slm kızlar biz geldik sonunda çok yorgun telaşlı bir hafta geçirdim ..sizlerden ne var ne yok?
:1shok::1shok::1shok::1shok: wowwwwwwwwwwww çok yüksek çatlamayasın allah korusunnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:12 ye 80 normali zaten delüüü:roflol::roflol::roflol:
Amin canim. hicbirimize vermesin dert keder insallah.
bu arada seninki turkiyenin en seksi erkegi secilmis.:jeyyar:
Benimde çıkmama daha 1 saat var. Uyku olayı tek değil birde bende acayip mide yanması var ikisi bir araya gelince zaman hiç geçmek bilmiyor.
Ama sabretiyorum inş. hafta sonu izne çıkıyorum . Birazcık olsun rahat edeceğim.
evet benim beğendiğimde bu bunu kaç aylık olana kadar kullanabiliriz acaba
inşallah başarabiliriz canımya gerçi çalışan anne için zor çünkü babaanne anane kendi bildiği gibi büyütüyo bakalım nası olcak
slmmm kasım annişleriii nasılsız bakalım geçmişi okumadan bi laf atayım dedim.nasıl herkesin keyfi yerinde mı arkadaşlarımmmm
arkadasımda buna benzer bşe var 3 yasında bebesi hala kullanıooopuyorumnanaktan
nehiriver canım ikea bunu kargoylamı yolluyo aras kargo yurtiçi kargo falan yoksa kendi nakliyesiylemi zaten demonte gelio dimi
ben de okudum hep bunları uygulamak istiyorum adım adım yazdım inş. bebiş de uyumlu olur da uygulayabiliriz... ilk 3 ay başında olcam zaten ben 3. ayda başlanmalı diye okumuştum sen nasıl yaptın?aslinda uyku konusunda sansliydim oglumda. cok zorlayan bir bebek degildi. once gunduz kendi kendine uyumasini ogrettim. mesela yatagina koyardim, biraz mirildansa veya aglasa yanina gider kucagima almadan azcik pispislar tekrar cikardim odadan. sonra alisti, yatagina koyunca uyurdu. daha sonra gece uykusu icin ayni seyi uyguladim. onda da sorun cikarmadi oglusum.
ama 6 aylikken geceleri yarim saatte bir uyanmaya baslamisti. butun gun ve gece yalniz baktigim icin artik zombi gibi olmustum. kontrollu aglama yontemini cok arastirdim. esime deniycem dedim. sen bilirsin deyince, 3 gece oglum odasinda biz de kendi odamizda agladik. 4. gunden sonra hepimiz sabahlara kadar misil misil uyuduk.
tabiki yok dis cikarma, yok ates vs... gibi durumlarda hemen huylari degisiyor. o zaman da gonlunu yapiyorsun.
tabi simdi nasil olur, bu sefer neler yaparim bilmiyorum.opuyorumnanaktan
oo hoşgeldiiinnslm kızlar biz geldik sonunda çok yorgun telaşlı bir hafta geçirdim ..sizlerden ne var ne yok?
bana sormadın ama yardımcı olmak istedim ikeadaki ürünlerin hepsi demonte cersucum nakliye konusunda internet sitesinden bilgi alabilirsin
slm kızlarrrr...ne var neyok bakalım?*?prensler prensesler nasıl?gusel bı yaz gecırın emı anacım bebeısler doğunca tatıl yok:))))))
ooooooooooooooo kimler gelmiş kartanesi hoşgeldin
kontrollü ağlama yöntemimi ilk defa duydum nası yani anlamadım kafamçokkarıştı
yok nan en yardımcı adamı seçildii :roflol::roflol:
emme seksiliğide tartışılmaz bir gerçek tabii :roflol:
ben de okudum hep bunları uygulamak istiyorum adım adım yazdım inş. bebiş de uyumlu olur da uygulayabiliriz... ilk 3 ay başında olcam zaten ben 3. ayda başlanmalı diye okumuştum sen nasıl yaptın?
yok walla bebişlerimi kendi ellerimle büyütmek istiyorum yaa strese gelemiyorum hiç çok çıt kırıldımım birde çalışırsam durum vahim olurkaydirigubbakcemile3haklisin insan 90 yasinda olunca.kaydirigubbakcemile3 ikinci buyudugunde bile yasin 30 olmuyo. dogru ise bakim.lmaz:
canım çok güzel ama biraz renklendir istersen ben renkli stickerler varya onlardan alıp yapıştıracağım hem odasına hem duvarlarına şimdi bi oda değişikliği yapacağız onu bekliyorum.bunların hepsini ne kadara almıştın
yaa bende denedim ama dayanamadım yaa şimdide acısını çekiyorum işteaslinda uyku konusunda sansliydim oglumda. cok zorlayan bir bebek degildi. once gunduz kendi kendine uyumasini ogrettim. mesela yatagina koyardim, biraz mirildansa veya aglasa yanina gider kucagima almadan azcik pispislar tekrar cikardim odadan. sonra alisti, yatagina koyunca uyurdu. daha sonra gece uykusu icin ayni seyi uyguladim. onda da sorun cikarmadi oglusum.
ama 6 aylikken geceleri yarim saatte bir uyanmaya baslamisti. butun gun ve gece yalniz baktigim icin artik zombi gibi olmustum. kontrollu aglama yontemini cok arastirdim. esime deniycem dedim. sen bilirsin deyince, 3 gece oglum odasinda biz de kendi odamizda agladik. 4. gunden sonra hepimiz sabahlara kadar misil misil uyuduk.
tabiki yok dis cikarma, yok ates vs... gibi durumlarda hemen huylari degisiyor. o zaman da gonlunu yapiyorsun.
tabi simdi nasil olur, bu sefer neler yaparim bilmiyorum.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım nerelerdesin senslm kızlar biz geldik sonunda çok yorgun telaşlı bir hafta geçirdim ..sizlerden ne var ne yok?
hoşgeldin canısı özlettin kendinislmmm kasım annişleriii nasılsız bakalım geçmişi okumadan bi laf atayım dedim.nasıl herkesin keyfi yerinde mı arkadaşlarımmmm
iyi akşamlar güzelimben kaçar iyi akşamlar kızlar
evet bizimde annem bakıcak heralde baya tartışma yaşarız
yaa şu ikeanın ankarada olmamasına acaip gıcığım hee izmire gidince topluyodum ne görsem valla kafamçokkarıştı
bi bakim ben de sitesine uygun olcaksa sipariş verebülürük hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?