2009 Kasm Anneleri

Haklısın nehirim inanın benim umutlarım hiç bitmez az çok tanıyorsunuz ama rahim dışı başka birşeyde olabilir vs dediler hiç düşünmüyorum tam kesinleşmeden yargtısız infaz etmek bana göre değil bekliyorum ama hastaneye gittiklerinde yatırırlar sandık olmadı hem kalabalığından özel istedik özelide dolu ve yaşından dolayı bu amelayatı yapacak tek yer şuan için bekleyeceksiniz dediler hala araştırıyoruz başka yere gidemiyor bilemiyorum canlarım inan bilemiyorum

sizleri sıkmak istemiyorum durum böyle şuan bakalım neler yaşacağız görücez Rabbim hayırlısı versin yine..

Sizler benim yeğenlerime iyi bakın yeter a.s.

canım sende bizim yeğenimize ii bak derdi veren allah dermanını da verir sıkma canını opuyorumnanaktan

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun inşallah

nerdesin cnm sen yaaa lmaz:

güzel arkadaşım yıllık iznine cıkmıştım o yüzden yoktum ondan şey edemedim ...... ama tatil bitti geri geldim mehanıma :kedi:

eeeeeeeeee hızlı hızlı bizi bana özet gecsin lütfen önemli başlıkları..........

nazlım çok gecmiş olsun kuşum Allah şifalar versin ......... ama yukarıda bir cümlen dikkatimi cekti ..Zira burada yeterince üzülen var başka kimse üzülsün istemiyorum.İnşallah derdi veren Allahım dermanınıda verecektir.. niye oyle yazdın arkadaşım sorun yok dimi merak ettim şimdi :1shok:

valla nasıl özet geçem bilmem emme ölee çok şükür kötü bişey yok herkes iyi bebişlerde iyi bir çoğumuz öğrendik artık cinsiyetlerii.
Cicişlerimiz için topic açtık,facede grup açtık,bide çekiliş yapıyoruz hediyeleşicez :lepi:
işte böleeee

Beratefem anneannemden dolayı a herkez çok üzüldü burada başka sorunlarda var tabiki olmazmı ama bizler bu hamilelik döneminde biliyorsun yaşadıklarımızla zaten üzüldük tam rahat nefes alıyoruz derken tekrar tekrar üzücü olaylar önümüze gelsin istemiyorum vardır herşeyde bir hayır dedim tuhaf ama içimde bir huzur var tarifsiz..Hani herşeyde hayır istenir ya bu olayda bize hayırlarla gelsin.

Burada derkende kendi çevremde kimseye demedik durumu henüz bilmiyorlar zaten hastaneye yatış 29 beklemek gerekiyor istemiyor duyulsun kaldıki en önemlisi kendi bu boyutta bir rahatsızlığı oldğunu bilmiyor söyleyemedik söylesek kendi kendini öldürür
Ya yazıyorum ama saçmalamıyorumdur inşallah hadi ben öpim sizi en tatlısından evde oldukça uğrar sizleri öperr kaçarım.a.s.

canım çok saol ama herkez iyi olsunda ..... gerisi çokda öenmli dedğil

ama baya bir şeyler olmuş... faceye şirketden girmek yasak evdede zaman bulusam girerrim grş ozaman ...naniknanik

ay kaçadan öpseydim keşke alkisalkisalkis:jeyyar:

beratefe hoş geld,n cnm neelerdeydin sen kız bu ne uzun tatildi bölee maaşşallah
cnm nesi var anneannenin?

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…