günaydın kızlar... kenya dün bana destek çıkmışsın sağol, ancak bitirdim okumayı:) hemoroid ne fena şeymiş! dün gece şişlik yok oluverdi bu sabah da daha yok ben hep kalacak sanıyordum ondan bayağı mutsuzdum: saflık işte, ama geçiyormuş herhalde.
sabah aç karnına ılık su içtim demir ilacını da aldım dr emilimi daha iyi oluyor dedi çünkü içime sinmezdi başka türlüsü. kayısı yedim.
ama kızlar benim de sağ tarafımda karnımda leğen kemiğimin üstünde bir ağrı var çok hafif bir ağrı bu, dün gece vardı uyuyunca geçer dedim normaldir uyudum sabah eşimi geçirdim hala ağrıyor gene yattım uyudum hala tatlı bir ağrı var çözemedim. normaldir diye düşünüyorum.
kedi 79 arkdaşlar çok haklı, başka dr.lara da danışmalısın hem dr sadce ihtimal demiş testler yüzde yüz güvenli değil ki testte sorunlu çıkıyor çocuk gayet normal doğabiliyor testte sorunsuz çıkıyor (Allah korusun yavrularımızı) ama sorunlu doğabiliyor hem dr.un dediği ihtimaller de çok düşük korkma bence bol bol dua et canım.
kızlarrrrrrrr bi maruzatım varrrrryaaaa önümüzdeki ay en yakın arkadaşımın ve amcamın oğlunun düğünleri var ve benn ne giyicem offfffff ya abiyelerde çok pahalı şimdi bu durumda vermek istemiyorum o kadar parayı lmaz:hadi annem diker kumaş alırsam peki saçlarımı napıcam beyazlar çıktı bir sürü boyatamıyorumdamafoldumben bi fikir versenize saçlarım için
slm kızlaarr ben geeldiim ;
yaa allah korudu bizi bebişimlee :Saruboceq:
yokuşta beklerken önümdeki arabayı kaydırdı şöförü küüttt vurdu bana yaavvv mafoldumben
allahtan bişey olmadı ama çok tırstım yaa mafoldumben
bide bana demezmi farım kırılmış diee,hemen kocişimi aradım geldi o hallettii...
kızlarrrrrrrr bi maruzatım varrrrryaaaa önümüzdeki ay en yakın arkadaşımın ve amcamın oğlunun düğünleri var ve benn ne giyicem offfffff ya abiyelerde çok pahalı şimdi bu durumda vermek istemiyorum o kadar parayı lmaz:hadi annem diker kumaş alırsam peki saçlarımı napıcam beyazlar çıktı bir sürü boyatamıyorumdamafoldumben bi fikir versenize saçlarım için
ewet mesela bazı hast.hijyenik önlük giydiriyorlar doğuma girerken.ben gecelikle girdim iyikide almışım.
uniiim gıı özledim seniiiii nerelerdesin bakemm
aaa senin kız geçtimi kaynanı şimdiden zemuszemus
slm kızlar nasılsınızz bakalım.sabahtan beri bişey yiyemedım sabah kahvaltı ederken çıkardım ne var ne yok mıdem kalktı.anca yedım kendıme geldım...
buarada face gördüm nan hepiniziiiii....ne kadar şekersiniz hepiniz yawww sevındırık oldum vallaopuyorumnanaktan
Cicikomun kullanıyorum hem penyelerinden kalitesinden dolayı hemde çok kullanışlı Cicikom İç Giyim Pijama Gecelik Bayan Tekstili
102681---102685 bu ikisini aldım yazlık kolleksiyonundan ama losalık öyle güzel şeyler varki enfes bayılacaksınız:)
canım 40 ından bahsediyorum ben.benım gittiğim 40 mevlütlerinde anneler ya gecelık yada pijama giyiyolarrdıı yanlış bişey mı dedim acaba diye teredütte bıraktın kız benıı.
slm kızlaarr ben geeldiim ;
yaa allah korudu bizi bebişimlee :Saruboceq:
yokuşta beklerken önümdeki arabayı kaydırdı şöförü küüttt vurdu bana yaavvv mafoldumben
allahtan bişey olmadı ama çok tırstım yaa mafoldumben
bide bana demezmi farım kırılmış diee,hemen kocişimi aradım geldi o hallettii...
