2009 Kasm Anneleri

kızlarrrrrrrr bi maruzatım varrrrryaaaa önümüzdeki ay en yakın arkadaşımın ve amcamın oğlunun düğünleri var ve benn ne giyicem offfffff ya abiyelerde çok pahalı şimdi bu durumda vermek istemiyorum o kadar parayı lmaz:hadi annem diker kumaş alırsam peki saçlarımı napıcam beyazlar çıktı bir sürü boyatamıyorumdamafoldumben bi fikir versenize saçlarım için

gecmiş olsun canım

canım saçlarını topuz yaptırsan görünmeyebilir beyazlar.birazda sim sıkarlar ohhhh al sana kamufle.gerçi sim demode ama sen bilin

cok gecmiş olsun canım :Saruboceq:

sacının renginde sprey sıktır canım opuyorumnanaktan

kızlar bugün ikinci aşımı oldum.üçüncüsüde ocakta.yani doğumdan hemen hemen 3 ay sonra olacakmış.diğerine nazaran bu daha az ağrıyo oh ya

ewet mesela bazı hast.hijyenik önlük giydiriyorlar doğuma girerken.ben gecelikle girdim iyikide almışım.

benim doğum yapacağım hastanede bi arkadaşım da yaptı 2 sene önce...sezeryan olursa doğuma giderken bi önlük giydiriyolar gece de onla kalıyosun zaten gelip gidip kontrol ediyolar sen uyurken bebeği memene koyuyolar dedi... pijamayı anca ertesi gün giyebilmiş... o gecelikle rahat etmiş ama kardeşi doğum yaptığında pijamayla rahat etmiş gelen giden olunca oturup kalkması daha kolay oluyomuş... sutyen hiçç kullanamamış hastanede... sabun, ped vs yi hastane kendisi veriyomuş... bebeğe de hijyenik olmadığı için dışardan gelen kıyafeti giydirmiyolarmış...sadece çıkarken giydirmiş...

ben koca gün dolaştım 2 tane pijama alabildim anca... önden düğmeli gecelik bulamadım...her ihtimale karşı bi tane de gecelik koyarım...

gelelim bebiş kıyafetlerine ... tulum mu götürmek lazım yoksa alt-üst takım da olur mu...benim teyzelerden biri getirmiş kadife alt-üst takım şapkası da var...minicik bişey ... onu koyarım diyorum ...içine de bi badi...peki altına da bişey daha giydirmek gerekiyo mu yani içine ??

ayyy hiçbişey bilmiyorum yaa ne kötü

uniiim gıı özledim seniiiii nerelerdesin bakemm
aaa senin kız geçtimi kaynanı şimdiden zemuszemus

ben de özledim seni canımmmmm ....iyiki geldin.... Şeniz
sorma kız şimdiden geçti valla delikafadulden ayy çenesi ona çekmez inşallah :roflol::roflol::roflol:

ben niye seni görmedim yaaa lmaz:

güle güle giy canımmm.............
ama cicikom ist.da yokki...ben çanakkalede kipa da gördm cicikomu bi sürü elbise aldım ordan çoook güzeller...ama pijamalar hep askılıydı

canım 40 ından bahsediyorum ben.benım gittiğim 40 mevlütlerinde anneler ya gecelık yada pijama giyiyolarrdıı yanlış bişey mı dedim acaba diye teredütte bıraktın kız benıı.

gecelik miiii :1shok: niye yaa 40 gün sonra hala hasta gibi mi olucaz ki???

geçmiş olsun canım ...allah korumuşşşş

cerinim kime sorduysam bu beşiklerin kullanışlı olmadığını söylüyo...3. ayda hareketleniyomuş bebişler... sen diğerini al canım bence....

yav ben şimdiden oda yapmıycaktım ama dayanamadım çok istiyorum allah kısmet ederse...
ama ilk günden de odasına yatıramıycağıma göre e beşiklerde kullanışsız olduğuna göre napıcaz bi de park yatak mı almak lazım ...??

mama sandalyesi bebişlerin yemek yeme alışkanlığı kazanması için çok gerekliymiş itekcim...bişey yemeseler de biz yerken o sandalyede masada oturmaları ve o düzene alışmaları gerekiyomuş...

ayyy ne çok yazdımmm :)))))

günaydın adamım naparsın?
ben berbat durumdayım ya gece bir gram uyku uyuyamadım sağ kasığımda bi sancı öldürdü beni sabaha kadar ama nasıl kötü bişey annatamam mafoldumben sanki orda bi damarı böle çeke çeke parçalıyolar ağla ağla sabahı ettim şimdi hala var ama biraz azaldı ve ben işteyimmm :gitme:
bide o yetmezmiş gibi mide yanması ay sabahı sabah ettim

günaydın millet

geçmiş olsun canım aniden yatakta döndüysen yırtılmış gibi ağrılar oluyoo
ben dönerken 1-2 defa oldu ve 1-2 gün geçmedi acısı
ayy bende sıcaktan dün uyuyamamıştım akşam yaylaya gittik serin serin yattım
ama o serinlikten sonra burası daha çekilmez oldu kafamçokkarıştı

günaydın tatlım
ya evet tam yatarken ters bi hareket yaptım ondan oldu demekkiiii
ama sol ayağımlan yaptım tersoluğu sağdan yedim darbeyi ulen herşeyim ters haaa fisfisfis
ohh yaylada serünnn bi gece uykusu ne kaa güzell
gerçi iki gündür istanbıl iyi akşamları bunalmıyom düşün yane pikeyi üstüme çekip uyuyom o kaaa kaydirigubbakcemile3

ne pikesi üstüme bişe almadan uyuyom burda daha doğrusu uyuyamıyomm
klima açıp altında da yatamıyom rahatsız ediyoo
yaylada da çok fazla uyuyamadım 4 den beri ayaktayım
ama serinikte 1 saat uyku bile yetiyoo sersem gibi kalkmıyosun en azından

cok gecmiş olsun canım :Saruboceq:
çok mersi cnmm opuyorumnanaktan
kızlar bugün ikinci aşımı oldum.üçüncüsüde ocakta.yani doğumdan hemen hemen 3 ay sonra olacakmış.diğerine nazaran bu daha az ağrıyo oh ya
çok geçmiş olsun cnmm..opuyorumnanaktan
ayy böle gece giren ağrılarda öldürüyo insanı cnm yaa geçmiş olsun çok opuyorumnanaktan

sağol cnm benim opuyorumnanaktan
bende oda aldım oğluşuma ilk aylar için ve doğum izmirde olacağı için beşik alıcam artık 3-5 de yatsa napalım mecbur alıcaz.

aynen valla aseba ne diyo bu kız pike mikee kaydirigubbakcemile3
biz sabaha kadar klimayı bi aç bi kapa ölüyoz sıcaktan bu gece 2 kez duşa girdim ve yinede adam gibi uyuyamadım :sinifsinif:

günaydın cerincim
bu gece bende uyuyamadım ya ne yana dönsem yatak batıyodu bacaklarım ayaklarım çok ağrıyodu sabahı zor ettim
kociş bir hafta izin al dinlen evde diyo ama izinlerimi kullanmak istemiyorum

Günaydın arkadaşlar...

günaydın muradacım

yav mureada saol canım sen de bişey yazmasan tatilden sonra görünmez oldum sanıcam valla... o kadar şey yazıyorum bi allahın kulundan ses yok beeee klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…