BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR)
BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR
SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESİ UZATILMIŞTIR)
HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 20 AĞUSTOS 2009 DUR
KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
unique_____
NazLı
applearzu
GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:
nan gerekirse onu da yaparukkkk sigarayı bilem bıraktıktan soranasıl yiyosak ölede diyet yaparız demi bacım
valla bilmiyomki amniyo sıvın birza fazla dedi karpuz kavun sıvı çokmu tüketiyosun dedi
bende evet dedim bira şeker çıkabilir dedi
aman bacım yaaa çıkan şeker olsun yaparuk diyet nolmuş yani
arzu nan sen nerelerdesin kaç zamandır bak böle olmuyo ama arada bi gir bi iyyim de çık taam hergün hergün girme ama bizi de merakta koyma amniyosentez sonucun nasıl bakiim ?selam muhtemelen bende de cıkacak seker tatilde acık bufe tatlı ne bulursam yedim nerdeyse zaten insulin direncim var bir iki hafta sonra da seker yuklemesi yapılacak kesin diyet diyecek doktor o zaman yiyemeyeceğim bari simdi yiyeyim dedim:)))
slm kıslar
ben geldim
sağlık ocağından geliyom
kaydımı da yaptırdım
aşımı da oldum
bi de oracıkta hemen idrar tahlili yaptılar temiz çıktı
bide bebeğin apsesine mi ne baktılar ben de anlamadım ama iyi dedi
kolum eccük ağrıdı ama rahatsızlık vermiyo
tansiyonumu ölçtüler baya düşük dedi zaten oraya giderken bile
kendimi çok halsiz bayılcak gibi hissediyordum
neyse son olarak da kilo ölçtüler((((
ulannn 1 hafta da kilo bu kadar değişirmi beeee
53 kilo olmuşum abowwwwwwwwwwwwwwwwwww
ay kızlar valla üstümden öle bi yük kalktıki anlatamam dün geceden beri yüreğim ağzımdaydı kötü bişey duyacam deyyü rabbime şükürler olsun
haaaaaaaa bu arada erkek olduğu bi kez daha kasinlik kazandı oğluşumun pipisinide gördüm kızlar
yzünüde babasına benziii bu çocuk ben öle benzettim
ooohhhh yaaaa rahatladım ama haaaaaaaaaaaa
rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
kızlar hamile olmak nekaaa güzelmiş nan canım ciğer istedi almaya gittim 2 kasaba uğradım birinde yok ikincisine gittim yok dedi acilmi abla dedi dedim benim için değilde bebeği göstererek onun için acil dedim adam evine almış göndermiş akşam karısı yapsın die onu bana getirtti yaaaaaaaaaaaa allah razı olsun hamile olmak cok güzel herkes sizin için bişeler yapıo tanımadığın ız insanlar bile sizi cok önemsioo yaşasın hamilelikkkkkkkkkkkk
kızlar ben bu haftasonu izne ayrılıyorum kısmetse 10 gün yokum :) yaylalara gidiim serinliyim bare
bana da kahvaltı hazırla bacımm bea olmaz mı ? ne var kahvaltıda bakiim?
Offff herkes tatilden bahsediyooo, bizim daha tatile 1 ay var(
canlarııımmmmm ben geldim...bir-iki hafta burdayım sonra gidicem gene...
hepinizi çoooookkkk özlediiimmmmmmmmmmmmmmm ............
keşke birileri olsa da bana özet geçse ascık inş herkes çoook ama çooookkk iyidirr....
muckkkkkkkkkkkssssssss opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar anneannem rahatsızlandı bugün doktora götürdüler aslında az çok durum belli fakat üniversite hastanesine yatırılması gerekiyormuş evdeyim bugün bende malum bizleri almıyorlar
Eğerki böyle bir durum yani ciddi bir durum varsa ben yine göremeyeceğim almıyorlar yanlarınaAma henüz vaktimiz var ayın 29 yatış vermişler hastane çok kalabalıkmış neler olacak inanın bende bilmiyorum..Evde kafamı toparlamaya çalışıyorum bugün az önce konuştum annemlerle oturuyormuş..
Bir haftadır onlardayım gidip geliyorum moral oluyorum anneanneme bana çok düşkündür tabiki bende eskilerden konuşuyoruz bir sürü konu buluyoruz kıyamam ona ben
Durumumuz şimdilik böyle sizlerde umarım iyisinizdir..Lütfen bizim için dua edin olurmu..Herşeyin hayırlısı çıksın karşımıza..
oh bebeğinin iyi olmasına sevindim bide senin şişmene coooooookkkkkkkkkkk sevindim hahahah:roflol:
canım bitanemmm cok cok sevindim sonuclarının ii olmasına sende benim gibi şekericisin demek anam ne dek şeker karularıkki şekerimiz çokkk:roflol::roflol:
ben geldüüm,ayyy çok sıcak yaaa mafoldumben
hee zeytünüm yermisin gece gece ekmek arası domat peynir al işte :roflol: geçmiş olsun cnmm
kızlar hamile olmak nekaaa güzelmiş nan canım ciğer istedi almaya gittim 2 kasaba uğradım birinde yok ikincisine gittim yok dedi acilmi abla dedi dedim benim için değilde bebeği göstererek onun için acil dedim adam evine almış göndermiş akşam karısı yapsın die onu bana getirtti yaaaaaaaaaaaa allah razı olsun hamile olmak cok güzel herkes sizin için bişeler yapıo tanımadığın ız insanlar bile sizi cok önemsioo yaşasın hamilelikkkkkkkkkkkk
hee kııı bende gittim kasaba şimcik ciğer almaya,
benim kasapta ben yıkayıp doğrayım abla sen ellemede bebenin bi yerinde çıkmasın lekesi dedi nan kaydirigubbakcemile3 adamcağız 2 saat yıkadı doğradı veri elimee kaydirigubbakcemile3
gıcıkkkkkkkkkkkkkkkk garuuuuuuuu
senağlamasenağlamasenağlama
ballı garu nolcek
bana minübüste bilem yer vermiyorlar daha
birtişört bastıracam
göbemin oraya dikkat!!!!!!!!!lütfen hamişlere yer verin diye
belkim o zaman görürler pislikler
:roflol:
hahaha tshorte gerek kalmaz bu gidişle olursun 100 kg :roflol::roflol::roflol:
gı kasapta acaip duygulandım haaa dam benim için gitti evinden getirdi bidaa kasaplara kaba adamlar demiycem adama dedim hakkını helal et az kalsın ağlayacaktım ay ne oluo banaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
hee kııı bende gittim kasaba şimcik ciğer almaya,
benim kasapta ben yıkayıp doğrayım abla sen ellemede bebenin bi yerinde çıkmasın lekesi dedi nan kaydirigubbakcemile3 adamcağız 2 saat yıkadı doğradı veri elimee kaydirigubbakcemile3
huuuuuuuuuuuu:lepi:ben geldim milleeeet ben bgeldimhihoyyythihoyyyt
allahıma çok şükür hayırlı haberler getirdim sizleree:Saruboceq::Saruboceq:
bebişimin sağlığı gayet iyi herbişeyimiz normal dedi doktor amca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?