yav mureada saol canım sen de bişey yazmasan tatilden sonra görünmez oldum sanıcam valla... o kadar şey yazıyorum bi allahın kulundan ses yok beeeeklava:
bizde de 2 günden sonrası gidiyo direk yevmiyen gidiyo öle kesinti mesinti deel yaane sen ssklı değil misin yosam
slm kızlaarr ben geeldiim ;
yaa allah korudu bizi bebişimlee :Saruboceq:
yokuşta beklerken önümdeki arabayı kaydırdı şöförü küüttt vurdu bana yaavvv mafoldumben
allahtan bişey olmadı ama çok tırstım yaa mafoldumben
bide bana demezmi farım kırılmış diee,hemen kocişimi aradım geldi o hallettii...
ayyyyyyyy tatlışlarımmmmmmmmmm geçmiş olsun yaaa kıyamam sana ne kaaa korkmuşundur :teselli: bende geçen sabah servise gidiodum aynen dediğin gibi araba yokuş yukarı duruyodu ve ben yayayım düşünnnnnnn tam arkasından geçerken hareket edeceği tuttu gerizekalının ve arabayı kaydırdı altında kalıveriyodum elim ayağım titrediiiiiii nası kedi gibi kaçtım bi görsen can havliylenn :roflol:
kızlar hepinize desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim. hepinizden Allah razı olsun. Atıl yükselden randevu almaya çalışıyordum Sonunda aldım ayrıntılı ultrasonda türkiyede tekmiş perşembe akşamına sıkıştırdılar çok şükür. İnşallah hiçbirşeye gerek kalmaz cuma sabahı güzel haberlerle dönerim size neolur dua edin. benim ve küçük meleğimin çok ihtiyacı var.
öffffffff şu yatak işi gerdi beni beaaaaa emekledimi yürüdü mü o beşikte yatmicak bak görürsün diolar yauwww aklımı karıştırıyolarrrrrrrr e nerde yatcak diyom kanepede senle yatcak diyo yuhhhhhhhhhh
kucagina alinca sen yiyemezsin, rahatsiz olursun. hem mama sandalyesinde onune bir lokma birsey atiyorsun, yavrucak onu yedigini sanarken sen 10 tane tikiyorsun.kaydirigubbakcemile3
gelelim bebiş kıyafetlerine ... tulum mu götürmek lazım yoksa alt-üst takım da olur mu...benim teyzelerden biri getirmiş kadife alt-üst takım şapkası da var...minicik bişey ... onu koyarım diyorum ...içine de bi badi...peki altına da bişey daha giydirmek gerekiyo mu yani içine ??
ayyy hiçbişey bilmiyorum yaa ne kötü
günaydın adamım naparsın?
ben berbat durumdayım ya gece bir gram uyku uyuyamadım sağ kasığımda bi sancı öldürdü beni sabaha kadar ama nasıl kötü bişey annatamam mafoldumben sanki orda bi damarı böle çeke çeke parçalıyolar ağla ağla sabahı ettim şimdi hala var ama biraz azaldı ve ben işteyimmm :gitme:
bide o yetmezmiş gibi mide yanması ay sabahı sabah ettim
günaydın cerincim
bu gece bende uyuyamadım ya ne yana dönsem yatak batıyodu bacaklarım ayaklarım çok ağrıyodu sabahı zor ettim
kociş bir hafta izin al dinlen evde diyo ama izinlerimi kullanmak istemiyorum.
anam hemende alınganlık yaparmış fıstık hatunumuz manken kızımızın anneciği ben yeni gördüm seni kıs yoksa yazmammı Şeniz opuyorumnanaktan :1hug: a.s.
yav mureada saol canım sen de bişey yazmasan tatilden sonra görünmez oldum sanıcam valla... o kadar şey yazıyorum bi allahın kulundan ses yok beeeeklava:
sabah sabah nasıl giriş ama zemuszemus
ayy uni ben de aynı durumdayım canım... dün düşünüyorum bebişe neler giydiricem diye bi türlü işin içinden çıkamadım vallaakaydirigubbakcemile3 bu gidişle ben ya çok kalın giydiririm ya da çok ince...
işte anam konuşuyoo pike kimm biz kimmaynen valla aseba ne diyo bu kız pike mikee kaydirigubbakcemile3
biz sabaha kadar klimayı bi aç bi kapa ölüyoz sıcaktan bu gece 2 kez duşa girdim ve yinede adam gibi uyuyamadım :sinifsinif:
bu ne artislik anam havan kime yavyummmmmmmyav mureada saol canım sen de bişey yazmasan tatilden sonra görünmez oldum sanıcam valla... o kadar şey yazıyorum bi allahın kulundan ses yok beeeeklava:
anaaaam cnm benim kırıldınmı sen bizeee opuyorumnanaktan
valla baya sert bi giriş oldu yavv kaydirigubbakcemile3
ee face gelmişsin emme nickini yazsana cnmcım ne bilcez biz sen kimsinlmaz:kaydirigubbakcemile3
sabah sabah nasıl giriş ama zemuszemus
yaa gece uyuyamamak ne kötü heleki siz bide sabah kalkıp işe gidiyosunuz.cnm geçmiş olsun opuyorumnanaktan
dur karakızım senle barışıyım hemennnn opuyorumnanaktanŞeniz
bu arada günaydın hepinizeeee a.s.
bu ne artislik anam havan kime yavyummmmmmm
sabah sabah azcık kendimize gelek dimi amadelikafadulden
ayy sorma canım yaa dün kendime hastane çantası için bişeyler alayım diye çıktım... 2 pijamayı zor buldum... emzirme sutyenlerine baktım onlardan da almaya cesaret edemedim... bebiş için hastane çıkışlarına baktım ama içinden çıkamadım... koca gün ayaklarıma kara sular indi elde var sıfır... şimdi de içime dert oldu hafta sonu çkaleye gidicem gitmeden bunlar hallatmem lazımdı diye bugün bi daha mı çıksam diyorum ayyy acemilik ne kötü şey yaa....
akşam da eşime diyorum ki ben bu çocuğu doğru düzgün giydirip bakamıycam galiba...o da diyo ne alaka yaa bi bunu dert etmemiştinnn :roflol::roflol::roflol:
aynen vallahi ders arası verdiğimde bile kalkmıyom bilg. başındangünaydın fıstıklaarrr
napıyosunuuz?
sabahtan işim vardı biraz anca girdim bi slm vermeden geçemiyom size yaa iyice asosyal oldum zaten sizin yüzünüzden aralarda milletle muhabbet edeceeme kkya dadanıyom
:dilcikar:
aay cnm sorma bee dün minik bi kaza geçirdim :sinifsinif: yokuş yukarı beklerken önümdeki adam arabayı kaydırdı çarpıştık:sinifsinif:mureda gıı sana noldu da kenya geçmiş olsun dimiş
işte anam konuşuyoo pike kimm biz kimm
bu taraflara heçç gelmedikleri belli oluyooo
eveeetttt mafoldumben ama barıştım şimcik...:ecrin_bebek:
kendimi deşifre etmiyim dediydim kaynana dedikodusu yapıyorum malum bakarsın iz sürer diye :roflol::roflol::roflol:
neyse yazdım şekercimmm... :CüvCüv:
evet canım bide kalkıp işe geldim bu halde :sinifsinif: :sinifsinif:
canım bu arada yeni gördüm geçmiş olsun sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?