ayy oğluşu çalışır da paralar kazanırmış , yerimm onu kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım ben de epeydir yoktum bakınıp duruyorum işte....
canım katılmayı çok istiyordum ama vanda hiçbi yeri bilmiyom nasıl göndercemi nerden alışveriş yapcamı falan.o yüzden ekletmedim kendimi
canım katılmayı çok istiyordum ama vanda hiçbi yeri bilmiyom nasıl göndercemi nerden alışveriş yapcamı falan.o yüzden ekletmedim kendimi
aaa dilmuh daha çok var cnm hediye yollamayaa teee 20 ağustostaa ozamana kadar kesfedersin yaa herbişeyii ....
katıl sendeee zemuszemus
tamam canım ..
ya bişe sorcam size arnavut ciğerini dandanmı yoksa kuzu ciğerindenmi yapsam güzl olur biliomusunuz:kedi:
ayyy millettt öldüm öldüm allahım her biyanlarım ağrıyo midem bulanıyo yorgunluktan yoğunluk ve de stresten bittim bennnn kafamçokkarıştı
şükürler olsunki akşam oldu ve evime gidiciiiiiiiiiiiiiimmmmmm inşallahhhhhh laelaelaelaelae
siz naptınıs bebişler nasıllar benim kızçem yoruldu bugun annesiyle yazık benim yavruşuma yaaa kıyamam ben onaa :teselli:
huuuuuuuuuuuu:lepi:ben geldim milleeeet ben bgeldimhihoyyythihoyyyt
allahıma çok şükür hayırlı haberler getirdim sizleree:Saruboceq::Saruboceq:
bebişimin sağlığı gayet iyi herbişeyimiz normal dedi doktor amca
canıım hoşgeldin çıtırtıım,gözümüz aydıınn hihoyyyt maşallahh
oğluşmuş demi kııı gördünmü pipişiii kaydirigubbakcemile3
ay kızlar valla üstümden öle bi yük kalktıki anlatamam dün geceden beri yüreğim ağzımdaydı kötü bişey duyacam deyyü rabbime şükürler olsun
haaaaaaaa bu arada erkek olduğu bi kez daha kasinlik kazandı oğluşumun pipisinide gördüm kızlar
yzünüde babasına benziii bu çocuk ben öle benzettim
ooohhhh yaaaa rahatladım ama haaaaaaaaaaaa
rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin
artık için rahat olsun cicciiiimmm :Saruboceq: anaaamm küçük erkeek babasına benziyy haaa zemuszemus
kızz çaturtu isim arıcaz şimdik demi kııı oğluşumuzaaa kaydirigubbakcemile3
ben bi markete gidip gelcem gitmeyin haa biyeree
kızlar doktor bana galiba sen karpuz neynn meyve çok yiyon dedi amniyo sıvın biraz fazla deyooo
şekerin ölçüldümü dedi yok dedim şeker çıkabilir dedi bira diyet yapabilirsin dedi ben zaten biliyodum bende şeker çıkacağını busedede çıkmıştı doktor diyete sokmuştu yine öle olcak galiba anam bu sıcaklardada nasıl meyve yemeyem susuz ölürüm nan ben
slm canım alıştın mı van a gıııııııııııkızlar nasılsınız bugün.
ay bence hiçbiri nan bize sakatat yasaq zati yime sakın bee öğğğğayyyyyyyyyyyy bence kuzuuu cokacimcoook
gözlerin aydın canım rabbim hayırlısıyla sağ salim kucaklamayı da nasip eder inşallahhuuuuuuuuuuuu:lepi:ben geldim milleeeet ben bgeldimhihoyyythihoyyyt
allahıma çok şükür hayırlı haberler getirdim sizleree:Saruboceq::Saruboceq:
bebişimin sağlığı gayet iyi herbişeyimiz normal dedi doktor amca
kız karpuz kavun çok yiyince mi şeker çıkıyo annamadım şinci ben de çok yiyom yaaa naaappçazz:1shok:kızlar doktor bana galiba sen karpuz neynn meyve çok yiyon dedi amniyo sıvın biraz fazla deyooo
şekerin ölçüldümü dedi yok dedim şeker çıkabilir dedi bira diyet yapabilirsin dedi ben zaten biliyodum bende şeker çıkacağını busedede çıkmıştı doktor diyete sokmuştu yine öle olcak galiba anam bu sıcaklardada nasıl meyve yemeyem susuz ölürüm nan ben
nasıl yiyosak ölede diyet yaparız demi bacımselam muhtemelen bende de cıkacak seker tatilde acık bufe tatlı ne bulursam yedim nerdeyse zaten insulin direncim var bir iki hafta sonra da seker yuklemesi yapılacak kesin diyet diyecek doktor o zaman yiyemeyeceğim bari simdi yiyeyim dedim:)))
slm canım alıştın mı van a gııııııııııı
ay bence hiçbiri nan bize sakatat yasaq zati yime sakın bee öğğğğ
gözlerin aydın canım rabbim hayırlısıyla sağ salim kucaklamayı da nasip eder inşallah
kız karpuz kavun çok yiyince mi şeker çıkıyo annamadım şinci ben de çok yiyom yaaa naaappçazz:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?