2009 Kasm Anneleri

hııı çok önemlı yerde bittidi gıı kim gördü acaba onları sederkeneee :roflol:

bence firdevss karısı gördüü wee kızının pisliğini kapatıcak tabii belli bi ücret karşılığıı :roflol:

netmıs gıı kocası dün bende kaynanaya gıcık oldum yawww :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: onada sıksın eniştee :1ninca: :jeyyar:

kız senin kaynanana ne oldu nazar mı deydii iyiydiniz ya siz noldu anlat hele Çok üzgünüm çoook belki nehiriverin kocasıylan fiyatta anlaşırsak sıktıralım topuklarına belki 2 kişi olunca indirim yapar naniknanik

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: benim kocam o işlere bakmıı anam benim kocam işinde gücünde bi herüfff

karu valla cok dık kafa nan söle olur böle olur hayır öle olmas dıyo alla alallaa benım bebegım sanane demı yanlısı ıle dogru ıle ben ögrenırım delı ettı benı kaynana aksam yemek yemedım odama gectım yattım tirip yaptım ona esım cıkcısmıs baya karısma o doguracak nasıl ısterse öle davransın sen belkı kötü nıyetlı sölemıyorsun ama söleme seklın öle emır vakı oluyo biraz anne demıs. mesele dogumu bende normak ıstıyorum zaten dogumdan konu acıldımı kadın dıyokı bak sakın normal dogur haa en ıyısı sezer yanı sakın düsünme ona göre sanane ya kadın seyim acılmassa ben napim dıyecen olmucak benım burcum bırde kova öle kısıtlamaya gelemem ben yaww

delüü yaaa senın kocan nettı becımmm sositososito

anaamm karıya bak sanki kendi doğurmuşş :mymeka: ne karışıyo senin çocuğu nere götürcenee :mymeka: kııız ne sorsam sen kaynanalamı oturuyon yoksaa:uhm:

anaam bu karı niyeti bozduu :roflol:

anaamm karıya bak sanki kendi doğurmuşş :mymeka: ne karışıyo senin çocuğu nere götürcenee :mymeka: kııız ne sorsam sen kaynanalamı oturuyon yoksaa:uhm:

hee kızz dedım dı ya benım eve hırsız gıdı ondan ev ararkene bunu düsündük hem dedık kıra verene kadar ev alakda cıkak dıye 5 aydır onunlayım heydır hosdur am bılgınclık yapmasa ama dün aldı agzının payını naniknanik

anam benim kocamda sankim asker değil tetikçi yaptınıss lan öle demeyin dinlenio olabilirssssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:1ninca: :1ninca: :1ninca:

ne oldu kıı,karı alırken iyiydi alımlarmı durduuuu :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

anam çalışıp çocuk büyütmekte zorrr heeee ama öle hergün hergün işyerindede olmasss lmaz: sefil olur çocuk lmaz: haftada 2 gün yeter a.s. sen kaynananla mı oturuyon çillim

anaaammm kıyamam sana beeennn,ben yapamam laan annemde olsa yapamam ben sıkılıyom yaaa kafamçokkarıştı emme senin sebebin var tabii sabret gariii emme ağzının payını verrr :lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: benim kocam o işlere bakmıı anam benim kocam işinde gücünde bi herüfff

kızım şincik bebek doğacakya masrafınız çok olur. belki adam ek iş olarak yapmak isteyebülürr sen bi danış istersen heee olmas mı be hacıı

men geldim
ne örüyonuzzzzzzzzzzz bakim
sanırsam kaynana muhabbetleri yapılmış
iğrenç moral bozucu yaww bu konu açıldımı
kimse susuturamaz demi bizi
konuşun anacım konuşun
kk gelinleri olarak herşeyin üstesinden geliriz

heeee gızzz dedım ya ev alak dıye ugrasıyok am adah aalamak hergun deıl kız 2 gun felan belkı1 kac gun getırcem zorlancam getırmıcem bırdah ama ben bunu deneye göre göre ögrenmek ıstıyorum
o olmas öle aklından cıkar onu bı kere falan dedı tepem attı ondan ızın mı alcam ya lafı söleyınce donk ettı beynı

