2009 Kasm Anneleri

yav mureada saol canım sen de bişey yazmasan tatilden sonra görünmez oldum sanıcam valla... o kadar şey yazıyorum bi allahın kulundan ses yok beeee klava:

anam hemende alınganlık yaparmış fıstık hatunumuz manken kızımızın anneciği ben yeni gördüm seni kıs yoksa yazmammı Şeniz opuyorumnanaktan :1hug: a.s.

bizde de 2 günden sonrası gidiyo direk yevmiyen gidiyo öle kesinti mesinti deel yaane sen ssklı değil misin yosam

ben memurum... işte memurlar ne oluyosa ondanım canımmkaydirigubbakcemile3

ikinize de geçmiş olsun kızlar... neyseki bişe olmamış ikinize de...

hadi bakalım canım güzel sonuçlar almaya 1 gün kaldı... yarın müjdeli haberle gelirsin artık a.s

öffffffff şu yatak işi gerdi beni beaaaaa emekledimi yürüdü mü o beşikte yatmicak bak görürsün diolar yauwww aklımı karıştırıyolarrrrrrrr e nerde yatcak diyom kanepede senle yatcak diyo yuhhhhhhhhhh

ne alaka yaaaa.. benim yeğenim 3.5 yaşında halen o beşikte yatıyo...
ben de bebek odasına onlardan alıcam

kucagina alinca sen yiyemezsin, rahatsiz olursun. hem mama sandalyesinde onune bir lokma birsey atiyorsun, yavrucak onu yedigini sanarken sen 10 tane tikiyorsun.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

ayy uni ben de aynı durumdayım canım... dün düşünüyorum bebişe neler giydiricem diye bi türlü işin içinden çıkamadım vallaakaydirigubbakcemile3 bu gidişle ben ya çok kalın giydiririm ya da çok ince...

canım geçmiş olsun yaaaa.. sert hareketler yapma dikkat et

günaydın cerincim
bu gece bende uyuyamadım ya ne yana dönsem yatak batıyodu bacaklarım ayaklarım çok ağrıyodu sabahı zor ettim
kociş bir hafta izin al dinlen evde diyo ama izinlerimi kullanmak istemiyorum.

yaa gece uyuyamamak ne kötü heleki siz bide sabah kalkıp işe gidiyosunuz.cnm geçmiş olsun opuyorumnanaktan

yav mureada saol canım sen de bişey yazmasan tatilden sonra görünmez oldum sanıcam valla... o kadar şey yazıyorum bi allahın kulundan ses yok beeee klava:

anaaaam cnm benim kırıldınmı sen bizeee opuyorumnanaktan
sabah sabah nasıl giriş ama zemuszemus

valla baya sert bi giriş oldu yavv kaydirigubbakcemile3
ee face gelmişsin emme nickini yazsana cnmcım ne bilcez biz sen kimsin lmaz:kaydirigubbakcemile3

zerencim sağol cnm çok şükür bişey olmadan atlattım.:Saruboceq:

ayy sorma canım yaa dün kendime hastane çantası için bişeyler alayım diye çıktım... 2 pijamayı zor buldum... emzirme sutyenlerine baktım onlardan da almaya cesaret edemedim... bebiş için hastane çıkışlarına baktım ama içinden çıkamadım... koca gün ayaklarıma kara sular indi elde var sıfır... şimdi de içime dert oldu hafta sonu çkaleye gidicem gitmeden bunlar hallatmem lazımdı diye bugün bi daha mı çıksam diyorum ayyy acemilik ne kötü şey yaa....
akşam da eşime diyorum ki ben bu çocuğu doğru düzgün giydirip bakamıycam galiba...o da diyo ne alaka yaa bi bunu dert etmemiştinnn :roflol::roflol::roflol:

mureda gıı sana noldu da kenya geçmiş olsun dimiş

aynen valla aseba ne diyo bu kız pike mikee kaydirigubbakcemile3
biz sabaha kadar klimayı bi aç bi kapa ölüyoz sıcaktan bu gece 2 kez duşa girdim ve yinede adam gibi uyuyamadım :sinifsinif:
işte anam konuşuyoo pike kimm biz kimm
bu taraflara heçç gelmedikleri belli oluyooo

