2009 Kasm Anneleri

kalkmadımı kızz kaydirigubbakcemile3
tüh beeaaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
anam yoktur yoktur yada ilkokul aşkıdır :roflol::roflol:

geçmiş olsun canımm a.s.

oooooo hacıı tabe gece bebeee rahatsız ettiniz yerinde dürttünüz o da sabaha intikamını aldı demi nannnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

habere bakın kızz,adamlar neler buluyoo :1shok:
Basit bir tükürük testinin hamile kadınların erken doğum riskini saptayabileceği bildirildi. Britanyalı bilim adamları, 34 haftadan önce doğum yapan kadınların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin anormal derecede düşük olduğunu belirledi. Journal of Obstetrics and Gynaecology dergisinde yayımlanan araştırmada, erken doğum yapacağının önceden belirlenmesi halinde kadına kortizon verilebileceği ve böylece bebeğin akciğerlerinin gelişmesi sağlanarak sakatlık ve ölümün önüne geçilebileceği belirtildi.

karakız bıze tombalak mı dedın hihoyyyt nan sen canınamı susadın gızımm sen hiç uçan hamile gördün nü

hahahaahaha sen misin o uçacak olann kızım sen dötünü kaldırıpta uçana kadar o leylek bacak karakız olduğu semti terkeder beeee :roflol: :roflol: :roflol:

amele canlizzzzzzzzzzzzzzzzzz :roflol:

sende başlarsın hehir gibi bagurmaya sex hayatım yok deyüü :roflol: :roflol: az öle görüniyi

sen benim gobuşumu görmedin galibaa :CüvCüv:
gördüm ama gözum baska yere kaydı aklımda kalmamıs naniknanik

annadım canım ben kıl bı karı oldugum ıcın hep dedıydımkı kız olursa ben erkek olursa sen koy diye ama erkek dedıler hemen ben atladım yiğit olsun dıye gene ben koycam yedırırmiyim oglusumun ısmını oda iki isim olmasın dedı onunda dedıgı olmus oldu :dance: :dance:

aaaaaaa bi adamı uyandıramadı beceriksizzzzzzzzzzzzzzzzz naniknanik
şimdi daha çok inandım nan bununki kesin teneke kaplı adam lütfedip uyanmıyo bileeee :roflol: :roflol: :roflol:

ayy canım hiç sorun olur muu ne zaman müsait olursan o zaman yolla önemli olan senin seçimin olması rengini herşeyini sen seç kızıma hatıra nazlı teyzesinden
peki yağmurumun renk tercihi var mı opuyorumnanaktan

oooooo hacıı tabe gece bebeee rahatsız ettiniz yerinde dürttünüz o da sabaha intikamını aldı demi nannnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:
nan yok diyom nen inanmıyonuss olsa sölerim nen söylemiyim nikahlı koccam yanii:asigim:
:1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol: aannaam doğru nann :roflol::roflol::roflol:
:dilcikar: sizin ağzınıza laf verende kabahat zatenn :dilcikar:
hahahaahaha sen misin o uçacak olann kızım sen dötünü kaldırıpta uçana kadar o leylek bacak karakız olduğu semti terkeder beeee :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…