anaaammm kıyamam sana beeennn,ben yapamam laan annemde olsa yapamam ben sıkılıyom yaaa kafamçokkarıştı emme senin sebebin var tabii sabret gariii emme ağzının payını verrr :lepi:

he valla dediğin gibi kendi ailemde olsa yapamam ben
şöle evde cıplak cıplak dolaşmak var
duş al banyoda giyin çık
agani yapılan günleri tutarlar lan kaynana
ayyyy olmas yawww kötü bea

canlız gııı inşallah bir an önce ev alırsınızda daha huzurlu olursunuz canım
allah herkese sabır versin

bu gece hazırım datlummm
heeee hazır ol bakem accuk seksi ol teeeemmmiiii:kedi::kedi:
kocanın koynundan anca çıkabüldün deemii :jeyyar:
ben burdayım gııı biraz keyfim yoktu ama sayenizde yerine gelmeye başladı akşama bomba gibin karşınızda olurum
eee akşama senide beklerük bacım ama kocişine uyku hapı wer zira bizim muhabbet 2 yi buliiiiiiiii:roflol::roflol:
annaam ben eriyom kızz ona bakıncaaa :roflol::roflol: oğlum benzese baarii :roflol:
kocan duymasın haaaaaaaklava:
hııı çok önemlı yerde bittidi gıı kim gördü acaba onları sederkeneee :roflol:
senmi gördün acep nankaydirigubbakcemile3:1ninca::1ninca:
hee nan aynen bende onu seyrederken ağzımın sularına engel olamıyorum sırnaşık şey
anam senin kocan sakın duymasın haaa gider dizi satini basarkaydirigubbakcemile3
anam karuya bak nerdeyse diycekki hastaneye gitme ben doğurturum seni:roflol::roflol:

bacımkaru ey olmasına cok ıyı yemegımı yapar kocamla etlım esütlüma karısmak rahatlıkla yatar kalkarım ama cocuk konusunda kendı deneyımlıdıye bılmıslık yapıyo aaaaaaaaa kıskandım bende galıba karısmasın yaaa

kızım şincik bebek doğacakya masrafınız çok olur. belki adam ek iş olarak yapmak isteyebülürr sen bi danış istersen heee olmas mı be hacıı

yok nan yok istemess cok sükür kendi yağımızda kavruluoss lazım değill :roflol::roflol::roflol:

hoşgeldinnn:ecrin_bebek:

he walla bozdum geçen akşam dedim ki walla akıllı ol gece her an herşey başına gelebülüürr :jeyyar:

delüü yaaa senın kocan nettı becımmm sositososito

kız mesela sırf dün akşam dedikleri bi cinayet sebebi:
doktor bebek birazz küçük dedi yaa neymiş ben bebeği kıpırdasın diyee sıkıştırıyomuşum diyee bebek büyümüyomuşş bu biiiirrrrr
sütt içmiyomıuşummm çocuk gelişmiyomuşşş bu ikiiiiiii
bebek bazen çok kıpırdadıkça ben sewiniyodum çocuk meğer açlıktan debeleniyomuş dedii bu üüüççççç
bide ben daha bebeği karnımda bakamıyomuşum doğunca hiç bakamazmışım bu döööörrrrtttt
hele bu son lafı söyleyince kendimi arabadan atasım geldiiii Çok üzgünüm çoook

tememmmmmzemuszemuszemuszemus

aaaa kız adamda kıznı düşiniiii ama senin üzüleceğini düşünemiii anam bu adamın yanında bebek hasta olursa yandın bacım sen yandın:1no2::1no2:

yidin geldin mi kııı afiyet olsun

nan krispi bu gece son gecemizz sana unutamıyacağın bi gece yaşatacasss :jeyyar: dimi nan karularrrr :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…