benimki koktu bileee :sinifsinif:
heee sen dün akşamki muhabeti diyonn jeton yeni düştü kafamçokkarıştı
nan dedik ya herüf uyumuştu diyee fesat gacıı nan sizin yüzünüzden cinsel hayatım bitti beeee delikafadulden
sordum nan noluyos dedim nie özge falan ulen dio hangi kız ismini desem kıllancan valla dio hayatımda hiç özge olmadı :roflol: kızım 1 yıllık evliyik emme adamın zaten son 9 senesinde ben varım önceside daha ergenlik zamanı ilişkileri oliy problem deel yaneee :roflol:
kenya canım bana o battanıyeyı göndee bılırsın cok saol zahmett ettın canım yaaqa delikafadulden
dün bide denize gitmişti yazık çok yorulmuş herhalde bi baktım ağzı açık horul horul uyuyooo :roflol:kalkmadımı kızz kaydirigubbakcemile3
tüh beeaaa kaydirigubbakcemile3
canlar ben kaçar tlf evde unutmuşum zati anamı arayıp haber bilem alamadım
anneannem hastalanmış zaten 1 aydır çok iyi deeeldi annem cuma geldi yanından cumartesi gece fenalaşmış hastaneye yatırmışlar yoğun bakımda yatıyoo şincik gidip arayam bakım nasıl olmuş
hadi hepi,nizi öpüyom
dün bide denize gitmişti yazık çok yorulmuş herhalde bi baktım ağzı açık horul horul uyuyooo :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
anam yoktur yoktur yada ilkokul aşkıdır :roflol::roflol:
tabii kızım ne sandın anasının tosbası olcak o taa mıı naniknanik naniknanik
naber nan kasım anaları ve danalarııı
günaydın canlarım beniim Şeniz ayy dün bebişim çok sakin dediydim yaa bugün sabah depiklerlen kalktımmçok keyiflendim hihoyyyt ben bi kahwaltı yapıyım gelürün yinee sositososito kahwaltı etmeyen warsa gelsinn sofram hazır cokacimcoook
oooooo hacıı tabe gece bebeee rahatsız ettiniz yerinde dürttünüz o da sabaha intikamını aldı demi nannnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:
karakız bıze tombalak mı dedın hihoyyyt nan sen canınamı susadın gızımm sen hiç uçan hamile gördün nü
burada öle bacım dun pıknıkde kahvaltı yaparkene bogar derdınden üstümden tsörtü cıkarmamısım opuyorumnanaktan amele gıbı yandım sona bıkını ıle dursam ne fayda tıkınırken unutmusum kolumda ız var kaydirigubbakcemile3 yakıyo valla sıcak
görmediysen eger az sonra ben san auçacamda görürsün dicedım :roflol: :roflol:
yakıstımı nan tombul tombak bısı yım zaten delikafadulden am aben daha 4 yada 5 kılo felan aldım en fazla gerısı zaten vardı am asıskınlıkde var kılodan zıyadde dıdım ya ben hıc 36 beden felan olmadım aplaaaaaaa :1shok: :sinifsinif:
ahh yazık kıyamadın haa kaydirigubbakcemile3
seni niiye götürmedi nan denizee :uhm:
sende başlarsın hehir gibi bagurmaya sex hayatım yok deyüü :roflol: :roflol: az öle görüniyibenimki koktu bileee :sinifsinif:
nan dedik ya herüf uyumuştu diyee fesat gacıı nan sizin yüzünüzden cinsel hayatım bitti beeee delikafadulden
gördüm ama gözum baska yere kaydı aklımda kalmamıs naniknaniksen benim gobuşumu görmedin galibaa :CüvCüv:
sordum nan noluyos dedim nie özge falan ulen dio hangi kız ismini desem kıllancan valla dio hayatımda hiç özge olmadı :roflol: kızım 1 yıllık evliyik emme adamın zaten son 9 senesinde ben varım önceside daha ergenlik zamanı ilişkileri oliy problem deel yaneee :roflol:
benimki koktu bileee :sinifsinif:
Gördümmm Çokta Süper olmuşşşş :lepi: :lepi:
Prensesimize ne alıcamm oyy Nazlı teyzesi nerelere baksın şimdiden şaşırdı valla hihoyyyt zemuszemus
Yanlız küçücük bir sorum olacak sizlere yollama tarihi ben Çeşmeden yollarım prensesimede kendim alamam oradan 1 temmuzda evde olacağım sorun olurmu canım olursa bakarım bir çıkar yolu opuyorumnanaktan
Ne alayım Prensese Yaaa beyazmı ne renk olsun kaydirigubbakcemile3
nan yok diyom nen inanmıyonuss olsa sölerim nen söylemiyim nikahlı koccam yanii:asigim:oooooo hacıı tabe gece bebeee rahatsız ettiniz yerinde dürttünüz o da sabaha intikamını aldı demi nannnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:
:1shok::1shok:habere bakın kızz,adamlar neler buluyoo :1shok:
Basit bir tükürük testinin hamile kadınların erken doğum riskini saptayabileceği bildirildi. Britanyalı bilim adamları, 34 haftadan önce doğum yapan kadınların tükürüklerindeki progesteron seviyesinin anormal derecede düşük olduğunu belirledi. Journal of Obstetrics and Gynaecology dergisinde yayımlanan araştırmada, erken doğum yapacağının önceden belirlenmesi halinde kadına kortizon verilebileceği ve böylece bebeğin akciğerlerinin gelişmesi sağlanarak sakatlık ve ölümün önüne geçilebileceği belirtildi.
:dilcikar: sizin ağzınıza laf verende kabahat zatenn :dilcikar::roflol::roflol::roflol: aannaam doğru nann :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:hahahaahaha sen misin o uçacak olann kızım sen dötünü kaldırıpta uçana kadar o leylek bacak karakız olduğu semti terkeder beeee :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?