seni kandırdı demi eve geç geleceği için tatlı ısmarlıyorklava:bu defa sopayı ben atam sana niye tatlı diyon len
ayy bende yoruldum valla 2 günlük yaptım yemek bide kızartmayı ben balkonda yapıyom,benim açık mutfak evim salondan gitmiyo günlerce kokusu diyee :sinifsinif::sinifsinif:
ayy valla bide heryer batıyo ben deli oluyom ozaman,balkonda seriyom 2 gazete bütün pislik orda kalıyo zemuszemus
naber karular evde boya badana oldgu içünnn bende arkadasımın yanına kactım oda nöbetci bgün yeni doğanda bebelerin beslenme saati bende bu arada internete takılam didim lan 900 gr lık bebecik var yazık durum fenaaa
naber karular evde boya badana oldgu içünnn bende arkadasımın yanına kactım oda nöbetci bgün yeni doğanda bebelerin beslenme saati bende bu arada internete takılam didim lan 900 gr lık bebecik var yazık durum fenaaa
hee geliyomuş kocişim aradı şimcikk,yemekten sonra bana tatlı ısmarlıcakmışş :teytey::teytey:
niye iki günlük yemek yapıyon ki zaten evdesin çalışmıyon
kızzz şu tatlısı bu tatlısı demedimkiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 genel düşün kaydirigubbakcemile3
şekerli su ısmarlıcak canınız çekmezz kaydirigubbakcemile3
tatli demekde yasak.lmaz:
hadi hadi yamezler şekerli suymuş kız kenya hani eskimolar kocan getirdimi o gün. bak bizim canımız pahallı şeyler istemiyo parmak dondurmalar var ya eskimo türü o yani:icecream::asigim:
kızzz gaz cıkarmak serbestmii delikafaduldendelikafadulden
nazi kampı mübarek kaydirigubbakcemile3
denize gidicem yarın kısmetse ondan hazır olsun didim kaydirigubbakcemile3
30 haftasında 900 gr doğmus wanna
amin edoşum 10 tane bebiş var küvezde ama iki üç tanesinin durum fenaymıs allah kimseye yasatmasın
hadi hadi yamezler şekerli suymuş kız kenya hani eskimolar kocan getirdimi o gün. bak bizim canımız pahallı şeyler istemiyo parmak dondurmalar var ya eskimo türü o yani:icecream::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?