habere bakın kızz,adamlar neler buluyoo :1shok:
Basit bir tükürük testinin hamile kadınların erken doğum riskini saptayabileceği bildirildi. Britanyalı bilim adamları, 34 haftadan önce doğum yapan kadınların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin anormal derecede düşük olduğunu belirledi. Journal of Obstetrics and Gynaecology dergisinde yayımlanan araştırmada, erken doğum yapacağının önceden belirlenmesi halinde kadına kortizon verilebileceği ve böylece bebeğin akciğerlerinin gelişmesi sağlanarak sakatlık ve ölümün önüne geçilebileceği belirtildi.
yok bee deniz dediğimde öğleden sonra arkadaşlarıyla bi saat denize girdiler geldilerr o yanii zemuszemus
sende başlarsın hehir gibi bagurmaya sex hayatım yok deyüü :roflol: :roflol: az öle görüniyi
gördüm ama gözum baska yere kaydı aklımda kalmamıs naniknanik
annadım canım ben kıl bı karı oldugum ıcın hep dedıydımkı kız olursa ben erkek olursa sen koy diye ama erkek dedıler hemen ben atladım yiğit olsun dıye gene ben koycam yedırırmiyim oglusumun ısmını oda iki isim olmasın dedı onunda dedıgı olmus oldu :dance: :dance:
nan zaten uyandırmak isteyen kim? baktım uyuyo usul usul girdim yatağa uyanmasın diyee :1ninca: sıcakta heç çekilmiyoo :umursamaz: zaten en son ne zaman actıon yaptık hatırlamıyom bileee kaydirigubbakcemile3aaaaaaa bi adamı uyandıramadı beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzz naniknanik
şimdi daha çok inandım nan bununki kesin teneke kaplı adam lütfedip uyanmıyo bileeee :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol: hee kızz benim herüf uyusada ben yatınca acar söle bii gözlerinii :roflol::roflol::roflol: malumunuz altın kaplıyaa :roflol::roflol:aaaaaaa bi adamı uyandıramadı beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzz naniknanik
şimdi daha çok inandım nan bununki kesin teneke kaplı adam lütfedip uyanmıyo bileeee :roflol: :roflol: :roflol:
amaaannn bu test türkiyede uygulamaya girene kadar biz menapoza girer çoluk çocuk işinden elimizi eteeemizi çekmiş oluruk beaa şimdi olsa ya ne kaa güzel olurdu bee
yii yii kaydirigubbakcemile3yirim o tosbayı nan beeennnnnnnnnnnnnnnnnnn Şeniz
hee kız onun bacakları uzundu demi :1shok: unutmusum caktırma :1ninca:hahahaahaha sen misin o uçacak olann kızım sen dötünü kaldırıpta uçana kadar o leylek bacak karakız olduğu semti terkeder beeee :roflol: :roflol: :roflol:
yok nan patron canlızzzz kaydirigubbakcemile3 patron yanığı bunlaramele canlizzzzzzzzzzzzzzzzzz :roflol:
nan yok diyom nen inanmıyonuss olsa sölerim nen söylemiyim nikahlı koccam yanii:asigim:
:1shok::1shok:
:dilcikar: sizin ağzınıza laf verende kabahat zatenn :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
nan zaten uyandırmak isteyen kim? baktım uyuyo usul usul girdim yatağa uyanmasın diyee :1ninca: sıcakta heç çekilmiyoo :umursamaz: zaten en son ne zaman actıon yaptık hatırlamıyom bileee kaydirigubbakcemile3
he anladım gülüm opuyorumnanaktan
başladı bile kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baksanaa kaydirigubbakcemile3
karar verdinmi kız yiğitmi koycenzemuszemus
çatlaklaarrr
öğle arasında çıkam bakem dediydim şu dükkanlara ama hiç canım istemiyo yaa gelim de sizle laflıyam dedimm
gel bacım gel burda muhabbet bol ne işin war tükanlardaaçatlaklaarrr
öğle arasında çıkam bakem dediydim şu dükkanlara ama hiç canım istemiyo yaa gelim de sizle laflıyam dedimm
neydin nan anlat bakem birass :jeyyar:üfff evet hacı yaaa valla bazen sırf eski güzel günlerin hatrına katlanıyom haa :roflol:
ne bülem bu hormonlar bana yaramadı nan işallah lohusalıktan sora geçer :jeyyar: eskiden neydim ben beeeeeee delikafadulden
:roflol: neydın bacım eskıden annamadık daüfff evet hacı yaaa valla bazen sırf eski güzel günlerin hatrına katlanıyom haa :roflol:
ne bülem bu hormonlar bana yaramadı nan işallah lohusalıktan sora geçer :jeyyar: eskiden neydim ben beeeeeee delikafadulden
nan zaten uyandırmak isteyen kim? baktım uyuyo usul usul girdim yatağa uyanmasın diyee :1ninca: sıcakta heç çekilmiyoo :umursamaz: zaten en son ne zaman actıon yaptık hatırlamıyom bileee kaydirigubbakcemile3
:roflol: neydın bacım eskıden annamadık da
hee bızımkı dün deyor ki action yapar yaww get işine dedim içimden zaten yanmısım denızde tavuk gıbı bıde adam dokunursa ölürüm yaa yarın yapsak demım :jeyyar: :jeyyark dedı :roflol: kactum yanı
anaaamm bu kaa olur yaaa arkadaş pastanedeymişş bişi istiyon mu dediiiiiiiiii delikafadulden
:roflol: neydın bacım eskıden annamadık da
hee bızımkı dün deyor ki action yapar yaww get işine dedim içimden zaten yanmısım denızde tavuk gıbı bıde adam dokunursa ölürüm yaa yarın yapsak demım :jeyyar: :jeyyark dedı :roflol: kactum yanı
napak bacım tavuk gıbın yanmısım bıde bana dokunca iskence gıbı gelür vallabugün yarın derken sallaıyoz işte :teytey:ulan adamları ne kandiriyonuz
kızım canliz sana annatsamda anlamican karıştıracan nasılsa hiç bulaşmıyam ben en iisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:
üfff evet hacı yaaa valla bazen sırf eski güzel günlerin hatrına katlanıyom haa :roflol:
anaaamm bu kaa olur yaaa arkadaş pastanedeymişş bişi istiyon mu dediiiiiiiiii delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?