UÇUK BEBEK BEŞİK
*0-16 AY KULLANIMA UYGUN
*SALLANABİLİR,SABİTLENEBİLİR
*KUMAŞI KOMPLE SÖKÜLÜP YIKANABİLİR
*KENDİNDEN CİBİNLİKLİ
*ALTINDA EŞYA SEPETİ
*İKİ KADEMELİ OLARAK YERDEN YÜKSELEBİLME ÖZELLİĞİ
*TEKLİ ORJİNAL KOLİDE MONTAJI ÇOK KOLAY
*GENİŞLİK 40 cm, DERİNLİK 15cm,UZUNLUK 90 cm
ya kıslar bende birşey sorayım bari enese mama sandalyesi almamıştım ama bu aralar bakıyorum bizimle birlikte yemek istiyor.sofraya alışması çok iyi aslında ama ben korkuyorum yaaa ondan düşerse falan diye çünkü çok hareketli
siz almayı düşünüyor musunuz
günaydın adamım naparsın?
ben berbat durumdayım ya gece bir gram uyku uyuyamadım sağ kasığımda bi sancı öldürdü beni sabaha kadar ama nasıl kötü bişey annatamam mafoldumben sanki orda bi damarı böle çeke çeke parçalıyolar ağla ağla sabahı ettim şimdi hala var ama biraz azaldı ve ben işteyimmm :gitme:
bide o yetmezmiş gibi mide yanması ay sabahı sabah ettim
günaydın millet
geçmiş olsun canım aniden yatakta döndüysen yırtılmış gibi ağrılar oluyoo
ben dönerken 1-2 defa oldu ve 1-2 gün geçmedi acısı
ayy bende sıcaktan dün uyuyamamıştım akşam yaylaya gittik serin serin yattım
ama o serinlikten sonra burası daha çekilmez oldu kafamçokkarıştı
günaydın tatlım
ya evet tam yatarken ters bi hareket yaptım ondan oldu demekkiiii
ama sol ayağımlan yaptım tersoluğu sağdan yedim darbeyi ulen herşeyim ters haaa fisfisfis
ohh yaylada serünnn bi gece uykusu ne kaa güzell
gerçi iki gündür istanbıl iyi akşamları bunalmıyom düşün yane pikeyi üstüme çekip uyuyom o kaaa kaydirigubbakcemile3
çok mersi cnmm opuyorumnanaktancok gecmiş olsun canım :Saruboceq:
çok geçmiş olsun cnmm..opuyorumnanaktankızlar bugün ikinci aşımı oldum.üçüncüsüde ocakta.yani doğumdan hemen hemen 3 ay sonra olacakmış.diğerine nazaran bu daha az ağrıyo oh ya
ayy böle gece giren ağrılarda öldürüyo insanı cnm yaa geçmiş olsun çok opuyorumnanaktangünaydın adamım naparsın?
ben berbat durumdayım ya gece bir gram uyku uyuyamadım sağ kasığımda bi sancı öldürdü beni sabaha kadar ama nasıl kötü bişey annatamam mafoldumben sanki orda bi damarı böle çeke çeke parçalıyolar ağla ağla sabahı ettim şimdi hala var ama biraz azaldı ve ben işteyimmm :gitme:
geçmiş olsun canım ...allah korumuşşşş
yav ben şimdiden oda yapmıycaktım ama dayanamadım çok istiyorum allah kısmet ederse...
ama ilk günden de odasına yatıramıycağıma göre e beşiklerde kullanışsız olduğuna göre napıcaz bi de park yatak mı almak lazım ...??
ne pikesi üstüme bişe almadan uyuyom burda daha doğrusu uyuyamıyomm
klima açıp altında da yatamıyom rahatsız ediyoo
yaylada da çok fazla uyuyamadım 4 den beri ayaktayım
ama serinikte 1 saat uyku bile yetiyoo sersem gibi kalkmıyosun en azından
günaydın adamım naparsın?
Günaydın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?