mureda aslında kurtlarlan beraber dağlarda yaşiy millet :1ninca: :roflol: o yok bu yok kaydirigubbakcemile3
hee la diyomda inanmıyonuz benim arkası alabildiğine orman :roflol::roflol:mureda aslında kurtlarlan beraber dağlarda yaşiy millet :1ninca: :roflol: o yok bu yok kaydirigubbakcemile3
sende ondan cok uzakta degilsin anlasila. ora nere bura nere?
hayy alllam dahi seniii :roflol::roflol: alırkene ölçek barii :roflol::roflol:
cnm bence ara dr.sor yaa ne beklicen salıyılmaz:
gııı allahtan makinem 6 kg olanlardan yırttım hadi kaydirigubbakcemile3
sen hic mothercare bulcam diye ugrasma o zaman.:roflol:
niye nan pahalı mıı:1shok:70 mi :1shok: kumaşı baya güzeldir o zamannn :lepi:
anacım oda doğru yavv kaydirigubbakcemile3 benim gibin köy yerinde yaşamıyki hatunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
piştt cerenimoo :1ninca::1ninca: gidince unutmada benim egenin takımı :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: ayy ölecem nann sen kartanemdende pinti çıktın kızz
bencedeee :lepi:
hey millet zara kids indirme girmiş diye duydum hemen bi bakırköy yapıp görmem lazımmm kaydirigubbakcemile
ne pintiliğimi gördünüz nan :mymeka: adım çıkmış 9a inmez 8e yaww -tatlicadiarzu-
nan cerin iki takım 70işte hem de güzel kumaşı tomuycuk marka iydir heralde
hee la diyomda inanmıyonuz benim arkası alabildiğine orman :roflol::roflol:
allan safı istanbulun göbeğinde bilmiyo bide bana laf ediyy :roflol::roflol:
bencedeee :lepi:
hey millet zara kids indirme girmiş diye duydum hemen bi bakırköy yapıp görmem lazımmm kaydirigubbakcemile
niye nan pahalı mıı:1shok:
ne pintiliğimi gördünüz nan :mymeka: adım çıkmış 9a inmez 8e yaww -tatlicadiarzu-
sen niye vazgeçtin nan o beşikten de hele
benimkide 7 kg nann :roflol::roflol:gııı allahtan makinem 6 kg olanlardan yırttım hadi kaydirigubbakcemile3
niye nan pahalı mıı:1shok:
sen niye vazgeçtin nan o beşikten de hele
bak zara kids'i biliyon.delikafadulden
iyi onu kiyip almissin.:roflol:
kızıııımmmmm ben mahmutpaşa gülüyüm gittimmiydi kürkçü hana en ucuzundan kalitelisinden doldururum sepetimi dönerün ne annarım mothercareden falan daha adında meymenet yok :roflol:
istanbıldayım da parayı sokaktan toplamiyom heralllllll hiç olmadı gider pazardan alırım oluuummm delikafadulden
evet tomuycuk çok kalitelüü de bacı dun ben aynısını şu battaniyeyi 22 ye sorduğum yerde 50 tl idi kaydirigubbakcemile3 ay ben en iisi ordan alem bebemin her bişeyini
gıcık yauwwwwww :roflol: hee babam aldı saolsun yoksaaaa :jeyyar:
anam yok almaa dahaa belkim adam insafa gelirde bedava verir naniknaniknaniknaniknaniknanik
evet tomuycuk çok kalitelüü de bacı dun ben aynısını şu battaniyeyi 22 ye sorduğum yerde 50 tl idi kaydirigubbakcemile3 ay ben en iisi ordan alem bebemin her bişeyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?