anasi akilli, bebegi icin herseyi koklayarak yiyor ama seker benimle ayni fikirde degil canim ya. dogru durust yemiyorum, cok dikkat ediyorum, yine de yuksek cikiyor.
hamileligimin basinda da her doktora gidisimde tansiyonum tavan yapiyordu heyecandan. sonra sonra sakinlestim bebegim buyudukce. belki bunda da oyle olur ama kac gundur olcuyorum, olcme saati gelince heyecanima engel olamiyorum. buda dogal olarak olcumu engelliyor.
İtekim ufukta tatil var ama eşimin bize güzel bir önerisi oldu onu değerlendirmek istiyoruz bakalım yarın belli olacak oda Çeşmede nasipse..
Muredam normalde eşimin tatilide 1 hafta bir otele bir yere gidiyorduk malum bu durumda uzak yolu hiç çekemeyeceğim..Yarınsa bir yazlık vardı onunla konuşmaya gidiyoruz olursa 1 ay oğluşumuda alıp gideceğim eşimde günlük bile gidip gelebilir otobandan Çeşmeye 1 haftada tamamen yanımızda olacak şu sıcakları geçiririz orada dedik ama bilemiyorumki gülüm karşımıza ne çıkacak ne olacak..Hayırlısıyla olsun azıcık kendimize gelelim.İnşallah sizde marmarise geçin gülüm benim ilk aklıma yazlık işi olmazsa orası geliyor hem çok uzak değil hem oldukça güzel bir yer
Selam canım a.s. a.s.slm kızlarrr
nazlım zaten marmariste oturuyorum bendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o yüzden düşünüyoruz iştee hep burdayız uludağa falanmı çıksak diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi inşallah senin ev işin olur cnmcıım doğamız ve yağmurumuzla uzuun bi tatil yapmış olursun opuyorumnanaktan
slm eliff hoşgelldiinn a.s.günaydin kizlar nasilsinz bakemmm
kim var kim yok yine kaynatmissiniz
kahvalti edip geliom cok konusmayin ipin ucunu yakalayamiyorum sonra :)))
slm kızlarrr
Kıyamam yaa bazen bendede oluyor dediğin gibi bir bakıyorum tansiyonum ölçülecek normalken bile farklı çıkartabiliyorum..Moral duygular ne kadar önemli değilmi iyi kötü yapabiliyorsa kötüyüde iyi yapma gücü hat safhadadır...
İnşallah cnm benim daha dikkatli olursun ve dediğin gibi büyüdükçe geçer annesi..:Saruboceq: Şeniz
Elifcim Günaydın cnm .. a.s. a.s.
Wannam arkadaşımın dibinde tanıdık sadece ben işin açıkçası yazlık almayı düşünüyorduk ama denemedimkii hiçç nasıl olur hoşumuza giderdi rahat edermiyiz bize uyarmı bunları denemek istedik o sebeplede bu yıl 1 aylık bebekten dolayı önümüzdeki yılda sezonluk hem mekan insanları vsvsvs denemek amaçlı güzel olursa böyle bir atılımda bulunacağız aa baktık olmadı 1 haftalık tatillerimizi değerlendirir normal süreriz yaşantıyı..
slm eliff hoşgelldiinn a.s.
slm canikoommm opuyorumnanaktan
ayy wanna demekkii hepimiz aynıyız cnmcım yaa,bende tansiyon ve nabız ölçümünde öyle heyeanlanıyorumkiii hep daha yüksek çıkıyor.
allahtan kilo ölçümünde heycanın etkisi yok :roflol::roflol::roflol: yoksa ondada tavan yapardım :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Canım yaaa ben Muğla okudukça birde İzmire gelip gidiceğim dedikçe Marmarisede öyle uğruyorsun sanıyordum hep çok özür yaa:kedi: :roflol:
Ozaman gelin Çeşmeye yada akdeniz akşamlarıııı:)):hooray:
İnşallah birtanem inşallah olurda azıcık oğluşta eğlenir bisikletti denizdi derken vakit geçer gider bakalım nasipten :Saruboceq: Şeniz
ŞenizŞeniz
tabi bir deneme sureci gecirin. ama bu konuda deneyimli olarak bir iki fikir vereyim.
