artık zaten bundan sonra bol bol dinlenecem hiçbir yere gitmek yok
hoşgeldin canımın içi
ohhh enerjik enerjik geldin acıkta bize ver o enerjinden opuyorumnanaktan
bencede vardır :roflol: :roflol: :roflol:
Geçmiş çok geçmiş nasıl okuycamlmaz:
İyi haftalar Fıstıklar Ve tatlı Fıstık İçlerimmmm a.s. a.s. a.s.
Biz çok çok enerjik geldik aranıza bu hafta sizlerleyiz nasips önümüzdeki hafta tatile ev işi tamamdır
canlar ben kaçar tlf evde unutmuşum zati anamı arayıp haber bilem alamadım
anneannem hastalanmış zaten 1 aydır çok iyi deeeldi annem cuma geldi yanından cumartesi gece fenalaşmış hastaneye yatırmışlar yoğun bakımda yatıyoo şincik gidip arayam bakım nasıl olmuş
hadi hepi,nizi öpüyom
hoşgeldin canımın içi
ohhh enerjik enerjik geldin acıkta bize ver o enerjinden opuyorumnanaktan
slm nazlıımmm opuyorumnanaktan
ohh çok sevindim cnmcımm,doğa beyimiz eglensin artık bool boll opuyorumnanaktan
cnm çok geçmiş olsun,görüşürüz
anneannem hastalanmış zaten 1 aydır çok iyi deeeldi annem cuma geldi yanından cumartesi gece fenalaşmış hastaneye yatırmışlar yoğun bakımda yatıyoo şincik gidip arayam bakım nasıl olmuş
hadi hepi,nizi öpüyom
kızlar yaaa benim çok uykum geliyo yaaa.. ilk günlerde de böle olmuştu... yine uyuklamaya başlıyom sanırsammirmirmirmir
gidip bi yüzümü yıkayıp geliym
sen bana ve bebişme şişkoooooooooooooo mu dimek istenin nan yoksam ben mi yanış annadım :jeyyar:
Hoşbuldummm Birtanem benimm opuyorumnanaktan
İstediğin enerji olsun Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Özlemişim zaten seni a.s.:1hug:
slm kızlar aseba geçimiş olsun annen için
naber nan kasım anaları ve danalarııı
hadi hepi,nizi öpüyom
naber nan kasım anaları ve danalarııı
hadi hepi,nizi öpüyom
günaydın canlarım beniim Şeniz ayy dün bebişim çok sakin dediydim yaa bugün sabah depiklerlen kalktımmçok keyiflendim hihoyyyt ben bi kahwaltı yapıyım gelürün yinee sositososito kahwaltı etmeyen warsa gelsinn sofram hazır cokacimcoook
oo nazlııımm hoşgeldiin gördünmüü çekilişte bana çıkmışsıın :lepi:Geçmiş çok geçmiş nasıl okuycamlmaz:
İyi haftalar Fıstıklar Ve tatlı Fıstık İçlerimmmm a.s. a.s. a.s.
Biz çok çok enerjik geldik aranıza bu hafta sizlerleyiz nasips önümüzdeki hafta tatile ev işi tamamdır
geçmiş olsun canımmcanlar ben kaçar tlf evde unutmuşum zati anamı arayıp haber bilem alamadım
hadi hepi,nizi öpüyom
oha kız nehir :roflol: :roflol: anaları ve danaları hee :roflol: :roflol: :roflol:
ıyı şekerım bızxen dün eglendık dınlendık geldik senı sormalı
iyi nan ne olsun kaydirigubbakcemile3naber nan kasım anaları ve danalarııı
ayy yerim ben onuu opuyorumnanaktanMuredam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
Canımm inşallah çok mutlu zaten hafta sonuna gidilecek yavaş yavaş hazırlanabilirizyerimsenibenBisikletini alacak ps alacak planlar yapılıyor neler neler kıyamam yaa iyi gelecek bizlere :Saruboceq:
Canımsınnn bizde bol bol öperiz o tatlı yanakları Şeniz
günaydın canlarım beniim Şeniz ayy dün bebişim çok sakin dediydim yaa bugün sabah depiklerlen kalktımmçok keyiflendim hihoyyyt ben bi kahwaltı yapıyım gelürün yinee sositososito kahwaltı etmeyen warsa gelsinn sofram hazır cokacimcoook
karakız bıze tombalak mı dedın hihoyyyt nan sen canınamı susadın gızımm sen hiç uçan hamile gördün nü
oo nazlııımm hoşgeldiin gördünmüü çekilişte bana çıkmışsıın :lepi:
geçmiş olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?