he gııı götür benivalla canım kıyamam sana ,gel annem burayaa ben götürem seni denizee
Tickerin da hayırlı olsun cnmm sonunda olmuş :lepi:
çiğdem ne nann?kızz benim kociş aş eriyo haaa :roflol: tv de çiğdem yiyen karıları görmüş çiğdem alıp geldi :roflol: ayy ölcem gülmekten nannn:roflol:
nan gebeyik biz şinci kafaya takmayak bunnarı beaa kilo milo veremeyiz zaten şincii:CüvCüv:ivetttt pek bi etli butlu geldi bana kollarda iş yokda bacaklar ii yawrum sende kendini baya zayıf bişi sanıyodun heral :roflol:
ooo sende pireleri ayuklattun yaneee :jeyyar:
he gııı götür beni
olmuş demi nan bi insan bu kadar mı yeteneksiz olur beaa zaten evde de kırmadığım dolap kulpu neyin kalmadı benim herif bekli hepsini kıramda komple değiştirsin
çiğdem ne nann?
nan gebeyik biz şinci kafaya takmayak bunnarı beaa kilo milo veremeyiz zaten şincii:CüvCüv:
delikafaduldendelikafadulden nan benim heriff sizi furacak yakında sırf sizle görüşem die eve internet ve laptop aldırttım kısmetse dg. foto mak. da aldırcam adam ceez şaştı kaldı bende ki bu teknoloji merakına foto mak. aliim söz koycamm göbüşümü emme daha büyük yerlerimde vafr onnarı da koyammı?ebişimdee koysun göbüşünüüü alkisalkisalkis alkisalkisalkis
delikafaduldendelikafadulden nan benim heriff sizi furacak yakında sırf sizle görüşem die eve internet ve laptop aldırttım kısmetse dg. foto mak. da aldırcam adam ceez şaştı kaldı bende ki bu teknoloji merakına foto mak. aliim söz koycamm göbüşümü emme daha büyük yerlerimde vafr onnarı da koyammı?
kızlar ben ocağa bi çay koyiimm kociş isteyo
anaaammm nerden düştüm ben bu varoşlara yauwwwwwwwwww allam her allan gunu sokakta bi düğün oliy hofffffffffff tıhandım haaaaaaaaaaa :sinifsinif: bıngır bıngır gecenin bi saatine kadar sokakta çalip oyniler yaaa hallahımmmmm
ağzını topla nannnn ne angaralısı töbe töbe töbe karadeniz kırması istanbulluyum nan benn lülülülülülülülülülülülüanaaam doğru yaaa allan angaralısı ne bilsin demi çiğdemiiiii kaydirigubbakcemile3 çekirdek nan ayçekirdeğiii lülülülülülü kıı zaten küççükkenede ankarada bakkallar anlamazdı benii kaydirigubbakcemile3
ağzını topla nannnn ne angaralısı töbe töbe töbe karadeniz kırması istanbulluyum nan benn lülülülülülülülülülülülü
taaam nan meyvemi yiyim de sora süt içim yoosam süt içersem 10 dk içinde uyurunnbende soğuk soğuk bi meyve aldım onu yeyom kalkın lan gebişler faydalı bişiler alın elinize de yeyün gız ebiş sen süt iç kocana çay ver
he bizim sokakta var şinci atım kara çaliyy oynuyammı size eccüükkanaaammm nerden düştüm ben bu varoşlara yauwwwwwwwwww allam her allan gunu sokakta bi düğün oliy hofffffffffff tıhandım haaaaaaaaaaa :sinifsinif: bıngır bıngır gecenin bi saatine kadar sokakta çalip oyniler yaaa hallahımmmmm
nann o kadar da deel korkarım ben o kadar sukunetten beaaanaaaammm çok gıcık olurum bendee yaaa boş gürültüüüü kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kıızzz bizim burdada varyaa bir tık ses bilem olmuyo yaaavvv :lepi: inanmazsın vallaa
orman bizim evin arkası zaten zemuszemus
hacı sen zaten dünyada cennette yaşıyon kıymetini bil yawrııımm
olmamayı tercih ederim cicimm zaten benim kociş yeterince fanatik angaralı(aslında kendisi has karadenizlidir emme gene de fanatik angaralıı) ama cicim ben burya gelin geldim şinci kendimi buralı gibi görürsem 1-0 mağlupmuşum gibi hissederimm nann :roflol::roflol:esas sen ağzını toplaa laaannklava: angaralı olsan ne olur düdük :roflol: :roflol: ben angaralıyım :roflol:
he nannn bazen ben de birilerini görmüom emme hemen cvp veriolar naaann iyi saattee olsunlarr mı var nan kk daa :1shok:hani nan çıtırtı bende görünmüyo ebiş sen ben varıs len edoş
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çıtırtım geldiiii cnmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kııı bende gözüküyo valla krispiii nann bi ses verklava: yogsam hakkat iyi saatte olsunlarmı geldi kııı :1shok: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?