2009 Kasm Anneleri

anam yok almaa dahaa belkim adam insafa gelirde bedava verir naniknaniknaniknaniknaniknanik

he gııı amca da pek bi nur yüzlüydü iki acitasyon yapsam daha da inerdi heee :roflol: kız orda varya ne takımlar allam allam iç zıbın dış kalın zıbın şapka önlük tarzı takımlar hep 10 liraydı kız ben akşamın bi saati gittim ya kafam durmuş heralde nie almadıysam ala ala ne aldım o koca dükkandan bilionuz mu alt üst yazlık takım şortlu sıfır kollu o da 3.5 tl idi aldım kasaya yöneldim bırakcaktım bida ayıp olur dedim iki saat gez gez bişi alma alıverdim gülücük marka bi takım çok tatlı :roflol: hayret nasılda kıyıp aldıysam hahahah

harbi nasil kiydin kiz.:roflol: bide geri birakmayi dusunmus, kor olmayasica.:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nan düdükler bi banyoya girdim cenenin dibine vurmusunuz gıs eda murat nerde yattı kaldı dimi yine koltuktaaa
yok kız yemek yiyoz şimik 10dk.molaaaa kaydirigubbakcemile3

yuh yaaaa yuhhhhh :mymeka::mymeka::mymeka:

arkadaslar kimin orda bebeko malları satan yada bebekonun mağzası var bi ürün arıyorum bana yardımcı olun yaa nolurrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq:

nee 3.5 lira mııı :1shok:
kızıııım delümüsüüünnn
ben öle bi yere girmiş olsam 10 deneden az alıp çıkmazdım gıı
ayy istanbula gelelim bari bee

bide herseye karisiyor gibi oluyor ama nevresimlerin yorganlari hic kullanisli degil. sadece sus yani. en guzel battaniyeye sarinca oluyor.opuyorumnanaktan

bide herseye karisiyor gibi oluyor ama nevresimlerin yorganlari hic kullanisli degil. sadece sus yani. en guzel battaniyeye sarinca oluyor.opuyorumnanaktan

hee bende süs olsun deyin alıom zaten hem uyku seti bu komple nevresim tak değil ama şekli şemali pek hosuma gitti yaaopuyorumnanaktan

harbi nasil kiydin kiz.:roflol: bide geri birakmayi dusunmus, kor olmayasica.:roflol:

yoh yauww şaka bi yana ben hep izne çıkınca alışveriş yapcam diye şartladım kendimi o yuzden bişi alasım gelmio yoksa normalde çok savruk bi tipim herşeyi alurun fiyatına bakmam naaann falla yerimseniben
ama şu mothercare gözümden kaçmış nası olduysa naniknanik ya ben sırf marka die bi ürüne çok para vermekten yane diilim sadece çokk sevmem lazım o zaman parasına heeçç bakmammmm kaydirigubbakcemile2 bide havamda olazaam allahh o zaman cerini tutana aşkolsun

tamam tamam inandik, takilmiycaz sana artik pinti diye.naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…