bu ne artislik anam havan kime yavyummmmmmm
sabah sabah azcık kendimize gelek dimi amadelikafadulden

anaaaam cnm benim kırıldınmı sen bizeee opuyorumnanaktan

valla baya sert bi giriş oldu yavv kaydirigubbakcemile3
ee face gelmişsin emme nickini yazsana cnmcım ne bilcez biz sen kimsin lmaz:kaydirigubbakcemile3

eveeetttt mafoldumben ama barıştım şimcik...:ecrin_bebek:

kendimi deşifre etmiyim dediydim kaynana dedikodusu yapıyorum malum bakarsın iz sürer diye :roflol::roflol::roflol:
neyse yazdım şekercimmm... :CüvCüv:

sabah sabah nasıl giriş ama zemuszemus

süperrrr kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

yaa gece uyuyamamak ne kötü heleki siz bide sabah kalkıp işe gidiyosunuz.cnm geçmiş olsun opuyorumnanaktan

evet canım bide kalkıp işe geldim bu halde :sinifsinif: :sinifsinif:
canım bu arada yeni gördüm geçmiş olsun sanada

dur karakızım senle barışıyım hemennnn opuyorumnanaktanŞeniz

:lepi: kaydirigubbakcemile5

bu arada günaydın hepinizeeee a.s.

günaydın zerenciim sanada opuyorumnanaktan

yaa benim de kasıklarda ağrı oluyo dr büyümeye bağlı olarak olucak bunlar normal dedi... ama bacaklar niye ağrıyo yav ... bütün gece sol bacağım kalçamdan ayak bileğine kadar ağrıyo o da mı büyüyo yoksa :roflol::roflol::roflol: yav zaten 2 metre bacağım var delikafadulden

günaydın fıstıklaarrr
napıyosunuuz?
sabahtan işim vardı biraz anca girdim bi slm vermeden geçemiyom size yaa iyice asosyal oldum zaten sizin yüzünüzden aralarda milletle muhabbet edeceeme kkya dadanıyom

hiçç dert etme bebişin olunca bişe bilmene gerek yok içinden geliyo zaten bakma hevesi
hem çocuklarına gül gibi bakanlardan ne eksiğin var öle düşünüpte bozma moralini

canım şuanda mevsim ters pijamalr ve gecelikler hep yazlık az daha bekle
ekim- kasıma daha çok var canını sıkma alırsın hepsini
bebiş içinde bi hastane çıkışı var al güzel bitane (tomurcuk marka çok güzel ve kaliteliydi yiğenime almıştık) 1-2 yelek ceket koy ve dediğin tulumuda al yanına
hastane çıkışı koymazsanda iç zıbın felan gerekli unutma

günaydın fıstıklaarrr
napıyosunuuz?
sabahtan işim vardı biraz anca girdim bi slm vermeden geçemiyom size yaa iyice asosyal oldum zaten sizin yüzünüzden aralarda milletle muhabbet edeceeme kkya dadanıyom
aynen vallahi ders arası verdiğimde bile kalkmıyom bilg. başından

MUREDA cım sizin oraları çok sıcak yazmışsın ama ben hafta sonu izne çıkacağız ve sizin o tarafa gelmeyi düşünüyoruz.
Yanılmıyorsam Marmaristesiniz dimi ? Bana denizi güzel bir yerde güzel kalacak bir yer tavsiye edersen sevinirim.

mureda gıı sana noldu da kenya geçmiş olsun dimiş

işte anam konuşuyoo pike kimm biz kimm
bu taraflara heçç gelmedikleri belli oluyooo
aay cnm sorma bee dün minik bi kaza geçirdim :sinifsinif: yokuş yukarı beklerken önümdeki adam arabayı kaydırdı çarpıştık:sinifsinif:
bunlar hiç sıcak görmemiş cnmm yaa burda dereceler 52 gösteriyo mafoldumben

ok cnm,orda dedikodu yapmıyoz anacım kimse duymasın deyüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım bide kalkıp işe geldim bu halde :sinifsinif: :sinifsinif:
canım bu arada yeni gördüm geçmiş olsun sanada

çok sağol cnmcımm opuyorumnanaktan
şimdiden izin alman olmaz tabi ama çok kötüysen zorlama bedenini opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…