burada öle bacım dun pıknıkde kahvaltı yaparkene bogar derdınden üstümden tsörtü cıkarmamısım opuyorumnanaktan amele gıbı yandım sona bıkını ıle dursam ne fayda tıkınırken unutmusum kolumda ız var kaydirigubbakcemile3 yakıyo valla sıcakoh ii yapmısın bende ne olsun evdeydim dün cok sıcaktı burası yaaaaaaaaaaazemuszemus
hiç uçan hamile görmedim bebişim ama denizi taşıran bir hamile gördüm haftasonu tüm haber kanallarında :roflol: :roflol:
canım şaka bir yana sana gerçekten çok yakıştı hamilelik Şeniz
burada öle bacım dun pıknıkde kahvaltı yaparkene bogar derdınden üstümden tsörtü cıkarmamısım opuyorumnanaktan amele gıbı yandım sona bıkını ıle dursam ne fayda tıkınırken unutmusum kolumda ız var kaydirigubbakcemile3 yakıyo valla sıcak
görmediysen eger az sonra ben san auçacamda görürsün dicedım :roflol: :roflol:
yakıstımı nan tombul tombak bısı yım zaten delikafadulden am aben daha 4 yada 5 kılo felan aldım en fazla gerısı zaten vardı am asıskınlıkde var kılodan zıyadde dıdım ya ben hıc 36 beden felan olmadım aplaaaaaaa :1shok: :sinifsinif:
ay kızlar ben acıktım yemeğe gidiyom bugun fazla bişide yiyemedim iştahım yok
aman tanrım nazarmı oldun kıızz :roflol::roflol::roflol:
bölee uyandırmaya can kurban karakızım zemuszemusyaaa senmisin bebişim az oynuyo diyen öyle uyandırır seni işte kaydirigubbakcemile3
iyiyim nan sositosositotubiişşşşşş :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nbr naann :jeyyar::jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:hiç uçan hamile görmedim bebişim ama denizi taşıran bir hamile gördüm haftasonu tüm haber kanallarında :roflol: :roflol:
canım şaka bir yana sana gerçekten çok yakıştı hamilelik Şeniz
senin mi iştahın yok kız walla inanmam laelaelaelaelaeay kızlar ben acıktım yemeğe gidiyom bugun fazla bişide yiyemedim iştahım yok
benim gibişişkoo olmaya çalısıyo ama başaramassın kimseye kaptırmam tahtımı delikafadulden :roflol:
hee kızz 40 fırın ekmek yese bize gene yetişemez sen rahat oll :roflol::roflol::roflol:benim gibişişkoo olmaya çalısıyo ama başaramassın kimseye kaptırmam tahtımı delikafadulden :roflol:
afiyet olsun zerencim zemuszemusben de yemeğe gidiyorum kızlar...afiyet olsun hepinize
bölee uyandırmaya can kurban karakızım zemuszemus
iyiyim nan sositososito
:roflol: :roflol: :roflol:
senin mi iştahın yok kız walla inanmam laelaelaelaelae
kimseye tahtını kaptırmaz mısın güleyim bariiii lülülülülülü nan kilon kaç senin :mymeka: kilon kadar konuş beee laelaelaelaelae
kızlar çok tembel oldum ya hiç iş yapasım gelmiyor sadece uyumak istiyorum evim kokacak yakında
kimseye tahtını kaptırmaz mısın güleyim bariiii lülülülülülü nan kilon kaç senin :mymeka: kilon kadar konuş beee laelaelaelaelae
allaam kavga etmeyin nan :roflol::roflol::roflol:
bende aynıyım cnm,kolumu kaldırasım yok vallaa..
benimki koktu bileee :sinifsinif:kızlar çok tembel oldum ya hiç iş yapasım gelmiyor sadece uyumak istiyorum evim kokacak yakında
heee sen dün akşamki muhabeti diyonn jeton yeni düştü kafamçokkarıştıeee iyi olcan tabiii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
allaam kavga etmeyin nan :roflol::roflol::roflol:
evet arkadaşlarklava:geliyor ha
bende aynıyım cnm,kolumu kaldırasım yok vallaa..
nıye nan ordan zayıf gıbı mı duruyom yoksa :dance:
he ya tugba karısı tahtıma göz dikti tombul karuu :teytey:
ben kahvaltı etcemm görüşürüssssssssssssssss
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben sizi çokkkkkk özledim hemide acayipppppppp kaç gündür giremiyom dün de denize gittim cıbı cıbı zemuszemus nettınız balkalım fıstık ve içleri delikafadulden
cerın nan neden özgemıs sordun mu olumm ben olsam kıllanırım haa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: eccük çatam sana :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?