dimi yaa şakkıdı
bilmem artik, aklima kodun bi kere.:umursamaz:
tabiki oyle. bak bana daha bi corap bile almadim. benim kiz dogustan temiz tutmayi ogrencek.:roflol:
a.s.a.s. al bunu ozaman
kızım bide varya o karılar ayda bi makina acıolardırda ondan yetmiodur kıyafetleri:roflol::roflol::roflol:
a.s.a.s. al bunu ozaman
aldim gittiŞeniz
kızım bide varya o karılar ayda bi makina acıolardırda ondan yetmiodur kıyafetleri:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol:
annesi bi gün giydiini ertesi günü giyemiyo mutlaka bi yeri lekeleniyo kızı nasıl temiz tutcaksa :roflol:
:roflol::roflolasakli seni.kaydirigubbakcemile3
ben kactim. aksami kilip azcik uzancam. yada belki gelirim.opuyorumnanaktan
ben kactim. aksami kilip azcik uzancam. yada belki gelirim.opuyorumnanaktan
hıh ben dün oturdum neler almışım listesini yaptım eksikleri de çıkardım :dilcikar:
ama bana soran yok ondan vermiem listeyi saa :mymeka:
benimkiler datlu deelmi nan :mymeka:
kizz ne cildirdin böyle kis yaklassin türkiyede de cikar aynilari merak etme..olmadi ben sana yollarim canim..benim kardesimin 15 sene önce vardi böyle tulumlari türk mali:roflol:
türkiyede de var sen dert etme..tek fark burda her mevsim oluyo hic yaz gelmedigi icinkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy, cok guldum, cunku benim okulda ders anlatirken kullandigim bir yelpazem var tuylu tuylu, herkes seninle ayni seyi soyluyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canim, mothercare'i takip et. orda mutlaka bulursun. su an mevsimi degil, sonbahardan sonra gelmeye baslarlar. benim oglumada yurt disinda mothercare den hediye edilmisti onun icin diyorum.
daha sonra esim ona benzer birsey burdan aldi geldi. icine bi kere bile sokmadim, cunku tam astronot tulumu gibiydi. cocugun icinde kipirdamasi imkansizdi. ordan bulabilirsin yanee.yerimseniben
adamım kırmızı benüm rengüm zate 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun cinsinden yaneee
hepsi çohhhhh datlu laaa ama o hastane çıkışı en güzeliiiiiiiiiiiiiiiiii alkisalkisalkis
nan mothercare ne yauwww daha neler çıkacak başımıza loo şu cersu gaciside hep orayı söliyip duruyi ama bi bady 40 lira falan didi ohee oranın fiyatları öle uçuksa istemes halasuna sölerun bi astoronot yelee örsün onu giydiririm neyine yetmiyyyyy :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?