaa okuyos heral ama surekli böle elimde de gezemiyom yane ya çalışıyos ya ondan evde olsam gene olurda zaten akşama kadar geberiyom eve gel koştur koştur yemek sofra bulaşık cart curt derken yatağın yerini zor buluyom tabi bahane deel ama ama ben artık pc başında olursam evde internetten kuran dinliyom yani bebişim duysun bari deyü :jeyyar:
kızlar inşirah suresi kısa surelerden bunu mutlaka ezberleyin doğumda acaippp iyiymiş bunu okumak normal doğum duşunen bacılar kolay doğum için tavsiye ediylerrr yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…