2009 Kasm Anneleri

canim, 16. aya kadar uygun demis ama mumkun degil o kadar kullanamazsin. sarkar duser mazallah. sen besigi al.

o pek kullanılmıyor canım yaa benim teras var orada kullanırım diye almayı düşünüyordum ama baktım enes çok hareketli birde devamlı dolaşmayı seven bi çocuk olduğu için vazgeçtim ama mama sandalyesi kafamı kurcalıyor:uhm:

canim, niye dussun ki? kemerleri oluyor, guzelce baglarsin, sadece yemek yerken yanina oturtursun. al sen bi tane. yemek yerken rahat edersin.

o salincaklara gereksiz diyorlar. aslinda eglenceli gibi gorunuyor ama cok saglikli degilmis. herhalde uzun sure oturtursan sakincasi vardir.

evet canim, 6 aylikken almistim. yemek yerken, bazende mutfakta ben is yaparken oturturdum. en azindan yemek sofrasinda rahat edersiniz.

bizimle sofrada yemek istiyor kucağıma alsam olmayacak en iyisi ben bi sandalye alıyım hem bu büyüyünce kardeşi kullanırkaydirigubbakcemile2

bizimle sofrada yemek istiyor kucağıma alsam olmayacak en iyisi ben bi sandalye alıyım hem bu büyüyünce kardeşi kullanırkaydirigubbakcemile2

kucagina alinca sen yiyemezsin, rahatsiz olursun. hem mama sandalyesinde onune bir lokma birsey atiyorsun, yavrucak onu yedigini sanarken sen 10 tane tikiyorsun.kaydirigubbakcemile3

kucagina alinca sen yiyemezsin, rahatsiz olursun. hem mama sandalyesinde onune bir lokma birsey atiyorsun, yavrucak onu yedigini sanarken sen 10 tane tikiyorsun.kaydirigubbakcemile3

aynen öyleeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o salincaklara gereksiz diyorlar. aslinda eglenceli gibi gorunuyor ama cok saglikli degilmis. herhalde uzun sure oturtursan sakincasi vardir.

aaaaa ozaman boşa para verip almayayım.peki mama sandalyesini kaç aydan sonra kullanabiliyoruz.bende istiyorum almak.

aaaaa ozaman boşa para verip almayayım.peki mama sandalyesini kaç aydan sonra kullanabiliyoruz.bende istiyorum almak.

şimdi netten araştırıyorum canım almaya gidince kara cahil gibi kalmayım :roflol:bi araştırıp çeşitlerine bakacağım

cerincim cnm benim aldığım beşikte bu büyüyen beşiklerden en kullanışlısının o olduğunu öğrendim,bu diğerleri en fazla 6 aylığa kadar kullanılıyormuş.bencede özgene büyüyen yatağı al cnm :lepi:

oda güzel :dance:

bencede evde giymek iöin dedim ama arkadaslar hastanede giymek için anladılar a.s

bakalım bebek odası için daha karar veremedik ama alırsak bu tarz bişi içime siniyor olmazsada seneye artık yavas yavas

haftaya doktora gidicem söyleyecegim bu durumu bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…