+18 e çok erken geçtik biz bugün kaydirigubbakcemile3noluyo nan burda iki dk yalnız bırakmaya gelmiyo haa hemen sapıtmış deli gacular
allah korusun kızzz delüü :mymeka:ben kaçtım cancanlarr yarım saate gelürün,sıcaktan ölmezsem bi yerde tabii :roflol::roflol:
anacım şahsen ben burdaki karılar yüzünden cinsellikten soğudum akşamları burda lak lak yaparken adam uyuya kalıyoo haftalardır siftah yok kızz :roflol:doğumdan soorası mıı nan 40 gün boş geçmicek mii CADIARZU
yasak mı kızım neden yapmıyonuz gıı
+18 e çok erken geçtik biz bugün kaydirigubbakcemile3
allah korusun kızzz delüü :mymeka:
anacım şahsen ben burdaki karılar yüzünden cinsellikten soğudum akşamları burda lak lak yaparken adam uyuya kalıyoo haftalardır siftah yok kızz :roflol:
yavrım niye ahh çekiyon çok mu geride kaldıda adam yine aynı adam yine elinin altında iş sende bitiyo yani 9 sene dile kolay tabi :roflol: :roflol: :roflol:
çocuklu arkadaşlarım hep anlatır çocuktan sonra hiç olmuyomuş nan çocuklan ilgilenmekten :1shok:çatlak gacuuuu :tomato:
kızım bu zamanlarının kıymetini bil doğumdan soora 40 gün yok sonra da ev kalabalık olur bişeycik yapamazsınız nan opuyorumnanaktan
ben cerinin halini hiç beğenmiyom kızlarr bunun duyguları depreştii bu akşam cerin gacusunun ewinde ufak çapta bi deprem olurssa şaşırmayınn :roflol:yauw bulantılar yok düşük tehlikesi şimdide şişkinlikk hoffff kocişi özledim nann delikafadulden
anacım şahsen ben burdaki karılar yüzünden cinsellikten soğudum akşamları burda lak lak yaparken adam uyuya kalıyoo haftalardır siftah yok kızz :roflol:
çatlak gacuuuu :tomato:
kızım bu zamanlarının kıymetini bil doğumdan soora 40 gün yok sonra da ev kalabalık olur bişeycik yapamazsınız nan opuyorumnanaktan
ÇATURTU KARUSU MSJ YAZMIŞ BEBİŞLERİDE KENDİLERİDE COK İİLERMİŞ HERKESİ ÇOK ÖZLEMİŞ ÇOK SELAMI VAR ÖPÜO SİZİopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman tanrım nazarmı oldun kıızz :roflol::roflol::roflol:
benim gibişişkoo olmaya çalısıyo ama başaramassın kimseye kaptırmam tahtımı delikafadulden :roflol:
hee kızz 40 fırın ekmek yese bize gene yetişemez sen rahat oll :roflol::roflol::roflol:
yetişeem tebi 400 fırın bıle yesem yetişemem
hahahaahaha sen misin o uçacak olann kızım sen dötünü kaldırıpta uçana kadar o leylek bacak karakız olduğu semti terkeder beeee :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: çatlak karu yaaaa :roflol:
yii yii kaydirigubbakcemile3
hee kız onun bacakları uzundu demi :1shok: unutmusum caktırma :1ninca:
ben yokken benim dedikodum demek he :jeyyar:
buyur mureda gacusu seni dinledim halka karıştım heeçbişey de bulamadım nan
bi kadife tulum buldum 15e 10a verseydi alcadımm vermedi zaten çok da ahım şahım bişey diildii
bi tane kışlık battaniye buldum sonunda kalınca bişi fermuarlı tulum oluyomuş şapkasıyla patiği var 20ye aldım onu iyi mi bilmem gari
daha da alışveriş merkezi dışında bi yere gitmem şu Ankarada
yok nan yasak değildee :sinifsinif::sinifsinif: ne bilem hem çok sıcak hemide bu işin tadı yok artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3doğumdan soorası mıı nan 40 gün boş geçmicek mii CADIARZU
yasak mı kızım neden yapmıyonuz gıı
hee kızz 40 günde ordan beklicez kaydirigubbakcemile3daha cok var ama yaaa bide bunun lohusalik dönemi var oyyy oyyyy
biz dertlenmeyelimde kim dertlensn
bi konu vardi eskiden hamileyim eyvah libidom yüksek diye duruyomu acaba hala:uhm:
derin konular konusuluyomus sekercigim...sapitmamak elde degil ki
defol git nan :mymeka: gözüm görmesin senii :mymeka:ayyy nan bi sürü işim war benim yaaa
ayy kowunda gidiyım ben artukun
buyur mureda gacusu seni dinledim halka karıştım heeçbişey de bulamadım nan
bi kadife tulum buldum 15e 10a verseydi alcadımm vermedi zaten çok da ahım şahım bişey diildii
bi tane kışlık battaniye buldum sonunda kalınca bişi fermuarlı tulum oluyomuş şapkasıyla patiği var 20ye aldım onu iyi mi bilmem gari
daha da alışveriş merkezi dışında bi yere gitmem şu Ankarada
kızlaaar noldu nan dağuldunuz muuu acaip uykum geldi yaa uykumu açın benim çıbık
yemekten önceki ara öğünde içtiğim süt ve yemekte yediğim yoğurttan olabülü müüü
kartanesi hayırlı olsun canım... bebişini sıcak sıcak gezdirirsin artık onun içinde.. nasıl bişe söle bakem şu yumoş yumoş olanlardan mı.. nerden aldığını da yazarmısın canım ben de çıkınca bakarım ,fiyatı da gayet iyi bence....
anam itekin dediği yer de pek uzak yaa benzin parasıyla aynıya gelir zaten :roflol: :roflol:yok nan yasak değildee :sinifsinif::sinifsinif: ne bilem hem çok sıcak hemide bu işin tadı yok artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee kızz 40 günde ordan beklicez kaydirigubbakcemile3
defol git nan :mymeka: gözüm görmesin senii :mymeka:
anacım ne biçim memleket nan oraa :roflol::roflol:
ayy ne bilem sen en iyisi iu minik anne itekin dediği yerlere git yaav
:roflol: :roflol: :roflol:gittim geldiimm :lepi:
arabalan gittim nan direksiyon kavrulmuş tutamadım vallaa allaha emanet gittimm :roflol::roflol:
egemin kalbinin sesini dinledim anacıııımm güm güüm
aşı vurmadı nan kadın,ben şubatta elimi kesitimdi vurulduydum,ondan 2 tane olmuş zaten dedi vurmadı fisfisfis
hergün ılık duş al dedi bende dedim kaça kadar hakkımız var :roflol::roflol: ben 10-15 kere alıyomdaa :roflol::roflol:kadın yıkıldı gülmekteen
daha sebep mi arıyon bacım herhalde sütlen yoğurttan uykun gelmiştir
ya bi hazımsızlık sabahtan beri doru durust bişi de yemedim ama bi türlü geçmiyo midem karnım gerim gerim geriliyi yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?