ne ulennnnnn canım ıstedı anacazım yapıverdı bırde yanına kızartma olsaydı uffffffffff tam kaplumba gıbı olur kalkamzdım bıle delikafadulden naniknanikyuhhhhhh len:mymeka:bide beni yeseydin bariiii tabi gaz yapar bu yediklerin.
canlızcım girmedim ayrıntılıya bak içime kurt düşürdün kıı çokta alıştırdım kendimi kıza
delikafadulden
yerimm benn onuuuuu anowwwwopuyorumnanaktan
ne ulennnnnn canım ıstedı anacazım yapıverdı bırde yanına kızartma olsaydı uffffffffff tam kaplumba gıbı olur kalkamzdım bıle delikafadulden naniknanik
degişik bacumm kaydirigubbakcemile5 bende öle sekerım ayrıntılıya gırmeden ınanmam aaaaaaaaa görmem lazım takım taklavatı erkek dıyolar ben ehala kız gıbı gelıyo :roflol:
nee cok nan sankim bazlamaları ölçtünüz :mymeka: güççükdü bikeremm :dilcikar: :dilcikar: hem pek dadlıydı tutamadım kendımı peynırlı peynırlı cokacimcoook hihoyyytİyide kuzum sen zaten biraz fazla kacırmıssın yani:)
ne birazı ben bunun yediklerini 3 günde ancak yerim:roflol::roflol::roflol:
anam karıya bak beeeee benimde canım neler istiyor ama kendimi frenliyorum valla sonra dr.la papaz olmayım adam kilo almayacaksın diyor başkada birşey demiyor.
geçen gün uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşımla görüştük halen aynısın sadece göbiş çıkmış diyor hiç 2 çocuk annesine benzemiyorsun diyor
ayyyyyy nasıl gaza geldim anlatamamkaydirigubbakcemile2zemuszemus
canlarım ben geldim yaaa kıslar sormayın bugün çok fenayım.karnım midem acayip ağrıyor.dün kavun yemiştim o yaptı herhalde söylemesi ayıp ishalde var.yaaa kocişim ne bulsa yer hiç birşey olmaz ona ben 2 lokma birşey yiyorum kursağımda kalıyormafoldumben
Ben birde size sormak istiyorum, sizde hazımsızlık sorunu var mı????
Ben mesela akşam yemeğinde 1 domates bir kabak dolma yedim yogurtlu, ekmeksiz. Sonra yatana kadar resmen kıvrandım.
ıyyyyyyy aynennnnn
benim geçen akşam kursağım kaynadı annem hemen cevap verdi bebişin saçları çıkıyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi:)
hurafe şekerimmm...
kaan dr öyle yazmışş sayfasında...
herhalde hurafe anam ozaman ayılar mide bulantısından geberirdiii gebeykeneeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
herhalde hurafe anam ozaman ayılar mide bulantısından geberirdiii gebeykeneeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:mymeka: :mymeka: sigara içme ne karsımda :dilcikar: :dilcikar:
haha haaha:) hiç güleceğim yoktu ayoll.. kız Allah da seni güldürsün e miiiiiiii....:roflol:
ay ben gidip çorbamı içeyim:)
malum başka yemek yemekten korkuyorum bu aralar. mafoldumben
böyle acayip korkular geliştirdim işte napiimmm...
kızlar sizi çoooooook seviyorum iyi ki varsınızzzzzzzzzzz....
yoksa çıldırırdım ben herhalde:) hihoyyyt
öpüyorum her birinizi... :teytey:
meleklerinizi de öptm
byeeeeeeeee
anam herifi böle kıymet bilen karılar için şey derler kuşları altınla mı kaplı acaba derler bizde :roflol: :roflol: :roflol: nan mureda ve karakız açıklayın bakam hahaah
lülülülülülü ayy kızım siz yaptırmayı bilemiyosunuz eccük ders verem lülülülülülü
körrrrrrrrrrrrrrrr karılar beni görmedi gdem en iyisi ekim analarıne belkim bi gören olarrrrrrrrrrrrrrrrrr
alkisalkisalkis alkisalkisalkis sonuna kadar katılıyorum bebişim sana bunlar iş yaptırmayı bilmiyo iki naz bi cilve yapın ecük dimi ama
biz bulara senle hızlandırılmış kurs verelim sevabına tek derste kocalar nası yola getirilir diye :roflol: :roflol:
canlarım ben geldim yaaa kıslar sormayın bugün çok fenayım.karnım midem acayip ağrıyor.dün kavun yemiştim o yaptı herhalde söylemesi ayıp ishalde var.yaaa kocişim ne bulsa yer hiç birşey olmaz ona ben 2 lokma birşey yiyorum kursağımda kalıyormafoldumben
bendede dün oldu annem bazlama yapmıs ben de 3 tane yedım sonra ev egeldım kaynanamda meyve yedım mısır yedm derken yataga bı yattım dönemıyom bilee delikafadulden ama gazımda varmıs ondan gaz cok rahatsız edıyo benı :kedi:
ne ulennnnnn canım ıstedı anacazım yapıverdı bırde yanına kızartma olsaydı uffffffffff tam kaplumba gıbı olur kalkamzdım bıle delikafadulden naniknanik
banada manken gibisin kız formunu nasıl koruyosun diyolar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız bız yemessek bebek bızden yer nan :CüvCüv:
benim geçen akşam kursağım kaynadı annem hemen cevap verdi bebişin saçları çıkıyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?