iyiyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktannapıyon kıss tubiş
aaaa o yasak bu yasak delikafaduldentatli demekde yasak.lmaz:
way adi karu way dimek denize gidiyon hiç bizede gel dimek yok :umursamaz:denize gidicem yarın kısmetse ondan hazır olsun didim kaydirigubbakcemile3
he walla yaaa delikafaduldenkızzz gaz cıkarmak serbestmii delikafaduldendelikafadulden
nazi kampı mübarek kaydirigubbakcemile3
:icecream: :icecream: :icecream: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüdondurmada yasak.lmaz:
30 haftasında 900 gr doğmus wanna
bak o serbest. istedigin kadar sal anacim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gidin gidin zavallı ben evde tıkılıp kalmışım denizi getirin lan ablanız ayakları önüne yarın benim doğum günüm bakayım adamım bana ne süprizi var
he wannacık geri zaten solunum sıkıntısı vs var sürekli ambuluyolar tek başına solunum yapamıoo neyse edaoşum etkilenio benim iki senedir arkadasım burda görev yapıo ben nöbetlerine sık sık geldiğim için cok gördüm allah yardım etsin kimsenin basına gelmesin
aaaa o yasak bu yasak delikafadulden
he yaa ben cok masrafsızım nan eskiden sigara masrafım vardı simdi sadece dondurma oda hergun yemiyom opuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktan
aaaa o yasak bu yasak delikafadulden
way adi karu way dimek denize gidiyon hiç bizede gel dimek yok :umursamaz:
yok nan ilk zaman çoktu gazım ama şimdi hiç yok alıştım sütee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok nan ilk zaman çoktu gazım ama şimdi hiç yok alıştım sütee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anaamm doğum gününmü kızzz,kocişinden bekle sürprizii lülülülülülü
kocan kizmiyomuydu o kadar gaza kiz? benim ki tuhaf tuhaf bakiyordu.kaydirigubbakcemile3
şu ayın üçü gelsede gidip görsem paşamıııııııııııı odasıda boyanıooooooooooo ohh bembeyazzzzzzzzzz mis gibiiiiiiiiiiiii
eda, cekiliste cerin cikmis sana. alir artik dusune dusune 3.5 tlye bir badi.:roflol:
senin isinde kolay, ben napicam. nehir cadisi hicbirseyi begenmez simdi.:roflol:
kadina londradan alip yollayim dedim, bende sana sosyete pazarindan alirim dedi kiz.:dilcikar:
abla deme nann 82 doğumlusun sendee :mymeka:
şimdik ters tepecek senin taktikk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi kıızz çaktırmaa,valla bana hiç tuzlu gelmiyo deeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen tuzmu attı yoksa deeekaydirigubbakcemile3
kocan kizmiyomuydu o kadar gaza kiz? benim ki tuhaf tuhaf bakiyordu.kaydirigubbakcemile3
geldim nannn
ay kocişim yauw yedi falla tuzlu tuzlu o pilavı bide eline sağlık demez mi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?