ya of ya nedir bu günlerdir tatlı tatlı isteğiii aaa günün hep bu saatlerinde başlıo krizim yapmıcamm işte yemicemmmmmm yememem lazımmlmaz:
:roflol: :roflol: :roflol::roflol:heeee sağol kııız sen olmasan nerden öğrenecektim ben bunuopuyorumnanaktan...
dimi yaa artık bu haftalarda fark attı heegünaydın güzel anneler tatlı bebiklerii
nasılsınız bebişleriniz nasıl
ben iyiyim karnım çok hızlı büyümeye başladı şaşkınım
alışamıyom
ama hoşuma gidiyo oğluşum büyüyo canım ya tepikler atıyo
ayy yavyumm oğluşumm
anaam ben de gıı hele yemek yiyince -tatlicadiarzu-ayyy kızlar siz de nefes alırken zorlanıyor musunuz? yaw daha kilo alınca nasıl olacak bu halim benimmirmirmirmir
yaa ben varya trabzonda deli gibi yürüdüm aynen stockholmde de öle o kadar erkekler falan ne kadar yürüdüyse aynı yani hiç hamile diilmişim gibi ama şu ankaraya geldim geleli beni bi uyku basıyo bi yorgunluk havasından heralde yaa ne güzel oralar tertemizdi vallaayy dün akşam eşimle markete gittik geldik... sanki 5 saat yürümüş gibi oldum, nefessiz kaldım... gelir gelmez kendimi kanepeye attım üstümde ne var ne yok çıkardım uzandım öyle... su istedim eşim getirdi... suyu bi içişim var görseniz boğuluyorum sanırsınız..kaydirigubbakcemile3 kocişimde öylece bakakaldı diyoki aşkım dur hele bi nefes al çatlayacaksın şimdi... :roflol:
demek ki yaz hamileliği gerçekten zormuşşş.. etrafımdakiler demişti yaz hamilesi oldun işin zor diye ama yaşayınca farkediliyor... hadi bizim buralar bir parça... akdeniz ve ege deki hamişlerimize allah yardım etsin vallaaa...
oglusmuolcak kız senın :lepi:
:lepi::lepi:harika birşeymiş bu yaaa bende almayı düşünüyorum vallaa.s. :1hug:
bakalım sen 4-5 ay sonra hala 2. yi düşünüyo olcan mı CADIARZU kaydirigubbakcemile3
kızlar emzirme önlüğü diye bişey varmış bakın... E-Bebek | Beslenme | Emzirme Önlükleri | MYCey | Mycey MA'sHider Annemin Emzirme Önlüğü
ben de bi elbisem var straplez üstü lastik olanlardan seneye yazın onu kafama geçirir emziririm diyodum adamlar zaten yapmış yahu :roflol:
eşinle ve bebeğinle nice 50-60 senelere canımkarakız, napiim ayol, sabah sabah ütümü yaptım temizliği yaptım anca yetiştim kuzummmm
bugün evlilik yıldönümümüz; pek keyfim olmasa da keyiflenmeye çalışıyorum.
eşim heyecandan benim de bebeğin de hediyesini dünden verdi:)
walla benim kocişimde çok yardımcı olur bana hatta geceleri oğluşuma o bakar kaydirigubbakcemile3ayyy bu bebişede baksa ne güzel olur ama o emmek isteyecek mecbur kalkacağım.alkisalkisalkis alkisalkisalkis sonuna kadar katılıyorum bebişim sana bunlar iş yaptırmayı bilmiyo iki naz bi cilve yapın ecük dimi ama
biz bulara senle hızlandırılmış kurs verelim sevabına tek derste kocalar nası yola getirilir diye :roflol: :roflol:
dadlum kocişin yok mu o yapardı:roflol:evii temizlememmmm lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalkamıommmmmmmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffffffffffffffff
kendimce saol cnm inş...
valla ben de iki gündür pek miskindim ama artık kaldırdım k....mı, olmıycak böyle, hemoroid varsa var napiim yani dedim bi tek bende mi var ağrıya ağrıya ütümü yaptım hem de türkü söyleyerek:) sonra bi de evi süpürdüm sildim toz aldım oh ama yemek akşama kocam yapıcak:) ben de dünden kalanı yicem daha yemedim biz akşam geç yiyoruz da öğlen de geç yiyorum genelde.
ayrıntılıya gırdın mı bacım3 tür gidiyoz kız çıkıo valla bende anlamadım nedir bu oğlan belirtileri:uhm:
Ben birde size sormak istiyorum, sizde hazımsızlık sorunu var mı????
Ben mesela akşam yemeğinde 1 domates bir kabak dolma yedim yogurtlu, ekmeksiz. Sonra yatana kadar resmen kıvrandım.
Olur Zerenim olur akıl akıldan üstündür işte budur yaparım cnm bunu hemde bugün hemen içim rahatladı yaa beynim durdu resmen hani zaman zaman düşünemez olur insan işime gelmedi ya fikirde üretemez oldum dün geceden beri Harikasınnn ŞenizŞeniz
bende kaçayım arkadaşlar eşimi dok götüreyim adam evlendikten sonra hiç rahat etmedi kolestrolu yüksek tahminimce boyun damarlarında kireçleme var bir emar çektirecez
anam ben daha kahvaltı etmedim millet öğle yemeğıne gidiyoo
kızıımm bizimki de yaz hamileliğimiiii bu aylarda son günleri olanları duşun bide karnı burnunda abbaaowww gene halimize şükredek fallaaa
alkisalkisalkis alkisalkisalkis sonuna kadar katılıyorum bebişim sana bunlar iş yaptırmayı bilmiyo iki naz bi cilve yapın ecük dimi ama
biz bulara senle hızlandırılmış kurs verelim sevabına tek derste kocalar nası yola getirilir diye :roflol: :roflol:
karakız, napiim ayol, sabah sabah ütümü yaptım temizliği yaptım anca yetiştim kuzummmm
bugün evlilik yıldönümümüz; pek keyfim olmasa da keyiflenmeye çalışıyorum.
eşim heyecandan benim de bebeğin de hediyesini dünden verdi:)
ayrıntılıya gırdın mı bacım
bendede dün oldu annem bazlama yapmıs ben de 3 tane yedım sonra ev egeldım kaynanamda meyve yedım mısır yedm derken yataga bı yattım dönemıyom bilee delikafadulden ama gazımda varmıs ondan gaz cok rahatsız edıyo benı :kedi:
bendede dün oldu annem bazlama yapmıs ben de 3 tane yedım sonra ev egeldım kaynanamda meyve yedım mısır yedm derken yataga bı yattım dönemıyom bilee delikafadulden ama gazımda varmıs ondan gaz cok rahatsız edıyo benı :kedi:
kıslar önceleri tekme atarken sanki daha net hissediyodum ama şimdi karnım ve bebek büyüdükçe tekmeden ziyade içimde kaydığını hissediyorum
İyide kuzum sen zaten biraz fazla kacırmıssın yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?