iyi akşamlar kızlar a.s.
iyi akşamlar
hoşgeldin özleemm a.s.
kızz tubiş şok oldum yaaa :sinifsinif:
incisu o güzelim pijama takımını 5 liraya almış yaavv mafoldumbenmafoldumben
canimin ici geldi. ben cikiyorum. iyi geceler.opuyorumnanaktan
benimkide daha ortalıklarda yok hem zaten geldiği gibi maça gidicek :gitme:
kızzz gaz cıkarmak serbestmii delikafaduldendelikafadulden
nazi kampı mübarek kaydirigubbakcemile3
şu ayın üçü gelsede gidip görsem paşamıııııııııııı odasıda boyanıooooooooooo ohh bembeyazzzzzzzzzz mis gibiiiiiiiiiiiii
ayy söylücem gülceniz yaaa :kedi::kedi::kedi:
oo ovuyodu karnımı kızz,ben ağlıyodum çünkü sancıdann :kedi::kedi:
hayatta bana gelen hiç bişeyi beğenmesem dahi aslaaaaaaaaaa kimseye vermem asla beğenmesem bile bun belli etmem karsımdaki corap bile yollasa beni düşünerek yolladını aldığını bilmek beni hem dygulandırır hem cok mutlueder ben insanlara cok değer veririm wanna asla öle bişe düşünme şekerim neden beğenmiycekmişim benim hiç ama hiç takıntım yok canımcım sen meraketme ....
odanın duvarlarını örtüsüne vs göre bakalım ne yapcama şimdilik bi boyansında ...
altını çize çize sölüyorum cerinnnnnnnnnn dduyyyyyyyyyyyyyy bana gelen hiç bişeyiiiiiiiiiiiiiiiiii kimseye vermemmmmmmmmmm aynısından 10 tane gelse bileeeeeeeeeeee hepsi benim için cok özellllllll cok önemliiiiiiiiiiiiiii ...
eeeeeeeee ben bunları biliom zaten bana ne yolladın sen beni cahilmi zannettin bacım ben çocuk gelişimi okudum bi dönemmm hıhhhhhhhhh
kızz pembe pijamalrı yavv :1shok:hangisini nan
hee serbestmiş izin çıktıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: o serbesttir heral onu da çekmes cannarı nan
:roflol: kızım sen ne desen şaşırmam ben yaaaa :roflol:
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hüseyin Tatar; sağlıklı ve güzel bebek odası hazırlamanın püf noktalarını anlattı:
Do you accept cookies and these technologies?