2009 Kasm Anneleri

beni de ekleyin

nan gerekirse onu da yaparukkkk sigarayı bilem bıraktıktan sora
arzu nan sen nerelerdesin kaç zamandır bak böle olmuyo ama arada bi gir bi iyyim de çık taam hergün hergün girme ama bizi de merakta koyma amniyosentez sonucun nasıl bakiim ?

slm kıslar
ben geldim
sağlık ocağından geliyom
kaydımı da yaptırdım
aşımı da oldum
bi de oracıkta hemen idrar tahlili yaptılar temiz çıktı
bide bebeğin apsesine mi ne baktılar ben de anlamadım ama iyi dedi
kolum eccük ağrıdı ama rahatsızlık vermiyo
tansiyonumu ölçtüler baya düşük dedi zaten oraya giderken bile
kendimi çok halsiz bayılcak gibi hissediyordum
neyse son olarak da kilo ölçtüler((((
ulannn 1 hafta da kilo bu kadar değişirmi beeee
53 kilo olmuşum abowwwwwwwwwwwwwwwwwww

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı
APPLEARZU

GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:

oh bebeğinin iyi olmasına sevindim bide senin şişmene coooooookkkkkkkkkkk sevindim hahahah:roflol:

canım bitanemmm cok cok sevindim sonuclarının ii olmasına sende benim gibi şekericisin demek anam ne dek şeker karularıkki şekerimiz çokkk:roflol::roflol:

kızlar hamile olmak nekaaa güzelmiş nan canım ciğer istedi almaya gittim 2 kasaba uğradım birinde yok ikincisine gittim yok dedi acilmi abla dedi dedim benim için değilde bebeği göstererek onun için acil dedim adam evine almış göndermiş akşam karısı yapsın die onu bana getirtti yaaaaaaaaaaaa allah razı olsun hamile olmak cok güzel herkes sizin için bişeler yapıo tanımadığın ız insanlar bile sizi cok önemsioo yaşasın hamilelikkkkkkkkkkkk

ben geldüüm,ayyy çok sıcak yaaa mafoldumben
hee zeytünüm yermisin gece gece ekmek arası domat peynir al işte :roflol: geçmiş olsun cnmm

hee kııı bende gittim kasaba şimcik ciğer almaya,
benim kasapta ben yıkayıp doğrayım abla sen ellemede bebenin bi yerinde çıkmasın lekesi dedi nan kaydirigubbakcemile3 adamcağız 2 saat yıkadı doğradı veri elimee kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bu haftasonu izne ayrılıyorum kısmetse 10 gün yokum :) yaylalara gidiim serinliyim bare

nereye kaçıyon gızz
ohhh gez bakem
oy yaylalar yaylalar
diloy diloy yaylalar

bana da kahvaltı hazırla bacımm bea olmaz mı ? ne var kahvaltıda bakiim?

anam görmemişim yoksam iki kişilik yapardım gızz
ama söleyim yine de benim en sevdiğim kahvaltı şekli
eccük tereyağ peyniri tavada eritiyom üzerine önce yumurtanın beyazını katıp pişiriyom
ardından da sarısını katıyom kayısı olunca hemen ateşten alıyom üzerine karabiber
ohhh yemede yanında yat misalizemuszemus

Offff herkes tatilden bahsediyooo, bizim daha tatile 1 ay var(

yazıııııııııııııık sana şekerim
ben de yaptım geldim ama yine nacım sıkılıyo

hoşgeldin gülüm nerlerdeydin ki sen
bide baksana gene gidecem der utanmadan
yok sana özet falan zaten bende eskisi gibi giremiyom
geçmişle de uğraşacak hallde değilim işte
arasıra gir gülüm özletme kendini

canım ananane allahtan acil şifalar diliyorum:Saruboceq:
umarım sağlığına en kısa zamanda kavuşur
sen de kendini böle üsme olurmu bitanem bebişini düşünŞeniz

arzucum seni ekledim listeye geçmiş olsun sonuclarının güzel çıkmasına cok cok sevindim canım

gıcıkkkkkkkkkkkkkkkk garuuuuuuuu

ben geldüüm,ayyy çok sıcak yaaa mafoldumben
hee zeytünüm yermisin gece gece ekmek arası domat peynir al işte :roflol: geçmiş olsun cnmm

senağlamasenağlamasenağlama

ballı garu nolcek
bana minübüste bilem yer vermiyorlar daha
birtişört bastıracam
göbemin oraya dikkat!!!!!!!!!lütfen hamişlere yer verin diye
belkim o zaman görürler pislikler

ciğeri ben hiç almıyom
nasıl yemeğinimi yapıyonuz
bi tarif geçin bakim bağaaaaaa

:roflol:

hahaha tshorte gerek kalmaz bu gidişle olursun 100 kg :roflol::roflol::roflol:

gı kasapta acaip duygulandım haaa dam benim için gitti evinden getirdi bidaa kasaplara kaba adamlar demiycem adama dedim hakkını helal et az kalsın ağlayacaktım ay ne oluo banaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

Genelde yarım kilo cigerden yaparım.Cigeri kusbası dogratın aldiginiz yere,kuzu yada dana farketmez.Temiz bir kagit yada gazete ustune serin,uzerine 1 tatlı kasigi sirke dolastırın(bu kokusunu gideriyor).Diger bir kagıtta bir avuc kadar unu,yarim cay kasigi karbonatla harmanlayın(Bu da yumusatma teknigi).(CIGERI ASLA YIKAMAYIN,SERT OLUR PıSıNCE .Bu onemli bir puf noktadır.Sonra cigerleri una bulayın ve kızgın yaga atin,cok sıkışık olmasin pisirmeyi 2 seferde gerceklestirebilirsiniz kabınız kucukse.Pisme suresi asla uzamasin attıktan sonra 3 dk yı gecmesin.En onemli puf noktası budur.Cigerin tazeligiyle degil fazla pisirmeden ciger sert olur kesinlikle. Ayrı yerde kup kare dogradıgınız patatesleri kızartın. Bu islemi onceden yaparsanız iyi olur cigeri patateslerden sonra ayni yagda kızartırsınız.Cigerleri ve patatesleri karın,ustune pul biber ve kekik bolca serpin tuzuda bu esnada koyun.
Tuzu asla onceden koymayın buda sertlıge sebep olur. Cok cabuk hazirlanan ve yumusacık cigerler elde etmis olursunuz icinde patates olusu cocuklarında sevmesine neden oluyor ben kendi cocuklarımdan biliyorum.

ALINTIDIR ŞıMDı BÖLE DENıYCEMMM

delüü garuuu :roflol: :roflol:

hep sen düşürdün aklıam bugün ciğeri :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…