hııı çok önemlı yerde bittidi gıı kim gördü acaba onları sederkeneee :roflol:
netmıs gıı kocası dün bende kaynanaya gıcık oldum yawww :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: onada sıksın eniştee :1ninca: :jeyyar:
bence firdevss karısı gördüü wee kızının pisliğini kapatıcak tabii belli bi ücret karşılığıı :roflol:
kız senin kaynanana ne oldu nazar mı deydii iyiydiniz ya siz noldu anlat hele Çok üzgünüm çoook belki nehiriverin kocasıylan fiyatta anlaşırsak sıktıralım topuklarına belki 2 kişi olunca indirim yapar naniknanik
bence firdevss karısı gördüü wee kızının pisliğini kapatıcak tabii belli bi ücret karşılığıı :roflol:
kız senin kaynanana ne oldu nazar mı deydii iyiydiniz ya siz noldu anlat hele Çok üzgünüm çoook belki nehiriverin kocasıylan fiyatta anlaşırsak sıktıralım topuklarına belki 2 kişi olunca indirim yapar naniknanik
hadı yaa nihalmı ne ıyı olur ama yawww cokheyacanlı :lepi:
he nan alımlar da durdu kıı cok bılmıs yaaa karuu dün sabah kahvaltıdayız dedımkı yanımda götürürüm ben cocugu dıye ama 6 aylık felanken ara sıta getıemek ıstıyorum yanımda ooo olmasss unut sen onu bı kere olmas öle sey dedı buna benze dah aöncede olmustu bende actım agzımı yumdum gözumu tamam kadın kötülügüne sölemıyo am acok bılmıs yaaa bende dedımkı anne benım ıznım yok dogru duzgun ben cocugumle ne zaman vekıt gecırcem dogurup san abırakmak mı annelık dedım
ben aksam gelcem cocuk uyudukdan sonra ben onun agladıgını güldüğünü göremıyecem olurmu öle dedım sesını kestı aaaaaaaaaaaaaaaaaaa delı etmen ulannn benııııı :roflol: :roflol:
hee kııı bencede öle emmeee kitapta nihalmiişş
anaamm karıya bak sanki kendi doğurmuşş :mymeka: ne karışıyo senin çocuğu nere götürcenee :mymeka: kııız ne sorsam sen kaynanalamı oturuyon yoksaa:uhm:
anaam bu karı niyeti bozduu :roflol:
anam benim kocamda sankim asker değil tetikçi yaptınıss lan öle demeyin dinlenio olabilirssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne oldu kıı,karı alırken iyiydi alımlarmı durduuuu :roflol::roflol:
hadı yaa nihalmı ne ıyı olur ama yawww cokheyacanlı :lepi:
he nan alımlar da durdu kıı cok bılmıs yaaa karuu dün sabah kahvaltıdayız dedımkı yanımda götürürüm ben cocugu dıye ama 6 aylık felanken ara sıta getıemek ıstıyorum yanımda ooo olmasss unut sen onu bı kere olmas öle sey dedı buna benze dah aöncede olmustu bende actım agzımı yumdum gözumu tamam kadın kötülügüne sölemıyo am acok bılmıs yaaa bende dedımkı anne benım ıznım yok dogru duzgun ben cocugumle ne zaman vekıt gecırcem dogurup san abırakmak mı annelık dedım
ben aksam gelcem cocuk uyudukdan sonra ben onun agladıgını güldüğünü göremıyecem olurmu öle dedım sesını kestı aaaaaaaaaaaaaaaaaaa delı etmen ulannn benııııı :roflol: :roflol:
hee kızz dedım dı ya benım eve hırsız gıdı ondan ev ararkene bunu düsündük hem dedık kıra verene kadar ev alakda cıkak dıye 5 aydır onunlayım heydır hosdur am bılgınclık yapmasa ama dün aldı agzının payını naniknanik
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: benim kocam o işlere bakmıı anam benim kocam işinde gücünde bi herüfff
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
:roflol: :roflol: :roflol:
anam çalışıp çocuk büyütmekte zorrr heeee ama öle hergün hergün işyerindede olmassslmaz: sefil olur çocuk lmaz: haftada 2 gün yeter a.s. sen kaynananla mı oturuyon çillim
anaaammm kıyamam sana beeennn,ben yapamam laan annemde olsa yapamam ben sıkılıyom yaaa kafamçokkarıştı emme senin sebebin var tabii sabret gariii emme ağzının payını verrr :lepi:
heeee hazır ol bakem accuk seksi ol teeeemmmiiii:kedi::kedi:bu gece hazırım datlummm
eee akşama senide beklerük bacım ama kocişine uyku hapı wer zira bizim muhabbet 2 yi buliiiiiiiii:roflol::roflol:kocanın koynundan anca çıkabüldün deemii :jeyyar:
