buyur burdan yak
nan nehiir kadın erken doğurcak sizin yüzünüzden allah muhafazaa :mymeka:
bu arada benim hazırlıklar tamam sayılır diyodum taaki az önce birinin hazırlık topicine bakana kadar dolap ful dolmuş birsürü eşya bi de kirletmeye başladılar mı yetmiyo diyooo
ben de bi doğsun eksikleri tamamlarız diyodum yaa kafamçokkarıştı
nan cerin benim c&a dan aldıım bodilerde mothercare yazıyodu o markayı da satıolar gaaba orda
ama indirimlileri aldım ben hem c&a ucuz ya baya
amannnn, tabiki tamamlarsin. onlar cocugu temiz tutmasini bilmiyolardir.:roflol:
:roflol: :roflol:
annesi bi gün giydiini ertesi günü giyemiyo mutlaka bi yeri lekeleniyo kızı nasıl temiz tutcaksa :roflol:
haa bişi sorcaaam benim hastane çıkışının içinden atlatle kilot çıktı atlatle kilot alcaz mı yoksa çıtçıtlı badiler o amaç için mi kullanılıyo
ya anam sen bi trabzonlardasın bi stocholmlerdesin de hangi ara tamamlıysın bu eksükleri ben onu annamadım olummm senle biz aynı yerdeydik yavruşların iki tane çıtçıtlı donu varıdı sen hangi ara depar attın nannnnnnnnnnn
adamım ya sen bebeee neyde yatıracan nan ne alacan öt bakem
kesin kesin biz iki tane zıbın takımıynan bile hallederuk bu işi :roflol:
ya bacılar bide kış bebesi bunnar allam bi makine toplansınki çamaşır atalım dices ee hepsi bi arada yıkandımı papirüsnen mi örteces bu veletlerü bide kış gunu onnarın kuruması var oy anam oyyy oyyy oyyyyyyyy bi dunya almak lazım iki makine doldurcak kadar alın bence nası fikir laelaelaelaelae
kizlar selam nasilsiniz? ya bisey sorcam.. sabahtan beri vajinamda agri var acaip sizliyor.. sizce neden olabilir bu? randevum sali günü.. napsam bilmiyorum.
dimi nan ben de bayıldım hastane çıkışına yaa 15 parça içinde iki takım var bi tulum, bi alt bi üst bi hırka bi yelek şapkalar çorap eldiven battaniye hepsi 70 lira
iki takım olunca 70 iyi dedim tek takımlısı 40 lira civarındaydı galiba
kızz bende bilmiyom mothercare i kaydirigubbakcemile3
bizim köyde yok bacıımm kaydirigubbakcemile3
nan cerin benim c&a dan aldıım bodilerde mothercare yazıyodu o markayı da satıolar gaaba orda
ama indirimlileri aldım ben hem c&a ucuz ya baya
mothercare'i nasil bilmezsin kiz? hangi alisveris merkezine gitsen vardir. ama dedigin gibi tuzlu biraz.
slm cnm hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktanSLMMM GÜZELLER GÜZELLERİ KASIM ANNECİKLERİ NASILSINIZZZzemuszemus
kızım 2 takımmış olcek okadar yavv,sende beleş arıyon nann kaydirigubbakcemile370 mi :1shok: kumaşı baya güzeldir o zamannn :lepi:
:roflol: :roflol:
dün çıktım bi kaç don daha aldım iki tulum aldım iki de babannesi almış bi de hastane çıkışı aldım battaniye havlu, alt açma aldım iki hırka iki takım aldım daha ne olsun nan
kadife tulum alcam çıkınca bi de çıtçıtlı body alcam yetmemi yaa
beşik olarak da o senin koyduğun beşikler varya kenarında çekmece olan sonra büyüyen onlardan alcam heralde nevresim,uyku seti falan da beşikten sonra alcam
tamamm şte hazırlık bu kadar naniknaniknaniknanik
ablam bana alma atlet sıyrılıyo dedi çıtçıtlı bady al bol bol dedü ama şimdi ben çok fazla alamıyom çunku hepsi ya sıfır kol yada kısa kol uzun kollu çıtçıtlı bady alacam malum kış bebesi giydirdiğimiz şeylerde ne kaa kalında olsa penye iki kat üst üste kolsun yavruşun kolları uşumesin demi gıı yerimseniben
onuda ilk kez cerinden duydumdu.benim egeme göre cicişler görmüş kaydirigubbakcemile3
emme burda C&A da yok yaavv kaydirigubbakcemile3
hee bacı tuz bana yasah doktor tuzu kes dedi şişkinlik yapiyaa istemem kalsınn :roflol:
slm cnm hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
anacım oda doğru yavv kaydirigubbakcemile3 benim gibin köy yerinde yaşamıyki hatunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3anacim sizin orda olmamasi normal. ama bu kadin istanbulda yasiyo. azcik bakinsin mutlak gorur.
piştt cerenimoo :1ninca::1ninca: gidince unutmada benim egenin takımı :roflol::roflol::roflol:hee c&a ya gidince yine alazaam bi dunya şey en iisi orası ya hem urunler hep organik kumaştan hemde guzel hemide ucuz 4lü çıtçıtlı bady 19 lira gıı pazardan alsan da aynı para zatiiii
hee bacı tuz bana yasah doktor tuzu kes dedi şişkinlik yapiyaa istemem kalsınn :roflol:
kizlar selam nasilsiniz? ya bisey sorcam.. sabahtan beri vajinamda agri var acaip sizliyor.. sizce neden olabilir bu? randevum sali günü.. napsam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?