2009 Kasm Anneleri

lafı mı olur canım ya sonuçta gidicem zaten kısmet olursa sen o takımdan mı duşunuyon yani farklı renk tabi de :)

lafı mı olur canım ya sonuçta gidicem zaten kısmet olursa sen o takımdan mı duşunuyon yani farklı renk tabi de :)

hee gülüm seni ordan ara beni yani çaldır ben ararım kaydirigubbakcemile3
konuşuruz güzel gördüğün şeylerden alırsın banada tatlım olmamı kaydirigubbakcemile5

avea no benim çaldırdım gı eda kaydet ben her yöne beleş kamu tarifesine geçecem nan gidince ben seni ararım zemuszemus

noluyo nan edaya dolduruyon bize niye yok adamımm ucuzsa bana da al

dur nan hemen salça olma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

avea no benim çaldırdım gı eda kaydet ben her yöne beleş kamu tarifesine geçecem nan gidince ben seni ararım zemuszemus

hee gülüm kaydettim. bende ararım seni yav aveada var bende kaydirigubbakcemile3 heryol var bendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan 5 e alıp 7 ye satsam bütün kk ya köşe olurum haa :roflol:
ya keşke sizde ist de olsaydınıs beeeeeeeeee hep beraber bigün toplanır mahmıtpaşaya baskın yapardıkkkkkk delikafadulden

nan 5 e alıp 7 ye satsam bütün kk ya köşe olurum haa :roflol:
ya keşke sizde ist de olsaydınıs beeeeeeeeee hep beraber bigün toplanır mahmıtpaşaya baskın yapardıkkkkkk delikafadulden

kızzz yap valla ben razıyım.o yediğim kazıklardan sonra bu koymaz yanii :roflol::roflol:

hee kızz keşke orda olaydım vallaa kol kola girerdikk gebeş gebeş toplardık ne varsaa :lepi:

nan eda sen ne kadara aldın o takımları öt bakem :roflol: bak ben 10 a gördüm almadım iiki de almamışım naaaan 5 e varmış 10 a da kadife takımları alırımmmm inşallahhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

kızzz yap valla ben razıyım.o yediğim kazıklardan sonra bu koymaz yanii :roflol::roflol:

hee kızz keşke orda olaydım vallaa kol kola girerdikk gebeş gebeş toplardık ne varsaa :lepi:

kızı bedavaya vermiyorlar demi toplarız diyon. bedavaysa bende gelem

kendine almak yok haa kaydirigubbakcemile3
özgeciğin herşeyini alırsın kız,bikaç günde biter işin valla zemuszemus

mahmutpaşada kendime bulsam çeyizlik bulurum o da benden geçti artık hem anam olcak yanımda valla çocuğu bırakırda kendime bişi alırsam beni oyar nan lmaz:
ama taç ın outlet mağazası var ordan bi nevresim takımı alabulurun :kedi: ama onuda almasam ii çunku bide onnarı taşıması var ben çok fazla ağır şeyler taşıyamam anama da kıyamam genelde kıyafet alırsam yük olmas bize alır gelürükkk

nan eda sen ne kadara aldın o takımları öt bakem :roflol: bak ben 10 a gördüm almadım iiki de almamışım naaaan 5 e varmış 10 a da kadife takımları alırımmmm inşallahhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

ayyy diyememmm senağlamasenağlama valla diyemem senağlamasenağlama

beni de kaydetsene nan kaydirigubbakcemile5
aliyim gülüm ayıpsın :teselli:
allahh razı olsuunnnn
dur nan hemen salça olma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hee gülüm kaydettim. bende ararım seni yav aveada var bende kaydirigubbakcemile3 heryol var bendee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olurum nan biz burda kazıklanıyooz
kız kartanesi akşamları sen yoktun nerden çıktın böyle
işim vardı nette girmişken takılayım dedimm
bana da aal o kadifelerden gııı valla daha ucuza gelir kargo bilem olsaa

ben gidem en iisi hadi bye

nere gidiyon kızz lmaz:

hee kızz bide taşıması var ayyy,tühh zahmet olcakk
kızı bedavaya vermiyorlar demi toplarız diyon. bedavaysa bende gelem

kızz nerdeyse bedavaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…