2009 Kasm Anneleri

afiyet olsun dadlumm:1hug:

banada manken gibisin kız formunu nasıl koruyosun diyolar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız bız yemessek bebek bızden yer nan :CüvCüv:
ya nedemezsin:roflol::roflol::roflol:kısım tamam bizden sömürüyor ama sen 3 bazlama yemişsin onun çeyreğinin çeyreği bebeğe gitmiyor geri kalan sana ohhh şişde gör:dilcikar::dilcikar:
geçmiş olsun tatlımmmm :teselli:
sağol canım
benim geçen akşam kursağım kaynadı annem hemen cevap verdi bebişin saçları çıkıyormuş ama bana pek inandırıcı gelmedi:)
bencede yaaa :roflol::roflol:
herhalde hurafe anam ozaman ayılar mide bulantısından geberirdiii gebeykeneeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

eeee yaniiiii ben enese hamileyken hiç midem yanmadı ama enesimin saçları vardı ne alaka sanki çocuğu midende taşıyorsun:roflol::roflol::roflol:

anam maşallah sen ders dışısın cnm kaydirigubbakcemile3

he gülüm seni yazdım listeye kaydirigubbakcemile3
Ben birde size sormak istiyorum, sizde hazımsızlık sorunu var mı????
Ben mesela akşam yemeğinde 1 domates bir kabak dolma yedim yogurtlu, ekmeksiz. Sonra yatana kadar resmen kıvrandım.
ayy bende öle oluyo yaa tüm yediklerim ağzımda oluyo yaa :sinifsinif:

ayy canikoomm geçmiş olsuuunnn opuyorumnanaktan

kızlar dün çok güzel bişe oldu....

kanepede uzanıyordum... elimle karnımı yokladım bebiş nerde diye... göbeğimin alt kısmında elime kemiği geldi ... ayyyyy resmen kızıma dokundum yaaa... sevdim birazz ... opuyorumnanaktanhemen kocişimi çağırdım o da dokundu ve çok şaşırdı..... çok güzel bi an oldu bizim için:asigim:

bazen öyle yaptığım zaman bana vuruyo içerden... kimbilir yavrumun neresini dürtüyosamkaydirigubbakcemile3

saaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee dubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalülülülülülükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kız bu işin dersi olurmuu benim adamın içinde var geysa ruhluu :roflol::roflol::roflol: kendileriii :roflol:
eve misafir gelsin misafirler kapıdan çıkmadan o koltukları düzeltmeye yastıkları pat patlamaya başlar :roflol:

gecen bende bebemin poposunu tutmusum :)))) ben dürtüom o tekmelio cok komik yaaaaaaaaaa arrtık acaipp bişe oldu sağa sola döenerken benim karnımı sallıo yaaaaaaaaa

dimi gıııı

anaaam yerim ben onu beaa zemuszemus

aminnn canım inşallah hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun inşallah
canım ben masal kitabı aldım sesli sesli okuyorum ona sende öyle yap
kız sen nasıl vakit buluyon ona yaa ben kendi kitabımı okumaya zor vakit buluyom bi de masalı nasıl okucaam
nan ayrıntılı ultrason cd si kaç dakkalık olayu deyorum
bu soruya cuma günü cvp verebülürüm çünkü o gün alcam cdmi
canım yaa ben geçen hafta o kaa çok balık yedim ki bi müddet yemicem mümkünse
ben de hiç bakliyat yemiyom nerdeyse yaa

gecen bende bebemin poposunu tutmusum :)))) ben dürtüom o tekmelio cok komik yaaaaaaaaaa arrtık acaipp bişe oldu sağa sola döenerken benim karnımı sallıo yaaaaaaaaa

anaaam yerim ben onu beaa zemuszemus

çok güzel duygular bunlar... isteyen tüm kadınların bu güzelliği yaşamasını dilyorummm:Saruboceq: duygulandım yaaa

benimkide misafirler daha aprtmandan çıkmadan kendini yatağa atar delikafadulden

saaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee dubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalülülülülülükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sütçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae

benimkide misafirler daha aprtmandan çıkmadan kendini yatağa atar delikafadulden

öldürcennnnnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

öpüldün güzeliiim

allah emi yaaaaaaaaaa :roflol::roflol:seninkini edanınkinin yanına gönderek 2 günde adam olurkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ben sana kıyamam dadlummm Şeniz

öldüm valla tuba sen beni güldürdün allah da seni güldürsün senin su herifi cok merakettim valla şimdi öldüm yaaa demek yatağa zor atıo kendiniiiiiiiiiiiiiii alemsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

walla tuğbişim iyi katlanıyosun gııı kocişe ben çok nazlıyımdır seninki gibi olsa hergün ağlarım heralkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…