2009 Kasm Anneleri

anammmm ben olsam her gün girerim nan manyaqqmısın yüzmek bebelere çok ii geliomuş:mymeka::mymeka:

ben de normalde hiç girmem havuza emme denize de gidemiyorum noolcekk bilmem

valla canım kıyamam sana ,gel annem burayaa ben götürem seni denizee
Tickerin da hayırlı olsun cnmm sonunda olmuş :lepi:

edoşum hoşgeldin bebeeeeemm naptın nettin çimdin mi bugun bakem denüzlerde kaydirigubbakcemile3

edoşum hoşgeldin bebeeeeemm naptın nettin çimdin mi bugun bakem denüzlerde kaydirigubbakcemile3

hee gülüm kocişimlen çimdik geldik bögön kaydirigubbakcemile3 bide wenice ye gittim kızz gene pahalı burda kraft mıraft hak getiree lmaz: izmire bakcaz beee artıkk..

kızz benim kociş aş eriyo haaa :roflol: tv de çiğdem yiyen karıları görmüş çiğdem alıp geldi :roflol: ayy ölcem gülmekten nannn:roflol:

ivetttt pek bi etli butlu geldi bana kollarda iş yokda bacaklar ii yawrum sende kendini baya zayıf bişi sanıyodun heral :roflol:

ivetttt pek bi etli butlu geldi bana kollarda iş yokda bacaklar ii yawrum sende kendini baya zayıf bişi sanıyodun heral :roflol:

bence saaaaaaanaaaaaaaaaaa sağlam bi gözlük lazım bacım 38 bedenim ben nası bi bakmadır o :umursamaz:

bence saaaaaaanaaaaaaaaaaa sağlam bi gözlük lazım bacım 38 bedenim ben nası bi bakmadır o :umursamaz:

hadi nannnnnnnnnnnn gözlük istemes gayeeeeeeeeet ei görüyom o bacakların üst kısmı ne öleee tombiş tombiş işteeeeeeeeeeeee kabul et acı ama gerçekkkkkkkkkkkkk süprizzzzz inada gerenk yok hamişiz biz olur o kaaaa yawrımmmm lülülülülülü

valla bence kısaca sana diomkii gözün bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hayatta alınmam ama düün canliz memelerime ki memelerim 75 bugüne sen bacaklarıma ki 38 beden anladımki manasız eleştiri deseniz göbeeen cok büyük anlıycam neyse önemli değill:roflol::roflol:

kıızz cerenimooo sende koycektin yaa nann göbüşüü kaç ay oldu nannn klava:

:tomato: ya aplaa ne barıyon ya makine yok ki çekem telefonlan çeksem görüntü ii deel aman eklerim bi ara şimdi nehüre bi sürü laf ettim hele o bi unutsun da öle koyem yoksa beni yer bitiririrrrr:1ninca: delikafadulden naniknanik :roflol:

:roflol: :roflol: hee nan doğru diyon :roflol:

:roflol::roflol:
kıızz cerenimooo sende koycektin yaa nann göbüşüü kaç ay oldu nannn klava:

o resmini kymak biraz cesaret ister su satten sonra hem şişko hem fıdıldır elimden zor kurtulur artıkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:

nan sen canlize ne bakıyonnn onun yannış annamada üstüne yok eheheeheh kaydirigubbakcemile3 kızım bizde akrep nalansın demedük heral tayt dar dimekki baya bi bacakların tombiş çıkmış fotoda alla allaa hasta ettin adamı heeeeeeeee kollar zayıf bak göbüşüne bişi diom mu yokk çunku sen hepimizin kıdemlisisin yiwrım herşey gayet normal yolunda sırnaşık şey sadece bacakların tombıl işteeeeeeeeee :roflol: laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…