ben burdayım gııı biraz keyfim yoktu ama sayenizde yerine gelmeye başladı akşama bomba gibin karşınızda olurum
kocan duymasın haaaaaaaannaam ben eriyom kızz ona bakıncaaa :roflol::roflol: oğlum benzese baarii :roflol:
senmi gördün acep nankaydirigubbakcemile3:1ninca::1ninca:hııı çok önemlı yerde bittidi gıı kim gördü acaba onları sederkeneee :roflol:
anam senin kocan sakın duymasın haaa gider dizi satini basarkaydirigubbakcemile3hee nan aynen bende onu seyrederken ağzımın sularına engel olamıyorum sırnaşık şey
anam karuya bak nerdeyse diycekki hastaneye gitme ben doğurturum seni:roflol::roflol:karu valla cok dık kafa nan söle olur böle olur hayır öle olmas dıyo alla alallaa benım bebegım sanane demı yanlısı ıle dogru ıle ben ögrenırım delı ettı benı kaynana aksam yemek yemedım odama gectım yattım tirip yaptım ona esım cıkcısmıs baya karısma o doguracak nasıl ısterse öle davransın sen belkı kötü nıyetlı sölemıyorsun ama söleme seklın öle emır vakı oluyo biraz anne demıs. mesele dogumu bende normak ıstıyorum zaten dogumdan konu acıldımı kadın dıyokı bak sakın normal dogur haa en ıyısı sezer yanı sakın düsünme ona göre sanane ya kadın seyim acılmassa ben napim dıyecen olmucak benım burcum bırde kova öle kısıtlamaya gelemem ben yaww
anaaammm kıyamam sana beeennn,ben yapamam laan annemde olsa yapamam ben sıkılıyom yaaa kafamçokkarıştı emme senin sebebin var tabii sabret gariii emme ağzının payını verrr :lepi:
kızım şincik bebek doğacakya masrafınız çok olur. belki adam ek iş olarak yapmak isteyebülürr sen bi danış istersen heee olmas mı be hacıı
men geldim
ne örüyonuzzzzzzzzzzz bakim
sanırsam kaynana muhabbetleri yapılmış
iğrenç moral bozucu yaww bu konu açıldımı
kimse susuturamaz demi bizi
konuşun anacım konuşun
kk gelinleri olarak herşeyin üstesinden geliriz
anaam bu karı niyeti bozduu :roflol:
delüü yaaa senın kocan nettı becımmm sositososito
heeee hazır ol bakem accuk seksi ol teeeemmmiiii:kedi::kedi:
eee akşama senide beklerük bacım ama kocişine uyku hapı wer zira bizim muhabbet 2 yi buliiiiiiiii:roflol::roflol:
kocan duymasın haaaaaaaklava:
senmi gördün acep nankaydirigubbakcemile3:1ninca::1ninca:
anam senin kocan sakın duymasın haaa gider dizi satini basarkaydirigubbakcemile3
anam karuya bak nerdeyse diycekki hastaneye gitme ben doğurturum seni:roflol::roflol:
he walla bozdum geçen akşam dedim ki walla akıllı ol gece her an herşey başına gelebülüürr :jeyyar:
kız mesela sırf dün akşam dedikleri bi cinayet sebebi:
doktor bebek birazz küçük dedi yaa neymiş ben bebeği kıpırdasın diyee sıkıştırıyomuşum diyee bebek büyümüyomuşş bu biiiirrrrr
sütt içmiyomıuşummm çocuk gelişmiyomuşşş bu ikiiiiiii
bebek bazen çok kıpırdadıkça ben sewiniyodum çocuk meğer açlıktan debeleniyomuş dedii bu üüüççççç
bide ben daha bebeği karnımda bakamıyomuşum doğunca hiç bakamazmışım bu döööörrrrtttt
hele bu son lafı söyleyince kendimi arabadan atasım geldiiii Çok üzgünüm çoook
men geldim
ne örüyonuzzzzzzzzzzz bakim
sanırsam kaynana muhabbetleri yapılmış
iğrenç moral bozucu yaww bu konu açıldımı
kimse susuturamaz demi bizi
konuşun anacım konuşun
kk gelinleri olarak herşeyin üstesinden geliriz
heeee hazır ol bakem accuk seksi ol teeeemmmiiii:kedi::kedi:
eee akşama senide beklerük bacım ama kocişine uyku hapı wer zira bizim muhabbet 2 yi buliiiiiiiii:roflol::roflol:
kocan duymasın haaaaaaaklava:
senmi gördün acep nankaydirigubbakcemile3:1ninca::1ninca:
anam senin kocan sakın duymasın haaa gider dizi satini basarkaydirigubbakcemile3
anam karuya bak nerdeyse diycekki hastaneye gitme ben doğurturum seni:roflol::roflol:
yidin geldin mi kııı afiyet olsun
nan krispi bu gece son gecemizz sana unutamıyacağın bi gece yaşatacasss :jeyyar: dimi nan karularrrr :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?