anammmm ben olsam her gün girerim nan manyaqqmısın yüzmek bebelere çok ii geliomuş:mymeka::mymeka:
ben de normalde hiç girmem havuza emme denize de gidemiyorum noolcekk bilmem
edoşum hoşgeldin bebeeeeemm naptın nettin çimdin mi bugun bakem denüzlerde kaydirigubbakcemile3
ivetttt pek bi etli butlu geldi bana kollarda iş yokda bacaklar ii yawrum sende kendini baya zayıf bişi sanıyodun heral :roflol:
edaaacıımm canım face deki güzel dileklerin için çok teşekkür ederimm sağola.s.
ooooooo edoşşşşşş çekirdek çitleme sırası bugun sizde galba hımm :jeyyar:
bence saaaaaaanaaaaaaaaaaa sağlam bi gözlük lazım bacım 38 bedenim ben nası bi bakmadır o :umursamaz:
hadi nannnnnnnnnnnn gözlük istemes gayeeeeeeeeet ei görüyom o bacakların üst kısmı ne öleee tombiş tombiş işteeeeeeeeeeeee kabul et acı ama gerçekkkkkkkkkkkkk süprizzzzz inada gerenk yok hamişiz biz olur o kaaaa yawrımmmm lülülülülülü
kıızz cerenimooo sende koycektin yaa nann göbüşüü kaç ay oldu nannnklava:
:tomato: ya aplaa ne barıyon ya makine yok ki çekem telefonlan çeksem görüntü ii deel aman eklerim bi ara şimdi nehüre bi sürü laf ettim hele o bi unutsun da öle koyem yoksa beni yer bitiririrrrr:1ninca: delikafadulden naniknanik :roflol:
kıızz cerenimooo sende koycektin yaa nann göbüşüü kaç ay oldu nannnklava:
valla bence kısaca sana diomkii gözün bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hayatta alınmam ama düün canliz memelerime ki memelerim 75 bugüne sen bacaklarıma ki 38 beden anladımki manasız eleştiri deseniz göbeeen cok büyük anlıycam neyse önemli değill:roflol::roflol:
ayyy bizdeydide sıraa savduk cnm sabah sıramızıı :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?