delüü karıı lülülülülülü
Güzel bi hafta sonu dileriz Kasım Fıstıklarına ve FISTIK İÇLERİNE a.s. a.s.
Güzel bi hafta sonu dileriz Kasım Fıstıklarına ve FISTIK İÇLERİNE a.s. a.s.
neyse kıslar oğluşum uyumuşken bende biraz kestireyim sonrada ev işlerine dalarım sonra görüşürz
slm cnmm a.s.
güle güle gidin allah yolunuzu açık etsin.
keyfini çıkar tatilin,bebişinide dikkat et kendinedee opuyorumnanaktan
slm güzelim hoşgeldin kendine ve bıdığına iyi bak oralarda olur mu:gitmenasıl söz tabiiki helal olsun ama böle söyleme yaamafoldumben
gule gule git canim. iyi tatiller.
Mavişim Tatile gidiyorsunuz güle güle gidin güle güle gelin canım..Bizde yarınki duruma bakıp tatil planlanımızı yapacağız umarım beklediğim haber gelir..:Saruboceq:
İtekim birtanem mide yanması için reni daha 3 aylıktık verdi doktor ben içmedim ama çevremdeki herkezde içmiş hamileliğinde içenlerde vardı .Rahatlatıyormuş birtanesi doktorunda tavsiye ettiyse tamamdır..
Ya çok sıcak kızlar çokkk nefes alamıyor insan offf şu tatil işi bakalım ne olacak..alkisalkisalkis
10 dk. sonra sekerimi olcucem. olcmeden once o kadar cok geriliyorum ki, dusuk cikicaksa bile yuksek cikiyor.senağlama
slm cnmmmm a.s.slm hatunlar nasılsınız tatile gidenler sıcaktan pişenler midesi yananlar epinize iyi günlerr a.s.
Wannam[/B] sakin birtanem bak nasıl güzel yazmışsın çıkmayacağı varsada çıkıyor..Oysaki düzelecek bu durum biliyorsun bunu..Hemdeee çok kısa zamanda tatlı bebişimizin akıllı bir annesi var kurallara uyuyor elinden gelenide yapıyor..Daha ne olsun gülüm yaaa a.s.
İtekim ufukta tatil var ama eşimin bize güzel bir önerisi oldu onu değerlendirmek istiyoruz bakalım yarın belli olacak oda Çeşmede nasipse..
Muredam normalde eşimin tatilide 1 hafta bir otele bir yere gidiyorduk malum bu durumda uzak yolu hiç çekemeyeceğim..Yarınsa bir yazlık vardı onunla konuşmaya gidiyoruz olursa 1 ay oğluşumuda alıp gideceğim eşimde günlük bile gidip gelebilir otobandan Çeşmeye 1 haftada tamamen yanımızda olacak şu sıcakları geçiririz orada dedik ama bilemiyorumki gülüm karşımıza ne çıkacak ne olacak..Hayırlısıyla olsun azıcık kendimize gelelim.İnşallah sizde marmarise geçin gülüm benim ilk aklıma yazlık işi olmazsa orası geliyor hem çok uzak değil hem oldukça güzel bir yer
ayy canım yaaa takma ama kafanaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?