ben henüz kurmadım ama assağı kadar inio dediler ortasıpeki yataktan çıkmaya çalışmıyormu uyanınca
nehiriver canım ikea bunu kargoylamı yolluyo aras kargo yurtiçi kargo falan yoksa kendi nakliyesiylemi zaten demonte gelio dimi
yok walla bebişlerimi kendi ellerimle büyütmek istiyorum yaa strese gelemiyorum hiç çok çıt kırıldımım birde çalışırsam durum vahim olurkaydirigubbakcemile3
canım çok güzel ama biraz renklendir istersen ben renkli stickerler varya onlardan alıp yapıştıracağım hem odasına hem duvarlarına şimdi bi oda değişikliği yapacağız onu bekliyorum.bunların hepsini ne kadara almıştın
yaa bende denedim ama dayanamadım yaa şimdide acısını çekiyorum işte
hoşgeldin canım nerelerdesin sen
hoşgeldin canısı özlettin kendini
iyi akşamlar güzelim
yok yaa insanın kendi annesi gibi yok ona nazımız geçiyor walla
yok walla bebişlerimi kendi ellerimle büyütmek istiyorum yaa strese gelemiyorum hiç çok çıt kırıldımım birde çalışırsam durum vahim olurkaydirigubbakcemile3
canım çok güzel ama biraz renklendir istersen ben renkli stickerler varya onlardan alıp yapıştıracağım hem odasına hem duvarlarına şimdi bi oda değişikliği yapacağız onu bekliyorum.bunların hepsini ne kadara almıştın
yaa bende denedim ama dayanamadım yaa şimdide acısını çekiyorum işte
hoşgeldin canım nerelerdesin sen
hoşgeldin canısı özlettin kendini
iyi akşamlar güzelim
yok yaa insanın kendi annesi gibi yok ona nazımız geçiyor walla
hadi ii akşamlar fındıklı lokumlar
yaa şu ikeanın ankarada olmamasına acaip gıcığım hee izmire gidince topluyodum ne görsem valla kafamçokkarıştı
bi bakim ben de sitesine uygun olcaksa sipariş verebülürük hee
kız sgumus bebişinkaç gr oldu aynı haftadayız beniki gecen hafta cuma günü gittim 450 olmuş
arkadaşlar merhaba
size bi sorum olcak herzaman katılamıyorum aranıza ama sizleri hep takip ediyorum sorunum şu ben bugün 23+2 günlüküm ve bende su gibi akıntı var inanırmısınız sabah damladı yani o derece çamaşırım da ıslanıyo baya sizlerde böyle bişeyvarmı açık beyaz rengi ama su gibi bu da beni korkutuyor
:teytey:hoş geldin bende dok yeni geldim eşşimi götürmüüştümhey millett ben geldümmmm işyerinde nette sorun vardı giremedim çıkışa doğru eve geldim kendimi yatağa attıımmm bide hemen kkyı açam dedim oh beeee bayılıyom buna oda efil efil esiyo yatakta serilmişim ve kkdayımmmm kaydirigubbakcemile2 ay kızımda mutlandı bak pıt pıt indiriyo falla tekmelerüüü
en son ayrıntılıya gittiğimde 9 temmuzda 400 grdı haftaya gidicem büyük ihtimal kontrole benimkide olmuştur heralde o kadar
arkadaşlar merhaba
size bi sorum olcak herzaman katılamıyorum aranıza ama sizleri hep takip ediyorum sorunum şu ben bugün 23+2 günlüküm ve bende su gibi akıntı var inanırmısınız sabah damladı yani o derece çamaşırım da ıslanıyo baya sizlerde böyle bişeyvarmı açık beyaz rengi ama su gibi bu da beni korkutuyor
:teytey:hoş geldin bende dok yeni geldim eşşimi götürmüüştüm
9 ağustosda şeker yüklemesi var acaba yapmasam mı diye düşünüyom
neden :uhm:
arkadaşlar merhaba
doktorum izne ayrılmış cuma günü gidecem ama sizlere bi sorayım dedim varmı böyle bişey diye ama yok herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?