he sorma şişman manken oldum kızım öle deme bende kemik yok ya et oluo hepsi hemide yanakalrıma uyus oluom az popoma falan gtse bari:roflol::roflol::roflol:
heyy millettt ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm ayy ne gündü allahımmm
bugun 2.düzey ultrasona gittim ve özgemi gördümmmmm çok mutluyum şukurler olsun hiççç bi problemi yokmuş yavrumun allahın izni ile çok çok sefindimmmmmmmm :sm_cool: teyzoşlar kızım tamm tamına 560 gr olmuşşşş
hastane işini hallettik sora kızımlan bakırköyde gezdik biras ona C&A dan bi takım aldım zıbın çıtçıtlı badi ve önlükten oluşan çok şiviiiinnnn fotosunu çeker koyarım bi ara sora eve geldim allahım ev uçmuş vaziyetteydi delüler gibi temizlik yaptım halılar yıkamadan gelmişti kocişte onnarı serdi şimdi bulaşık ve çamaşır makinesi haldır haldır çalışıyo ben pert durumda kendimi yatağa attım ve tabii kiii kk dayımm :lepi:
siz naptınıs ey ahaliiiiiiiiiii geçmişe bakcak halde deelim varmı günün önemli bi gelişmesiiiiii ötün bakimmm delikafadulden
kenyacım seni yannız mı bıraktılar yiwrım buralaada nerde o koca memiş piyasada yokkkk
ohh afiyet bal seker olsun edacım
bebişine yarasın :)
ee adam bıktı tabe evde hizmet etmekten dışarda doyuram dedi bugun demiiiiiiiiii :roflol:
muredaaaaaaaaaa nannnnnn senin orda C A mağazası vaaa mı ya erkek bebiş için manyak ötesi bişi gördüm hay ya rabbim delirdim resmennn git al oğluna dicektimmm
valla ne bülem ben görünce senin oğlan geldi aklıma niyeyse ya muriş çok tatlıydı yaaaaaaaaaaaa
pantolonu böle dıştan keten gibi ama içi pofuduk montlar varya onun gibi üstte de çıtçıtlı badi tarzında kazak triko ayyy çooookkk serserüydüüüüü naaaaaaaaaannnnnnnnnn keşke fotosunu çekeydimmm valla ayrıntılıya giderken uğradım gördüm onu görünce nan dedim doktor erkek derse koşa koşa gelip bunu alcam didim hee :)))
35 liraydı çokta pahalı gelmedi bana.daha neler neler allam kudurttu beni o tükan C&A diye mağaza büyük bişi bi çok yerde şubeleri varr
ya çıtçıtlı badiler vardı 4 tanesi 19 liraydı almadım şimdi de kızıyom kendime çunku ustunde tamemen bitkisel bilmem nelerden yapılmıştır falan yazıyo sadece bi takım aldım geldim keşke onnarı da alaydım laa
nan çekilişe bi hile kat istersen sana ben hediye alim onu yollimmm :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?