2009 Kasm Anneleri

Mavişim Tatile gidiyorsunuz güle güle gidin güle güle gelin canım..Bizde yarınki duruma bakıp tatil planlanımızı yapacağız umarım beklediğim haber gelir..:Saruboceq:
ıtekim birtanem mide yanması için reni daha 3 aylıktık verdi doktor ben içmedim ama çevremdeki herkezde içmiş hamileliğinde içenlerde vardı .Rahatlatıyormuş birtanesi doktorunda tavsiye ettiyse tamamdır..

Ya çok sıcak kızlar çokkk nefes alamıyor insan offf şu tatil işi bakalım ne olacak..alkisalkisalkis

neyse kıslar oğluşum uyumuşken bende biraz kestireyim sonrada ev işlerine dalarım sonra görüşürz

hadi bakalım nazlım inşallah hersey yolunda giderde sende yaparsın tatilinii :Saruboceq:
benim kocişimde 8 ağustosta bir hafta çıkıyor izine.bakalım bizde daha düşünmedik ne yapsak :uhm:

slm cnmm a.s.
güle güle gidin allah yolunuzu açık etsin.
keyfini çıkar tatilin,bebişinide dikkat et kendinedee opuyorumnanaktan

slm güzelim hoşgeldin kendine ve bıdığına iyi bak oralarda olur mu:gitme nasıl söz tabiiki helal olsun ama böle söyleme yaamafoldumben

gule gule git canim. iyi tatiller.

sagolun fıstıklarım dikkat ederim tabiki kendini geçtim bebişim iyi olsunda başka birşey istemem 2 gündür çok kötüydüm malum ...bende bu ara bayagı hassaslaşmışım başka nedenlerde vardı hepsi üst üste gelince neyse atlatırım bu tatilde iyi gelir bana.. bu arada rennie bende kullandım doktor veriyor bir kaç tane kullanabilirsin ama sık mide yanması oluyorsa yarım yarım atabilirsin agzına iyi geliyor çünkü..nazlıcım inşallah gidersiniz sizde tatile.neyse benden slm diger arkadaşlara malum görüşemeyecegiz sanırım..ben çıakrım 1 saate kadar..

ıtekim ufukta tatil var ama eşimin bize güzel bir önerisi oldu onu değerlendirmek istiyoruz bakalım yarın belli olacak oda Çeşmede nasipse..

Muredam normalde eşimin tatilide 1 hafta bir otele bir yere gidiyorduk malum bu durumda uzak yolu hiç çekemeyeceğim..Yarınsa bir yazlık vardı onunla konuşmaya gidiyoruz olursa 1 ay oğluşumuda alıp gideceğim eşimde günlük bile gidip gelebilir otobandan Çeşmeye 1 haftada tamamen yanımızda olacak şu sıcakları geçiririz orada dedik ama bilemiyorumki gülüm karşımıza ne çıkacak ne olacak..Hayırlısıyla olsun azıcık kendimize gelelim.ınşallah sizde marmarise geçin gülüm benim ilk aklıma yazlık işi olmazsa orası geliyor hem çok uzak değil hem oldukça güzel bir yer

Narçiçeği hoş geldin canım sende a.s.

Wannam
sakin birtanem bak nasıl güzel yazmışsın çıkmayacağı varsada çıkıyor..Oysaki düzelecek bu durum biliyorsun bunu..Hemdeee çok kısa zamanda tatlı bebişimizin akıllı bir annesi var kurallara uyuyor elinden gelenide yapıyor..Daha ne olsun gülüm yaaa a.s.

günaydin kizlar nasilsinz bakemmm
kim var kim yok yine kaynatmissiniz
kahvalti edip geliom cok konusmayin ipin ucunu yakalayamiyorum sonra :)))

anasi akilli, bebegi icin herseyi koklayarak yiyor ama seker benimle ayni fikirde degil canim ya. dogru durust yemiyorum, cok dikkat ediyorum, yine de yuksek cikiyor.

hamileligimin basinda da her doktora gidisimde tansiyonum tavan yapiyordu heyecandan. sonra sonra sakinlestim bebegim buyudukce. belki bunda da oyle olur ama kac gundur olcuyorum, olcme saati gelince heyecanima engel olamiyorum. buda dogal olarak olcumu engelliyor.

birisinin yazligini kiraliycaksaniz cok dikkat edin, iyice bakin isteklerinizi karsiliyor mu? sen zaten dikkat edersin de benim ki gevezelik olsun iste.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…