2009 Kasm Anneleri

benim şimdilik midemde sorun yok geçmiş olsun. gözün aydın benim eylüle kadar izin mizin yok

nehiriver canım ikea bunu kargoylamı yolluyo aras kargo yurtiçi kargo falan yoksa kendi nakliyesiylemi zaten demonte gelio dimi

nehiriver canım ikea bunu kargoylamı yolluyo aras kargo yurtiçi kargo falan yoksa kendi nakliyesiylemi zaten demonte gelio dimi

bana sormadın ama yardımcı olmak istedim ikeadaki ürünlerin hepsi demonte cersucum nakliye konusunda internet sitesinden bilgi alabilirsin

ben de okudum hep bunları uygulamak istiyorum adım adım yazdım inş. bebiş de uyumlu olur da uygulayabiliriz... ilk 3 ay başında olcam zaten ben 3. ayda başlanmalı diye okumuştum sen nasıl yaptın?
slm kızlar biz geldik sonunda çok yorgun telaşlı bir hafta geçirdim ..sizlerden ne var ne yok?
oo hoşgeldiiinn
canım ben de seni soracaduum sen işten ayrıldınmııı

bana sormadın ama yardımcı olmak istedim ikeadaki ürünlerin hepsi demonte cersucum nakliye konusunda internet sitesinden bilgi alabilirsin

yaa şu ikeanın ankarada olmamasına acaip gıcığım hee izmire gidince topluyodum ne görsem valla kafamçokkarıştı
bi bakim ben de sitesine uygun olcaksa sipariş verebülürük hee

slm kızlarrrr...ne var neyok bakalım?*?prensler prensesler nasıl?gusel bı yaz gecırın emı anacım bebeısler doğunca tatıl yok:))))))

kontrollü ağlama yöntemimi ilk defa duydum nası yani anlamadım kafamçokkarıştı

netten arastir bulursun. bulamazsan ben sana detayli anlatirim canim.

yok nan en yardımcı adamı seçildii :roflol::roflol:
emme seksiliğide tartışılmaz bir gerçek tabii :roflol:

yok kiz valla en seksisi secildi adam. beren saatci de kadinlarda secilmis.

ben de okudum hep bunları uygulamak istiyorum adım adım yazdım inş. bebiş de uyumlu olur da uygulayabiliriz... ilk 3 ay başında olcam zaten ben 3. ayda başlanmalı diye okumuştum sen nasıl yaptın?

canim, ben 6 aylikken uyguladim bu yontemi. tabiki bebegin huyuda onemli tabi. zaten 3 gecede sonuc almiyorsan yani bebek direniyorsa fazla zorlamiyorsun bebisi.

ben sansliydim 3 gecede ogrendi oglusum butun gece uyumasi gerektigini.zemuszemus

haklisin insan 90 yasinda olunca.kaydirigubbakcemile3 ikinci buyudugunde bile yasin 30 olmuyo. dogru ise bakim.lmaz:
yok walla bebişlerimi kendi ellerimle büyütmek istiyorum yaa strese gelemiyorum hiç çok çıt kırıldımım birde çalışırsam durum vahim olurkaydirigubbakcemile3
bende ikeadan bunu aldım arkadasımda kullanıo cok memnun

ŞİFONYER

EXTRA Bİ DOLAP

VE BEŞİKKKK ŞİMDİLİK BUKADARRRRRRRR

canım çok güzel ama biraz renklendir istersen ben renkli stickerler varya onlardan alıp yapıştıracağım hem odasına hem duvarlarına şimdi bi oda değişikliği yapacağız onu bekliyorum.bunların hepsini ne kadara almıştın
yaa bende denedim ama dayanamadım yaa şimdide acısını çekiyorum işte
slm kızlar biz geldik sonunda çok yorgun telaşlı bir hafta geçirdim ..sizlerden ne var ne yok?
hoşgeldin canım nerelerdesin sen
slmmm kasım annişleriii nasılsız bakalım geçmişi okumadan bi laf atayım dedim.nasıl herkesin keyfi yerinde mı arkadaşlarımmmm
hoşgeldin canısı özlettin kendini
ben kaçar iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar güzelim
evet bizimde annem bakıcak heralde baya tartışma yaşarız

yok yaa insanın kendi annesi gibi yok ona nazımız geçiyor walla

yaa şu ikeanın ankarada olmamasına acaip gıcığım hee izmire gidince topluyodum ne görsem valla kafamçokkarıştı
bi bakim ben de sitesine uygun olcaksa sipariş verebülürük hee

evet kartesi o konuda şanslıyız. güzel ve uygun ürünler var mama sandalyesi çok uygun gidince onuda alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…