2009 Kasm Anneleri

ben sote yapcam cnm,soğanları doğrucam koycam tavaya,sonra biber,sonra ciğeri sonrada üstüne domates,kekik ve pul biber koycem....

püf noktaları harika
ben de bir ara alır bu şekilde denerim
inşallah içi de pişmiş olur
öle kanlı kanlı göremem ayol

sonucum iyi cıktı ebisce rahatladık valla sonra da tatile cıktık tatil de iyi geldi bugun iş bası yaptım normalde isten girmiyorum ama bir ara buldum takıldım size:))
sende durumlar nasıl benimki daha tekmelemedi bekliyoruz
doktor aaaa bu erkek dedi zaten onceden erkek diye tahmin ediyorum demişti unuttu herhal:))

slmmm hatunlar nassınız bakem
herkesler bi cigerdir gidiyor ulen benide ozendirdiniz yaaa annatmayın nennn
beray 60 noldu niye moralin 0 yaa

öok sağol canımheee çok şeker karularık biz heee ben kızımdada şeker karuydum bak heç bozmamışım formumu:roflol::roflol::roflol:
nan nerden nereye demekki senin nasibinmiş benimde buzlukta var ciğer ben yemem de buseye yapacam
hadi geçmiş olsun datlumm
sağol kuşum teşekkürler

kasabına diyim sana hergün getirsin de 100 kiloyu da sen alırsın böleliklekaydirigubbakcemile3
bide ağlayacakmış analık duyguları başladı desene şindiden

krispi karusuuu geldin mi kızz gecmiş olsun hersey yolundaymıs bak ne guzel oglusun olacagı kesinlesmiş hee sağlıklıca gelsin inş.
annesinin kızı babasının oglusu :)

püf noktaları harika
ben de bir ara alır bu şekilde denerim
inşallah içi de pişmiş olur
öle kanlı kanlı göremem ayol

pişer canm merak etme bu arada kıs hamilelerin yanında konuşulurmu bunlar nerden bulucam şimdi ben ciğerii bakiyimm bende arnavut ciğerini çok severim beyaz una bulayıp kızatıyosun başka bir tavada da patatesleri küp küp kesip kızartıyorsun oh yemede yanında yatt

krispi gözün aydın maşllah oğluşuna herşey yolundaymış şükürr bende bu hafta içi bi gün gidicem lşeker yüklemesinee

aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı
ben de anadolu yakasında arıyom nerde yaptıram yaw bilemedim
şincik bir sürü para isterler yine

krispi karusuuu geldin mi kızz gecmiş olsun hersey yolundaymıs bak ne guzel oglusun olacagı kesinlesmiş hee sağlıklıca gelsin inş.
annesinin kızı babasının oglusu :)

hee geldim yaaa allahıma çok şükür herşey yolunda
artık bebemi oğluşum deyüüü sevebülürüm

anam bugün öldüm nan burdan git şişliye ordan bin taksiye git kendi doktoruma aksarayda ordan bin taksiye gel eve öldüm nan öldüm midem kalktı habu sıcakta taksilerde

çok sağol bacım nşallah senin şeker yülemeside iyi geçer canım benim şeker yüklemem yüksek çıkacağı malum ben tatilden döndükten sonra yaparuk artık

gercekten havalar bunaltıcı yaa
bugun burası sıcak degil ama cok sıkıcı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…