2009 Kasm Anneleri

nen ekmeğime engel oluyon nan :mymeka:
ayyy ses verin nann
ben geldiiimmmmm hihoyyyt

nen ekmeğime engel oluyon nan :mymeka:

ben geldiiimmmmm hihoyyyt
olabilirmi nan opuyorumnanaktan
hem bu içimden gelen bişeee özgenin hediyesinden bişey eksiltmez yanii kaydirigubbakcemile3
ben cikiyorum yaa ayaklarim sismis pc basinda oturmaktan
hadi yarin görüsürk

hadi güle güle cnm dinlendir ayaklarını opuyorumnanaktan

kızz tubiş şok oldum yaaa :sinifsinif:
incisu o güzelim pijama takımını 5 liraya almış yaavv mafoldumbenmafoldumben

ben geldim bacılar sırtım koptu yaa mutfakta
misafirim gelcek yarım saate kadar gelirler herhalde

ben geldim bacılar sırtım koptu yaa mutfakta
misafirim gelcek yarım saate kadar gelirler herhalde

ayy bende yoruldum valla 2 günlük yaptım yemek bide kızartmayı ben balkonda yapıyom,benim açık mutfak evim salondan gitmiyo günlerce kokusu diyee :sinifsinif::sinifsinif:

hee biliyom artık öğrendim,arif eniştem her p.tesi halı saha maçına gidiy kaydirigubbakcemile3
kızz tubiş sizinde mesai saati felan yok demii :sinifsinif:

anam bizimki hep mesaide hep mesaide kaydirigubbakcemile3
bizimkilerin börek dükkanları war o yüzden çok çok erken gidiyoo hatta bazen gece 3 bucuk 4te gittiği oluyoo börek pişiriyooo zemuszemus e akşamda iş bitince anca geliyyoo öle sabah 9 akşam 6 çalışmıyoo :umursamaz:

ayy valla zor kızz allah kolaylık versin :Saruboceq:
benimkide öyle sabah 7 de gidiyo kaçta gelceği hiç belli olmuyo.özel sektör yaa zor bizimkide

naber karular evde boya badana oldgu içünnn bende arkadasımın yanına kactım oda nöbetci bgün yeni doğanda bebelerin beslenme saati bende bu arada internete takılam didim lan 900 gr lık bebecik var yazık durum fenaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…