ben genc kizken izmir, gumuldurde yazligimiz vardi. cok buyuk bir evdi. tozu pisligi hic bitmiyordu. tabi olan anneme oluyordu. kadincagiz butun yazi ev temizleyerek geciriyordu. dayanamadi sattik orayi, ayvalikta kucuk bir daire aldilar. simdi gittigimizde 2saatte temizligi bitirip kendimizi denize atiyoruz.
tabiki karar kisinin. iyice bak ama yazlik ozellikle cocuklar icin cok iyi oluyor. bana kalsa git bir otele bir hafta ye ic yat, ama cocuklara yetmiyor.
az once sabah olcumumu yaptim. 122 cikti. tokluk 120 yi gecmesin diyorlar ya. bunada sukur. hep boyle ciksa raziyim. darisi ogle yemegine insallah.
yalniz bu arada 2 haftadir bir gram almadim. bu tabiki benim icin iyi birsey ama bebisim besleniyordur insallah.:çok üzgünüm:
ayy wanna demekkii hepimiz aynıyız cnmcım yaa,bende tansiyon ve nabız ölçümünde öyle heyeanlanıyorumkiii hep daha yüksek çıkıyor.
allahtan kilo ölçümünde heycanın etkisi yok :roflol::roflol::roflol: yoksa ondada tavan yapardım :roflol:
:roflol::roflol:
bende diyorum hiç demedimmi ben nazlıma marmaristeyim diyee :roflol::roflol:
valla düşünüyoruz cnm bakalım,ya burda takılıcaz,ya izmire gidicez yada antalya tarafına açılıcaz :Saruboceq:
sende dediğin gibi önce güzel bi araştırma yap cnmcım,çünkü bu yazlık olayında cevre falan çok önemli oluyor.
az once sabah olcumumu yaptim. 122 cikti. tokluk 120 yi gecmesin diyorlar ya. bunada sukur. hep boyle ciksa raziyim. darisi ogle yemegine insallah.
yalniz bu arada 2 haftadir bir gram almadim. bu tabiki benim icin iyi birsey ama bebisim besleniyordur insallah.:çok üzgünüm:
Kesinlikleee cnm benim katılıyorum ikinizede o yüzdende denemek istiyorum ya körükörüne iş yapmamış oluruz bu sene 1aylık bör dönem seneye sezonluk nasip olursaa olmazsada giderim 1 hafta güzel bir yere cici cici geçirirm tatilimi olsundaaa öyle yada böyle:)
Canım yaa İzmire geldiğinde beklerim Şeniz
Canım yaa tek sebep kesinlikle budur..İnan 1 hafta giderim paşalar gibi tatilimi yapar gelirim sonra İzmirde yazlık gibi zaten oturduğum yer çıkar gezer dolaşırım ama olmuyor tıkanıp kaldık işte belki bebekten dolayı şuan bilemiyorum ama sonuçta Yağmurda büyüyecek 2 çocuk ve sıcak bir yaz normalde birde havuza üyeyim burada ama düşünebiliyormusun yasak kıyamam babasını bekliyor gelecek götürecek oda çok yoğun.Tamamen bazı şeyler ihtiyaçtan geliyor.Tavsiyelerini dinlerim birtanem zaten emin değilim bakarsın böylede güzel olur devam ederiz maksat şu çocuklarla ve şuanki zamanımda elim kolum bağlı Doğa ben evdeyiz patlıyoruz birşeyler yapabilmek..Çok haklısın birtanem bakalım neler gelecek önümüze hele bir yarın olsun kararlar verilsin muhakkak haber veririz sizlereŞeniz
cnm sen hiç bişey yemiyor değilsin tam aksi sağlıklı besleniyorsun.kafana takma inanki daha sağlıklı besleniyodur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?