sağolasın canım seninde geri kalır bi yanın yok yanii artis pozları eklemişsin hemen kaydirigubbakcemile3günaydın yiwrımmmmmmmmmmmmm
kısssssssss dün facede fotolarına baktım hoş hatun senüüüüüüüüüüüüüüü :jeyyar:
günaydınnn cancangünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi beni beğenmedi cerin yaff herkeşlere hoş hatun didi bana bi iltifat bilem yok
sizede günaydın prenses ve anasıGünaydın kasım ayının en datlu anaları vede kasımın en güzel bebekleriiiiiiiii nasınız eyisiniz maşallah
evet ooolllllllleeeeeyyyyyayy bugun cumaaaaa yuppiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
fıstık kimin hatun demiinan yalnız uni'nin havası kimsede yok hatuna hasta oldum nannnnnnn :jeyyar:
o altın kızlar o kızcaza bile laf ediyolarsa yuhhhhhhhhhh yaneeeee delikafadulden
o minik prensesi gör bakim annesi herşey yolundadır inşallahevettttt bende cok mutluyum cuma olduğu için çünkü yarın bebemi görecem 1 aydır görmüyom çok özledim yavrumu :sinifsinif:
günaydın canımgünaydın kızlaaara.s.
günaydınnGünaydın güzel anneler ve minik bebişleri......
anamm eyükü bi davul gibi gööbeeen olmuş herkişe gösterecen demiineyini beğenmiolarmıs mis gibin kıs kör demekki onlarr :umursamaz: git göbemee bak nan http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/275728-2009-kasim-annelerinin-gobusleri-59.html
sağolasın canım seninde geri kalır bi yanın yok yanii artis pozları eklemişsin hemen kaydirigubbakcemile3
günaydınnn cancan
yaw gacii bana iltifat etti deyü ne diye çekemeyonn alla alla
cadi garii sen yatmıyon mu heeç gece burdasın sabah burda
sizede günaydın prenses ve anası
evet ooolllllllleeeeeyyyyy
fıstık kimin hatun demii
o minik prensesi gör bakim annesi herşey yolundadır inşallah
günaydın canım
günaydınn
anamm eyükü bi davul gibi gööbeeen olmuş herkişe gösterecen demii
ayyy kızlar ya burda çalışan evli bir erkek arkadaş var bebeğime hediye almışlar eşiyle bebeğimin ilk hediyesi diyebilirim çok mutlu oldum çok sevindim ya pembiş pembiş bir elbise minicik biiş bide ayakkabı almış duygulandım şimdi sabah sabah :sinifsinif:
E güle güle kullansın minik kuşun cicileri........
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay ne güsel bayılırım hediye almaya güle güle giysin kızınnnopuyorumnanaktan
canım güle güle giysin kızın... beklenmeyen hediyeler çok duygulandırıyo insanı yaaa
valla gecmiş yalan sölemes öle yazıydı damatlık bilem beğenmişsin egeye:roflol::roflol::roflol:
neyini beğenmiolarmıs mis gibin kıs kör demekki onlarr :umursamaz: git göbemee bak nan http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/275728-2009-kasim-annelerinin-gobusleri-59.html
günaydınnnopuyorumnanaktan
Valla bende baktım göbişlere benimki bana kocaman geliyo ama sizinkileri görünce , benim bızdığım küçükmü kaldı acep diye üzülüyom
ayyy kızlar ya burda çalışan evli bir erkek arkadaş var bebeğime hediye almışlar eşiyle bebeğimin ilk hediyesi diyebilirim çok mutlu oldum çok sevindim ya pembiş pembiş bir elbise minicik biiş bide ayakkabı almış duygulandım şimdi sabah sabah :sinifsinif:
günaydın kızlaaara.s.
Günaydın güzel anneler ve minik bebişleri......
bedava sirke baldan tatlıdır mı diyon yohsa lannnnn :roflol: :roflol: :roflol:
nası ruhsuz bi yorum oldu demi şaka şaka gııııııııııııııı kaydirigubbakcemile3
güle güle kullansın bebişkoooooooo devamı gelsün işallahhhhhhh
ya ben şu ticker işini bi türlü halledemedim haaa
sinir oldum
vayy ii taktik nannnnnnnn :jeyyar:
:mymeka: ne lannnnnnnnnnn daha yazdan ne gördükte kış gelsin dua ediyonus mannaklarrrrrrrrrrrrrrrr tabe hatun deniz kenarında su kuşu hergun yuzdun doydun demiiiiiiiiiiklava: biz daha yıllık izin alacazzzzzzzzdaaaaaaaaaa deniz yüzü görecezzzz kızııııııııııııım yolarun haaaaaaaaaa naniknanik
aaaaa o nerden çıktı kıııııı :mymeka:he bide kızının adasıyım bak ona göreee:kedi:bak oğlum tekmeledi valla cok kızdı haa:roflol::roflol::roflol: sen kızını edaya gelin veriomusun ayıp olıııı amaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hee nan benimde yakışıklıı kuzumun kısmetleri kapanacakk :mymeka:kızımmmmmmmmmmmmm ben edaya kız mız vermiyom lan nerden çıktı bu bee asparagasss aaaaaaaaaa kızımın adını çıkartcaklar kısmeti kapancak nannnnnnnnn süprizzzzz
valla gecmiş yalan sölemes öle yazıydı damatlık bilem beğenmişsin egeye:roflol::roflol::roflol:
abbaaoowww nası dedikoducular laaaaaaaa damatlık deel kızıımmm masum bi hediyeydi aaa aaa sositososito
nan nerdeyse cocuk doğacak sen hala ticker yapacan kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnopuyorumnanaktanayy taktik olarak yapmadım emme eyi oldu nan kaydirigubbakcemile3
ayy ewt cnm yaaa doyduk iştee napak kış gelsin diyozz lülülülülülü
aaaaa o nerden çıktı kıııııı :mymeka:
hee nan benimde yakışıklıı kuzumun kısmetleri kapanacakk :mymeka:
ben önce bebeleri görmeden kimseye talip olmam nann :roflol::roflol:
kızzzz ne damatlığıı :mymeka:
bayramlık :roflol::roflol:
hepinizeeee kocamaaaaannn günaydınlarrr a.s. canlarııımmmm
günaydınnnnopuyorumnanaktan
sen bilmiiin gı o bayramlık şifre şifre yakacak oğlunun başınıı:roflol::roflol::roflol:
günaydın muredam nassın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?