2009 Kasm Anneleri

kendimce bende de var o kriz:)

az önce yedim ama kanmadım ayol yemek değil habire tatlı yiyesim var meyvemi de yedim ı ıhh... illa ki tatlı....

:roflol:heeee sağol kııız sen olmasan nerden öğrenecektim ben bunuopuyorumnanaktan...
:roflol: :roflol: :roflol:
dimi yaa artık bu haftalarda fark attı hee
ayyy kızlar siz de nefes alırken zorlanıyor musunuz? yaw daha kilo alınca nasıl olacak bu halim benimmirmirmirmir
anaam ben de gıı hele yemek yiyince -tatlicadiarzu-
yaa ben varya trabzonda deli gibi yürüdüm aynen stockholmde de öle o kadar erkekler falan ne kadar yürüdüyse aynı yani hiç hamile diilmişim gibi ama şu ankaraya geldim geleli beni bi uyku basıyo bi yorgunluk havasından heralde yaa ne güzel oralar tertemizdi valla

ayy evet yaa akşam çok şükür uyuyoz valla pike falan da örtüyom yane baya serin

Bayanlar ben geldim ama sıcaktan ölmek üzereyim, kıpırdayacak halim yok berbat durumdayım((

evet ya benim de dikkatimi çekmişti 3 hafta önce rahat giydiğim pantolonu dün akşam giyemedim:) hem de düğmeler arasında beş parmak boşluk kaldı benm ufaklık da çabuk büyümş de ben anlamamışım bazen hayretle bakıyorum amanınnn bu karın benim mi Allahım diye... sık sık tekmeliyor hatta geçen gece ben uyurken babası karnımı okşamış konuşmuş da bizimki tekmelemiş pek iyi anlaşıyorlar:)

:lepi::lepi:harika birşeymiş bu yaaa bende almayı düşünüyorum valla
eşinle ve bebeğinle nice 50-60 senelere canım
walla benim kocişimde çok yardımcı olur bana hatta geceleri oğluşuma o bakar kaydirigubbakcemile3ayyy bu bebişede baksa ne güzel olur ama o emmek isteyecek mecbur kalkacağım.
evii temizlememmmm lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kalkamıommmmmmmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffffffffffffffff
dadlum kocişin yok mu o yapardı:roflol:

ayy benimde ev temizlenecek ama pazar gününe misafirim var o güne kadar geri batar diye yapmıyorum kaydirigubbakcemile3cuma günü elden geçiririm artık

Ben birde size sormak istiyorum, sizde hazımsızlık sorunu var mı????
Ben mesela akşam yemeğinde 1 domates bir kabak dolma yedim yogurtlu, ekmeksiz. Sonra yatana kadar resmen kıvrandım.

canlarım ben geldim yaaa kıslar sormayın bugün çok fenayım.karnım midem acayip ağrıyor.dün kavun yemiştim o yaptı herhalde söylemesi ayıp ishalde var.yaaa kocişim ne bulsa yer hiç birşey olmaz ona ben 2 lokma birşey yiyorum kursağımda kalıyormafoldumben

3 tür gidiyoz kız çıkıo valla bende anlamadım nedir bu oğlan belirtileri:uhm:
ayrıntılıya gırdın mı bacım
Ben birde size sormak istiyorum, sizde hazımsızlık sorunu var mı????
Ben mesela akşam yemeğinde 1 domates bir kabak dolma yedim yogurtlu, ekmeksiz. Sonra yatana kadar resmen kıvrandım.

bendede dün oldu annem bazlama yapmıs ben de 3 tane yedım sonra ev egeldım kaynanamda meyve yedım mısır yedm derken yataga bı yattım dönemıyom bilee delikafadulden ama gazımda varmıs ondan gaz cok rahatsız edıyo benı :kedi:

kıslar önceleri tekme atarken sanki daha net hissediyodum ama şimdi karnım ve bebek büyüdükçe tekmeden ziyade içimde kaydığını hissediyorum

afiyet olsun şekerim... yarasın bebişine...
birde balığın yerini tutar mı bilmem ama semizotunda da omega 3 çok fazla varmış..

bende kaçayım arkadaşlar eşimi dok götüreyim adam evlendikten sonra hiç rahat etmedi kolestrolu yüksek tahminimce boyun damarlarında kireçleme var bir emar çektirecez

geçmiş olsun..kolay gelsin...

anam ben daha kahvaltı etmedim millet öğle yemeğıne gidiyoo

ne tembel krılarsınız anacım yaaa... biri ekmek almaya üşenir biri bu saate kadar aç oturur... tam sopalıksınız haaaa... aç aç ne duruyonuz bu saate kadar tansiyonunuz düşecek şimdi klava:

kızıımm bizimki de yaz hamileliğimiiii bu aylarda son günleri olanları duşun bide karnı burnunda abbaaowww gene halimize şükredek fallaaa

evet doğru valla a.s

ben ilk sıradayım kızlar... benim kocacım da yapar ama bişeye inat etti mi ne yapsam kandıramam.... bize de iki taktik öğretiverin bari, sevaptır...

maşallah amma yormuşsun kendini canım...
eşinle ve bebeğinle nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler geçirmenizi diliyorum....a.s.

yuhhhhhh len:mymeka:bide beni yeseydin bariiii tabi gaz yapar bu yediklerin.

canlızcım girmedim ayrıntılıya bak içime kurt düşürdün kıı çokta alıştırdım kendimi kıza
delikafadulden

kıslar önceleri tekme atarken sanki daha net hissediyodum ama şimdi karnım ve bebek büyüdükçe tekmeden ziyade içimde kaydığını hissediyorum

aha dur annesi biraz daha büyüsün ellerini ayaklarını bile göreceksin harika birşey yaaaa tarif edilemez:asigim:

İyide kuzum sen zaten biraz fazla kacırmıssın yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…