UÇUK BEBEK BEŞİK
*0-16 AY KULLANIMA UYGUN
*SALLANABİLİR,SABİTLENEBİLİR
*KUMAŞI KOMPLE SÖKÜLÜP YIKANABİLİR
*KENDİNDEN CİBİNLİKLİ
*ALTINDA EŞYA SEPETİ
*İKİ KADEMELİ OLARAK YERDEN YÜKSELEBİLME ÖZELLİĞİ
*TEKLİ ORJİNAL KOLİDE MONTAJI ÇOK KOLAY
*GENİŞLİK 40 cm, DERİNLİK 15cm,UZUNLUK 90 cm
bende almayı düşünüyorum ama şimdi erken diye askıya aldım.seneye bakcam.o çok iyi gibi geldi bana.yemekte hep birlikte oturmak çok güzel olur.ama çok hareketli ve yaramazsa biraz riskli tabi.helede sofra için.
ben bide evin içine koyulan salincaklardan almayı düşündüm ama o nasıl sizce.yoksa gereksizmi olur yaaaaaa.
ya kıslar bende birşey sorayım bari enese mama sandalyesi almamıştım ama bu aralar bakıyorum bizimle birlikte yemek istiyor.sofraya alışması çok iyi aslında ama ben korkuyorum yaaa ondan düşerse falan diye çünkü çok hareketli
siz almayı düşünüyor musunuz
bende almayı düşünüyorum ama şimdi erken diye askıya aldım.seneye bakcam.o çok iyi gibi geldi bana.yemekte hep birlikte oturmak çok güzel olur.ama çok hareketli ve yaramazsa biraz riskli tabi.helede sofra için.
ben bide evin içine koyulan salincaklardan almayı düşündüm ama o nasıl sizce.yoksa gereksizmi olur yaaaaaa.
wanna canım sen oğluşunda mama sandalyesi kullanmışmıydın
evet canim, 6 aylikken almistim. yemek yerken, bazende mutfakta ben is yaparken oturturdum. en azindan yemek sofrasinda rahat edersiniz.
bizimle sofrada yemek istiyor kucağıma alsam olmayacak en iyisi ben bi sandalye alıyım hem bu büyüyünce kardeşi kullanırkaydirigubbakcemile2
kucagina alinca sen yiyemezsin, rahatsiz olursun. hem mama sandalyesinde onune bir lokma birsey atiyorsun, yavrucak onu yedigini sanarken sen 10 tane tikiyorsun.kaydirigubbakcemile3
o pek kullanılmıyor canım yaa benim teras var orada kullanırım diye almayı düşünüyordum ama baktım enes çok hareketli birde devamlı dolaşmayı seven bi çocuk olduğu için vazgeçtim ama mama sandalyesi kafamı kurcalıyor:uhm:
o salincaklara gereksiz diyorlar. aslinda eglenceli gibi gorunuyor ama cok saglikli degilmis. herhalde uzun sure oturtursan sakincasi vardir.
aaaaa ozaman boşa para verip almayayım.peki mama sandalyesini kaç aydan sonra kullanabiliyoruz.bende istiyorum almak.
aaaaa ozaman boşa para verip almayayım.peki mama sandalyesini kaç aydan sonra kullanabiliyoruz.bende istiyorum almak.
aboooww ben 25 haftalık oldum gaaba ama hala başlamadımm -tatlicadiarzu-
3.5 kilo almış olabilirün
ohaaa haftada 500 alırsak olmaz gıı nettün seen
ne kaa yatcaz gıı :1shok:
bebek benim yanımda yatmıcak ben onun yanında yatcam zemuszemus
en son buna karar verdim odasını ayarlıcam bi de çekyat koycam zaten kocaman yatak oluyo yanında yatarun yatak odasında yer yok beşik için hem odasına da alışmış olur bi müddet sonra sıvışırımm laelaelaelaelae
canım ilk okuyuşta 5 pijama çok gibi geldi ama.... evde de gelen gidenin yanında temiz temiz giymek için iyi olur aslında... fazla mal göz çıkarmaz yerimseniben
ben hastane için yanım a1 gecelik 1 pijama takımı alacağım... hastane çıkışı için de 1 eşofman takımı düşünüyorum...
kenya çok hoşuma gitti bu takım... benim de içimde beyaz bir takım alma isteği var...
bende ilk önce odasını almayalım dedim ama sonra bebeğin eşyalarını koyacak yerimiz olmadığı için dolap mecburen alınacak.. eee onu almışken hepsini alıp kuralım dedim...
canım doktoruna söyle... kültü yaptır gerekirse ihmal etme... ben ikinci defa mantar ilacına başladım şimdi... bi geldi mi gitmek bilmiyo bu illet... geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?