2009 Kasm Anneleri

noluyo nan burda iki dk yalnız bırakmaya gelmiyo haa hemen sapıtmış deli gacular
+18 e çok erken geçtik biz bugün kaydirigubbakcemile3
ben kaçtım cancanlarr yarım saate gelürün,sıcaktan ölmezsem bi yerde tabii :roflol::roflol:
allah korusun kızzz delüü :mymeka:
doğumdan soorası mıı nan 40 gün boş geçmicek mii CADIARZU
yasak mı kızım neden yapmıyonuz gıı
anacım şahsen ben burdaki karılar yüzünden cinsellikten soğudum akşamları burda lak lak yaparken adam uyuya kalıyoo haftalardır siftah yok kızz :roflol:

buyur mureda gacusu seni dinledim halka karıştım heeçbişey de bulamadım nan
bi kadife tulum buldum 15e 10a verseydi alcadımm vermedi zaten çok da ahım şahım bişey diildii
bi tane kışlık battaniye buldum sonunda kalınca bişi fermuarlı tulum oluyomuş şapkasıyla patiği var 20ye aldım onu iyi mi bilmem gari
daha da alışveriş merkezi dışında bi yere gitmem şu Ankarada

çatlak gacuuuu :tomato:
kızım bu zamanlarının kıymetini bil doğumdan soora 40 gün yok sonra da ev kalabalık olur bişeycik yapamazsınız nan opuyorumnanaktan

yavrım niye ahh çekiyon çok mu geride kaldıda adam yine aynı adam yine elinin altında iş sende bitiyo yani 9 sene dile kolay tabi :roflol: :roflol: :roflol:

yauw bulantılar yok düşük tehlikesi şimdide şişkinlikk hoffff kocişi özledim nann delikafadulden

ÇATURTU KARUSU MSJ YAZMIŞ BEBıŞLERıDE KENDıLERıDE COK ııLERMıŞ HERKESı ÇOK ÖZLEMıŞ ÇOK SELAMI VAR ÖPÜO SıZıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızım bu zamanlarının kıymetini bil doğumdan soora 40 gün yok sonra da ev kalabalık olur bişeycik yapamazsınız nan opuyorumnanaktan
çocuklu arkadaşlarım hep anlatır çocuktan sonra hiç olmuyomuş nan çocuklan ilgilenmekten :1shok:
yauw bulantılar yok düşük tehlikesi şimdide şişkinlikk hoffff kocişi özledim nann delikafadulden
ben cerinin halini hiç beğenmiyom kızlarr bunun duyguları depreştii bu akşam cerin gacusunun ewinde ufak çapta bi deprem olurssa şaşırmayınn :roflol:

anacım şahsen ben burdaki karılar yüzünden cinsellikten soğudum akşamları burda lak lak yaparken adam uyuya kalıyoo haftalardır siftah yok kızz :roflol:

:roflol::roflol: catlak kari seni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3güldürdün beni valla

sende millete gaz vermesene kartanem yaaaa :mymeka:
olan var olmayan var yani
biz daha dün aksam hesap yaptik doguma 4 ay var, 2 ayda lohusalik bictik offf offff

aman tanrım nazarmı oldun kıızz :roflol::roflol::roflol:

nazara geldim evet formumdan düştüm ama yarın toparlarım ben başlarım yemeğe tekrardan kaydirigubbakcemile3

benim gibişişkoo olmaya çalısıyo ama başaramassın kimseye kaptırmam tahtımı delikafadulden :roflol:

ben kim senin tahtına oturmak kim yaaaaa nan 40 değil 400 fırın ekmek yesem genede öyle olmam ben kaydirigubbakcemile3

kızlaaar noldu nan dağuldunuz muuu acaip uykum geldi yaa uykumu açın benim çıbık
yemekten önceki ara öğünde içtiğim süt ve yemekte yediğim yoğurttan olabülü müüü

kartanesi hayırlı olsun canım... bebişini sıcak sıcak gezdirirsin artık onun içinde.. nasıl bişe söle bakem şu yumoş yumoş olanlardan mı.. nerden aldığını da yazarmısın canım ben de çıkınca bakarım ,fiyatı da gayet iyi bence....

doğumdan soorası mıı nan 40 gün boş geçmicek mii CADIARZU
yasak mı kızım neden yapmıyonuz gıı
yok nan yasak değildee :sinifsinif::sinifsinif: ne bilem hem çok sıcak hemide bu işin tadı yok artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hee kızz 40 günde ordan beklicez kaydirigubbakcemile3
ayyy nan bi sürü işim war benim yaaa
ayy kowunda gidiyım ben artukun
defol git nan :mymeka: gözüm görmesin senii :mymeka:

anacım ne biçim memleket nan oraa :roflol::roflol:
ayy ne bilem sen en iyisi iu minik anne itekin dediği yerlere git yaav

gittim geldiimm :lepi:
arabalan gittim nan direksiyon kavrulmuş tutamadım vallaa allaha emanet gittimm :roflol::roflol:
egemin kalbinin sesini dinledim anacıııımm güm güüm
aşı vurmadı nan kadın,ben şubatta elimi kesitimdi vurulduydum,ondan 2 tane olmuş zaten dedi vurmadı fisfisfis
hergün ılık duş al dedi bende dedim kaça kadar hakkımız var :roflol::roflol: ben 10-15 kere alıyomdaa :roflol::roflol:kadın yıkıldı gülmekteen

böle yumoş yumoş kadife gibi bişey çok tatlı ben mavisini beğendim üzerindeki inekler çok şekerdi kafamçokkarıştı kız ama kızınız olcaak diyo allam sanki kıza mavi giydirmek haram :roflol:
canım anafartalar çarşısının ilk katından aldım

anam itekin dediği yer de pek uzak yaa benzin parasıyla aynıya gelir zaten :roflol: :roflol:
ama oraya da uğrıcam bi haftasonu
:roflol: :roflol: :roflol:

daha sebep mi arıyon bacım herhalde sütlen yoğurttan uykun gelmiştir

:icecream: :icecream:
çay içtim şimdii uykum açılsın diye de bebiş odalarına baktım netten dekorasyon fikirlerine anam onlara daldımmı da çıkamıyom yaa geri işime dönem bari

ya bi hazımsızlık sabahtan beri doru durust bişi de yemedim ama bi türlü geçmiyo midem karnım gerim gerim geriliyi yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…