Haklısın nehirim inanın benim umutlarım hiç bitmez az çok tanıyorsunuz ama rahim dışı başka birşeyde olabilir vs dediler hiç düşünmüyorum tam kesinleşmeden yargtısız infaz etmek bana göre değil bekliyorum ama hastaneye gittiklerinde yatırırlar sandık olmadı hem kalabalığından özel istedik özelide dolu ve yaşından dolayı bu amelayatı yapacak tek yer şuan için bekleyeceksiniz dediler hala araştırıyoruz başka yere gidemiyor bilemiyorum canlarım inan bilemiyorum
sizleri sıkmak istemiyorum durum böyle şuan bakalım neler yaşacağız görücez Rabbim hayırlısı versin yine..
Sizler benim yeğenlerime iyi bakın yeter a.s.
hepiniziiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
çok geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun inşallahKızlar anneannem rahatsızlandı bugün doktora götürdüler aslında az çok durum belli fakat üniversite hastanesine yatırılması gerekiyormuş evdeyim bugün bende malum bizleri almıyorlar
Eğerki böyle bir durum yani ciddi bir durum varsa ben yine göremeyeceğim almıyorlar yanlarınaAma henüz vaktimiz var ayın 29 yatış vermişler hastane çok kalabalıkmış neler olacak inanın bende bilmiyorum..Evde kafamı toparlamaya çalışıyorum bugün az önce konuştum annemlerle oturuyormuş..
Bir haftadır onlardayım gidip geliyorum moral oluyorum anneanneme bana çok düşkündür tabiki bende eskilerden konuşuyoruz bir sürü konu buluyoruz kıyamam ona ben
Durumumuz şimdilik böyle sizlerde umarım iyisinizdir..Lütfen bizim için dua edin olurmu..Herşeyin hayırlısı çıksın karşımıza..
nerdesin cnm sen yaaalmaz:
valla nasıl özet geçem bilmem emme ölee çok şükür kötü bişey yok herkes iyi bebişlerde iyibir çoğumuz öğrendik artık cinsiyetlerii.
Cicişlerimiz için topic açtık,facede grup açtık,bide çekiliş yapıyoruz hediyeleşicez :lepi:
işte böleeee
Beratefem anneannemden dolayı a herkez çok üzüldü burada başka sorunlarda var tabiki olmazmı ama bizler bu hamilelik döneminde biliyorsun yaşadıklarımızla zaten üzüldük tam rahat nefes alıyoruz derken tekrar tekrar üzücü olaylar önümüze gelsin istemiyorum vardır herşeyde bir hayır dedim tuhaf ama içimde bir huzur var tarifsiz..Hani herşeyde hayır istenir ya bu olayda bize hayırlarla gelsin.
Burada derkende kendi çevremde kimseye demedik durumu henüz bilmiyorlar zaten hastaneye yatış 29 beklemek gerekiyor istemiyor duyulsun kaldıki en önemlisi kendi bu boyutta bir rahatsızlığı oldğunu bilmiyor söyleyemedik söylesek kendi kendini öldürür
Ya yazıyorum ama saçmalamıyorumdur inşallah hadi ben öpim sizi en tatlısından evde oldukça uğrar sizleri öperr kaçarım.a.s.
beratefe hoş geld,n cnm neelerdeydin sen kız bu ne uzun tatildi bölee maaşşallahgüzel arkadaşım yıllık iznine cıkmıştım o yüzden yoktum ondan şey edemedim ...... ama tatil bitti geri geldim mehanıma :kedi:
eeeeeeeeee hızlı hızlı bizi bana özet gecsin lütfen önemli başlıkları..........
nazlım çok gecmiş olsun kuşum Allah şifalar versin ......... ama yukarıda bir cümlen dikkatimi cekti ..Zira burada yeterince üzülen var başka kimse üzülsün istemiyorum.İnşallah derdi veren Allahım dermanınıda verecektir.. niye oyle yazdın arkadaşım sorun yok dimi merak ettim şimdi :1shok:
cnm nesi var anneannenin?Beratefem anneannemden dolayı a herkez çok üzüldü burada başka sorunlarda var tabiki olmazmı ama bizler bu hamilelik döneminde biliyorsun yaşadıklarımızla zaten üzüldük tam rahat nefes alıyoruz derken tekrar tekrar üzücü olaylar önümüze gelsin istemiyorum vardır herşeyde bir hayır dedim tuhaf ama içimde bir huzur var tarifsiz..Hani herşeyde hayır istenir ya bu olayda bize hayırlarla gelsin.
Burada derkende kendi çevremde kimseye demedik durumu henüz bilmiyorlar zaten hastaneye yatış 29 beklemek gerekiyor istemiyor duyulsun kaldıki en önemlisi kendi bu boyutta bir rahatsızlığı oldğunu bilmiyor söyleyemedik söylesek kendi kendini öldürür
Ya yazıyorum ama saçmalamıyorumdur inşallah hadi ben öpim sizi en tatlısından evde oldukça uğrar sizleri öperr kaçarım.a.s.
iyiyiz canım oğluşumla beraber çalışıyoruz allaha şükür herşey yolundasen nasılsın bakalım
dilmuh sen çekilişe katılıomuydun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?